Wpisy 3 864 837 – 3 864 936
3 czerwca 2020 14:31 → 3 czerwca 2020 17:23, 100 wpisów
arczibalik co jest pięknego w tych liczbach ja nic nie widze wzrok trace czy co?
3 864 842. tomi77 witaj witaj
spokojnie jeszcze liczby nam wszystki pojda do przodu
3 864 853. Wojtt witaj
co to za uciekanie z czatu kiedy ja tu wchodze
Cześć
Wygraliscie coś?
Ja gram jak jest promocja
3 864 861. Sebastian_M witaj przyjacielu
Gdyby kazdy grał tylko wtedy jak jest promocja to by musieli podwyższyć wygrane. Pomyślcie o tym
Arczibalik73 witaj przyjacielu
3 864 865. Sebastian_M tak tak nie inaczej,dlatego gramy tylko w promocje
Arczibalik73 tylko i zobaczysz że warto tak postępować
3 864 868. Sebastian_M tak teraz gramy tylko mini, az do promocji, na okres promocji przerywamy gre w mini i gramy multika, jesli nic nie wygramy w promocji nadal gramy w mini lotka
3 864 870. zgrywus witaj
eldra typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 32384 i trafił(a) 250 zł
W miejscowości Łódź padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
''Panie Jefferson, proszę pana na wypadek mojej śmierci, aby przeznaczył pan moje pieniądze na uwolnienie tylu czarnych osób ilu mogłoby mieć zapewnioną edukację oraz godne życie. Oznacza to, że każdy z nich powinien znać prawa oraz obowiązki każdego wolnego obywatela, że jest zobowiązany do obrony swojego kraju przed zarówno zewnętrznym najeźdźcą, jak i przed wewnętrznymi wrogami, którzy chcieliby zmienić konstytucję, w sposób wrogi i zagrażający ich wolności. Aby każdy z nich miał dobre serce i wrażliwość na cierpienie drugiego człowieka. Każdy z nich ma być żonaty i mieć 100 akrów ziemi, z narzędziami oraz bydłem do uprawy tej ziemi, oraz wiedzieć jak nią zarządzać. Powinni wiedzieć, że mają traktować sąsiadów z szacunkiem, uprzejmością i być gotowym na pomoc w biedzie. Mają zapewnić swoim dzieciom edukację z serca i obowiązku dla kraju. Z wdzięczności do mnie, niechaj starają się być szczęśliwi.''
Tadeusz Kościuszko
5.V.1798
89
Tadeusz Kościuszko
5.V.1798
89
Wysłałem i zdziwko... Bo z maszyny 4/7 to 3,5 dokładka i jadę dalej
3 864 908. panoramix 2020-06-03 (16:52) z murzynkami tak jest zero wdzięczności. Chyba że to wina edukacji w Stanach
Waldus gram codziennie w multi na wieczór. Od dzwonu to w dużego i mini
ja dziś zaszalałem bo zagrałem za 1,50 w mini i wziolem sobie zdrapke za 2 zł w której miałem zwrot