Wpisy 3 863 344 – 3 863 443
2 czerwca 2020 08:59 → 2 czerwca 2020 09:46, 100 wpisów
A tak masz rację nie ma pracy już piąty rok co zemną będzie chyba dostanę emeryturę solidarnieciową
No to chyba potrafię robić ale pytanie zasadnicze ile mam zebrać
Mewa
Ja zawsze udaje że kupuje próbuje jedna truskawkę idę dalej gdzieś indziej rzodkiewkę spróbuję po jednym egzemplarzu i takim sposobem mam brzuszek zatkany
Rolnicy okey rozumieją że mieszkam w dużej płycie jedynie tynki mogę zjeść
Viktor
Idziesz na zbiór truskawek ?
Idziesz na zbiór truskawek ?
dzis mialem fajny sen, snilo mi sie ze jestem synem Jeffa Bezosa, tego bogacza od amazon
i on dal mi 5 numerow, i pamietalem je w nocy, moglem wstac i zapisac
a nad ranem mi wylecialy,
cos jest na rzeczy, sprawdzam tego Bezosa 1 raz w zyciu, i urodzony tez 12 stycznia jak ja to znak, bylo 5/5
i on dal mi 5 numerow, i pamietalem je w nocy, moglem wstac i zapisac
a nad ranem mi wylecialy,
cos jest na rzeczy, sprawdzam tego Bezosa 1 raz w zyciu, i urodzony tez 12 stycznia jak ja to znak, bylo 5/5
Podobno dobrze płacą
Ile lubianek zbierzesz ?
Oczywiście dziennie
Teraz jest nowość nawet ludzie dobrze usytuowani mogę sobie pozbierać
Koło mnie sie ogłaszają do samodzielnego zbioru 3,50 za kilo sie płaci.
No dobrze to ile zbierzesz, kg truskawek ?
30 to mało
To 100 zł dziennie zarobisz, ?
160 kg A do łubianki wchodzi ok 2,5 kg
Viktor przecież widzisz jak sprzedaja6ze w lubiankach
jeff bezos 12 styczen 1964 niedziela
mega 12 styczen 75 tez niedziela, co tu sie k wyrabia
wszystko tak samo tylko jeff bogaty a ja biedny
mega 12 styczen 75 tez niedziela, co tu sie k wyrabia
wszystko tak samo tylko jeff bogaty a ja biedny
Trzymajcie się wygrywajcie telefon mam ciocia z Ameryki dzwoni może prześlę dolary
te truskawki to jest trawa, wszystkie te owoce to trawa, nie da sie tego duzo zjesc
na szczescie przympomnialem sobie pione od jeffa bezosa, bedzie dobrze
kazde sto zrobi 28 tys zl
a pozniej truskawczka
kazde sto zrobi 28 tys zl
a pozniej truskawczka
ale patrzcie jaki mozg madry, wybiera jeffa bezosa, na zywo nawet bym sobie nie przypomnial o nim, a w mozgu wszysto jest, gleboko schowane,
ale ze urodzil sie 12 stycznia w niedziele, to mnie zaskoczyl, mozna mowic ze to maly cud
ale ze urodzil sie 12 stycznia w niedziele, to mnie zaskoczyl, mozna mowic ze to maly cud
Mega on nie da ci dobrych Liczb nawet nie graj tego
Niebezpiecznie u cioci w USA zamieszki pomnik Kościuszki upaprany ludzie biorą za darmo ze sklepów sprzęty masakra
Magda jako sekretarka ?
Magda
Mówię jej wracaj do Polski tylko pamiętaj weź cały szmal z USA do Polski my się tobą i Szmalem za opiekujemy może posłucha
Mega tak .mnie też dawał piona 2,4,15,i coś tam
musze do niego napisac jakis liscik moze doceni sen i odpali jakis czek dla synka
Mega tylko o pieniądzach?
tylko jeff moze mnie uratowac, jak dzis nie da, jutro wyjezdzam do pracy na cale lato
a cieplo i komu sie chce
a cieplo i komu sie chce
Mega on Ci nic nie da
Mega mbie się chce
Mega będzie zbierał truskawki
kiedys wzialem sobie dziekanke na rok zeby pojechac na farme angielska zbierac truskawki
ale mnie nie wzieli, to wrocilem na rok zdalem wszystko i nikt nie zauwazyl ze mnie nie bylo
ale mnie nie wzieli, to wrocilem na rok zdalem wszystko i nikt nie zauwazyl ze mnie nie bylo
Taki pracownik jak mega do truskawek jest dobry. Bo nie lubi ich jeść tylko zbiera i zbiera
Magda pisali 3,50 a Ty dajesz 5 zł?