Wpisy 3 864 953 – 3 865 052
3 czerwca 2020 18:08 → 3 czerwca 2020 21:07, 100 wpisów
Tomi dawno dawno temu grałem grubo ale w porę światełko mi się zaswiecilo
Przed chwilą padło 8 x 1062,50 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
dziś liczba 67 wejdzie na 100% to jest pewniak za którego głowe daje uciąć
a tu mam 10/10 cyganka powróżyła i dała mi taką widziała te liczby w szklanej kuli potem na tarocie w kartach wyszło to samo
oto te cudowne liczby
3,26,31,39,50,59,64,67,75
oto te cudowne liczby
3,26,31,39,50,59,64,67,75
przepraszam to nie jest 10/10 lecz 9/9 więcej liczb niewidziała
gutek12323 typował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 908882 i trafił(a) 3016 zł
Szła moja znajoma z dzieckiem Kasia ubrała sukienkę A w8 jest zgrabna więc się działogość na rowerze tak się kręcil że spadł i nie dziwię się
19,22,28,29,46,50,51,57,75 tomii może coś z tego masz wczoraj był puszczony jest zapisany w systemie może dziś wejdzie
Ja się skupiłem na ekstra pensji lotto z plusem i mini nic więcej jak na razie
Cześć
W co gracie ?
Byłem w Katowicach i puscilem Mini Lotto
Victor w co wygrywasz ?
Jak zmienisz życie?

Załatwiłem sprawę i wracam
Rodzinę mam ale nie w Katowicach tylko Pszczyna i Kędzierzyn Koźle
O żeby to szlafrok... pomyliłem liczbe do Lotto z Plusem jutro muszę zagrać tak jak chciałem to nic będę miał 2 zakłady w Lotto z Plusem tylko będzie różnica w jednej liczbie
A ciekawe gdzie mój kolega nie pisze nie widać go ani tu ani tu pewnie wygrał w Mini teraz ma sieć przecież to takie łatwe jak pisze Sebastian
Tak dużo ludzi to się nie odzywa nie pisze wygrali już na pewno
Myvictory mam też 4 zakłady w Multi Multi z Plusem na 10/10 można wygrać nawet i 2,5 Miliona
Należy mi się pracować a inni nie nie nie nie nie nie ma pracy jeszcze w nocy
Powinni dać stały zasiłek każdemu by w razie czego miał z czego żyć
Musze tak powiedzieć jak Nikodem Dyzma... Spraw abym nie musiał pracować w nocy ani w cale a Dyzma miał życzenie aby nie musiał pić ciepłej wódki ja tak niechce chce Wygrać Kasiore
A kaskę brać na to jest z czego nie z naszych podatków ale zachodnich
A widzisz Myvictory w USA..siedzą na zasiłku bo się im nie opłaca pracować w dobie wirusa...a unas jest tarcza a goniom jak psa...oj..się porobiło chyba trzeba komuś do...
Nik nie zrozumiał mych mądrych złotych słów że nie ma pracy bo trzeba odróżnić pracę od kołchozu u nas dużo jest kołchozów
Miał być wyższy zasiłek od czerwca a nic chyba nie podnieśli a 31 Milionów tak w błoto a co to... na to jest drukarka sruuuu i nadrukuje a ludzie niech pracują pco im pieniędze
A straszą jak to jedni za darmo chcą zasiłek a drudzy muszą na nich robić a jakiś nikt nawet nie pisnoł jak w kibel poszły miliony
,, w USA mi się podoba jak demonstrują to należy się zapłacić jak nie płacą to sobie biorą proste
Szpiegów 66.
Dobra liczba do MM
Dobra liczba do MM
Liczby lustrzane dzielą się wszystkie przez 11.
Kto uważa ze liczba 69 jest liczbą lustrzaną jest... nieukiem.
Kto uważa ze liczba 69 jest liczbą lustrzaną jest... nieukiem.
Bolek.