Wpisy 3 865 137 – 3 865 236
3 czerwca 2020 22:06 → 3 czerwca 2020 23:38, 100 wpisów
Użytkownik RT1 dodał nowy komentarz w temacie:
Od 18 czerwca Studio Lotto na antenie TVP3 o godz. 21:50
Do tych liczb > . . < nic nie dodawać.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
powiem tak na okolo 50 losowan program trafia
3 x 5/6
26 x 4/6
54 x 3/6
co daje 126 zl na plus na 3 zaklady system
tylko to jest max a podejrzewam ze troche bedize slabiej
3 x 5/6
26 x 4/6
54 x 3/6
co daje 126 zl na plus na 3 zaklady system
tylko to jest max a podejrzewam ze troche bedize slabiej
Angielski: ja mam taki endpoint, że wysyłam jeden request, gdzie podaję liczby i się wysyłają automatycznie z zadaną stawką ... no w sumie taki automat.
gdzie mój serwer w moim imieniu autoryzuje się na mnie i wysyła co chcę
no to latwiej bo ja akurat pisalem sam interfejs do wysylania przez Lotto.pl tak jak ze strony
dopóki nie mają captcha / recaptcha ani tego typu zabezpieczeń to można się bawić
moj akurat obsluguje stawki, systemy pelne, dodatkowe gry jak lotto plus, extra premia
zrobiłem sobie ... np. www.multipasko.pl/wyslijliczby?liczby=11,22,33&stawka=1 .... to nie jest prawdziwy endpoint ale piszę tylko o co chodzi
bo jesli chodzi o strone lotto pl to latwo nie ma musi byc kilka rzeczy w tym kalkulacja sum kontrolnych, sprawdzanie lokalizacji i to wszystko w php trzeba zrobic
Użytkownik zgrywus dodał nowy komentarz w temacie:
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
to nie jest atrapa... to działa tylko nie podaję prawdziwy endpoint
ja mam wszystkie gry
dodatkowo mam harmonogram ktory mi sam typuje co chce wysyla
dodatkowo mam harmonogram ktory mi sam typuje co chce wysyla
Kiepskie czasy się zrobiły.. Chodzą nawaleni po ulicy nastolatkowie...
no ale piszesz to wszystko tylko dla siebie, bo przecież nie udostępnisz dla innych?
Pasko glownie dla siebie to jest taki beckend tej strony co napisalem
ja bym udostępnił innym ale co musieliby podawać loginy i hasła ... a to trochę takie anty RODO
ale dla uzytkownikow tez bo przeciez oni korzystaja z frontendu oczywiscie mam inne rzeczy do roboty ale jak mam czas to pisze
Pasko no wiadomo ja tego nie udostepniam, bo ktos mnie oskarzy jak jakis haker mu sie wlamie do konta, albo zapomni ile mial na koncie
dlatego interfejsu nigdy nie pisałem bo mi szkoda dla siebie się bawić ...
poza tym mozna to wykorzystac w grze grupowej na stronie moze byc zalozmy jakas grupa ktora sklada sie na gre a ktos z jednego konta wysyla
Pasko no ja mam harmonogram w windowsie tak zrobiony ze wpisuje parametry jaka statystyke, jaki system itp itd, po losowaniu mi typuje liczby na nowe losowanie, tworzy zaklady i wysyla a potem podsumowuje - praktycznie nic sie nie dokladam do tego tylko zasilam konto
Użytkownik multilotek dodał nowy komentarz w temacie:
Żubr niedobry. Właśnie Żubr i Tatra mi nie podchodzą są takie ciężkiem w smaku.
teraz pisze wtyczke do google chrome ktora bedzie typowala i wyslala zaklady w keno
polowa juz skonczona, tez bedzie na sprzedaz i szybkie 600 druga
polowa juz skonczona, tez bedzie na sprzedaz i szybkie 600 druga
to bedzie cos w rodzaju kasyna, trzeba zainwestowac okolo 100 - 200 zl zeby cos wygrac
czasami wtopa czasami wygrana na plus, wycisnalem ze statystyk ile sie dalo, wazna tez kolejnosc typowanych liczb
warto grac na wiecej liczb bo czasami cos wiekszego trafia
wszystko zalezy od budzetu i sposobu gry albo krotko albo dlugo z np. pojedynczym zakladem
czasami wtopa czasami wygrana na plus, wycisnalem ze statystyk ile sie dalo, wazna tez kolejnosc typowanych liczb
warto grac na wiecej liczb bo czasami cos wiekszego trafia
wszystko zalezy od budzetu i sposobu gry albo krotko albo dlugo z np. pojedynczym zakladem
Stały zestaw Gosi.
56,59,66 ... ...
5/9.
56,59,66 ... ...
5/9.
Wygrzebane z wnętrzności pamięci... telefonu.
26.06.2010 rok.
> losowanie lotto: godz. 22:15 <
26.06.2010 rok.
> losowanie lotto: godz. 22:15 <
Dopiero a nie... już.
To Twój a nie mój.
jak Wam się podoba, że statusty przy użytkownikach są nabijane teraz wyłącznie przez CZAS a nie aktywność jak typowania/wpisy.
Angierski: a czemu "oczywiście" chcesz sprzedać stronkę czyli ja też powinienem chcieć sprzedać?
a co do captchy do chwała programistom ze tego nie wprowadza bo wtyczka jak i strona legnie
To było moje.
> 21 - 13 <
> 66 <
> 21 - 13 <
> 66 <
Pasko czemu chce sprzedac? bo niektorzy lubia luksus, czyli latwo lekko i przyjemnie grac i typowac
jest mozliwosc zarobku na stronie itp itd ale nie bede tego wyjasnial
jest mozliwosc zarobku na stronie itp itd ale nie bede tego wyjasnial
mozna postawic stronke na lokalnym kompie i zapomniec miec liczby pod reka
jak uwazasz pewnie moglbys sprzedac swoja strone, na pewno bys troche zarobil, nie wiem czy zarobisz np. na reklamach w przeciagu 10 lat wiecej
bo ogolnie Ci powiem ze strona Twoja kosztuje grosze wiesz czemu???? bo 90% wpisów jest od użytkowników i strona napędzana jest przez użytkowników tylko - moja nie musi miec sporo użytkowników jednak jeśli ostatnio trafiła 5/8 w lotto i nie tylko to znaczy ze jest cos warta
ale tego nie mozna porownac
Twojego kontentu i mojego bo to co innego moja strone mozna zainstalowac na kompie przerabiac i sie cieszyc jak cos wpadnie
Twojego kontentu i mojego bo to co innego moja strone mozna zainstalowac na kompie przerabiac i sie cieszyc jak cos wpadnie
a rozumiem w ten sposób sprzedawać ... czyli tak naprawdę możesz ją sprzedać w 1000 kopiach
nie moge sprzedac za zbyt duza cene ale taka na jaka stac jednego gracza/uzytkownika
oczywiscie nie zbyt tanio bo patent na statystyki / systemy kosztuje
Kto choc trochę uważał na lekcjach z rachunku prawdopodobieństwa nawet za darmo nie zechce tego wynalazku.