Wpisy 3 862 264 – 3 862 363
31 maja 2020 22:30 → 31 maja 2020 23:58, 100 wpisów
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 76 parek - niewylosowanych w Maju w 2020
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Powodzenia w czerwcu
w mm nie gram Tylko mini + jeden zakład dużego i starczy Ogólnie to poluję na 5/5 w mini Jak się trafi to przerzucę się na systemy No ale to może nigdy się nie wydarzyć
Ja dziś tylko mini oczywiście przestrzelone liczby nie te co trzeba cztery miałem z tych wylosowanych ale po dwie były w innych zakładach
Nic nie warto robić tylko warto grać
Pić codziennie browar
No A czasem spać
Pić codziennie browar
No A czasem spać
Wojtt
3 862 175. 191979
3 862 283. Myvictory nspoko nie beda witaj
Żartuje gratulacje jak najbardziej pozytywna rzecz jeśli wygrali w realu
Ale co ?
I gdzie ?
Też tak myślę
isa masz racje po co jak widac brawo pasko brawo nie ma po co gdy jest
A gdzie jest osa ?
Tak?
Viktor urzędy pracy otwierają
Nie wiedziałeś o tym ?
Wiktor pracy jest bardzo dużo
Ty tego nie widzisz ?
Nie mów głupot dobrze ?
Co tu się Dzieje ?
Jeden pisze o prowokacjach A sam je stosuje i uskutecznia A drugi o bezrobociu którego nie ma . Zmówiliscie sie czy co ?
Jeden pisze o prowokacjach A sam je stosuje i uskutecznia A drugi o bezrobociu którego nie ma . Zmówiliscie sie czy co ?
Kto Ciebie słucha ?
Czyli ten Twój przedmówca jest bezrobotny ?
Prowokator sam twierdzi że ktoś prowokuje czyżby odbicje w lustrze różowej pacynki... Jacunn pozdrawiam jak co kg tu nie ma po co agresja chamstwo brak szacunku admin na to pozwala najwidoczniej szczególnie temu co prowokuje by ten później krzyczał że jest atakowany ide niech biegalinska pobiega w różowych sandalkach po zamkowym
Bogdan
Sebastian M urzedy pracy sa pozamykane na czas pademi ,dopiero zostana otwarte po 28 czerwca jak juz bedzie po wyborach,
domnie juz 2 razy dzwonili abym nie przyjerzdzał na wizyty,bo nikogo niezastane powiedzieli mi ze dopiero 29 czerwca mam przyjechać, ale co z tego ze pojade jak tam i tak mi żadnej oferty nie dadza jak to robią od lat,w posredniakach nie maja ofert pracy aktualnych tylko , takie kna które nikt nie reflektuje, poniewaz sa małe zarobki a pracodawcy sobie w tych ogłoszeniach stawiaja pewne warunki do zatrudnienia pracownika, i jeszcze maja pewne wymagania, jresli by im zalezało na danym pracowniku to by ich wymogi były inne
domnie juz 2 razy dzwonili abym nie przyjerzdzał na wizyty,bo nikogo niezastane powiedzieli mi ze dopiero 29 czerwca mam przyjechać, ale co z tego ze pojade jak tam i tak mi żadnej oferty nie dadza jak to robią od lat,w posredniakach nie maja ofert pracy aktualnych tylko , takie kna które nikt nie reflektuje, poniewaz sa małe zarobki a pracodawcy sobie w tych ogłoszeniach stawiaja pewne warunki do zatrudnienia pracownika, i jeszcze maja pewne wymagania, jresli by im zalezało na danym pracowniku to by ich wymogi były inne
Dziwni ci przedsiębiorcy w Polsce ludzi zatrudniają po 8000 tys płacą a na komputer składają
aha i jeszcze jedno potrzebne sa tylko osoby młode do 30roku zycia,a CI co maja wiecej nie sa juz brani pod uwage,ci moga zdychać nie musza pracować, w p[olsce zatrudnia sie emerytów i rencistów, do pracy, i tym samym blokuje sie miejsca pracy dla ludzi w wieku od 40 lat do 50 lat, a i jeszcze wola zatrudniac ukrainców gruzinów i i inne narodowosci, , ostatnio jak byłem w tej instytucji to czytałem ogłoszenie na drzwiach w urzedzie praca dla ukrainćów gruzinów i nnych narodowosci, tylko nie dla polaków
wiec o jakim spadku bezroboicia tu wogułe mowa jest, a teraz zaklady pozwalniali jeszcze pracowników na czas pademi, co nie słyszycie co sie dziejem, juz bezrobocie jest wyzsze niz dotad , i nie słuchajcie co te klakiery w TV mówia ze jest inaczej, jestem co miesiac w pośredniaku i widze jak ludziom oferuja prace , widze to tez na swoim przykladzie, nigdy dla mnie nic niema, poprostu żenada, jest, to jest instytucja która powini zaorać i z tamtad wszystkich zwolnić bo nic tam nierobia jak tylko dobre wrażenie
Jak to ?
Nie ma pracy ?
A u mnie brakuje pracowników to jak to jest ?
teraz pracodawcy którzy pozwalniali ludzi na czas pademi z pracy, czekaja na odszkodowania od rzadu, bo niby ucierpieli w wyniku coronivirusa , nic wiecej mylnego, dlaczego pracodawcy dokonali zwolnień grupowych ludzi, , i tym powiekszyli słupki w posredniakach? bo chodzi o odszkodowania dla nich, ionic wiecej,
Ja chętnie zatrudnię pracowników którzy potrafią wykonywać remonty
Jagawisia witaj
Inny punkt widzenia ma pracodawca i inny pracownik,lub poszukujący pracy
Ja potrzebuję teraz pracownika który wykona pracę. Praca polega na remoncie podmurówki i po malowaniu ogrodzenia. Praca przewidziana na 2 tyg. Za wykonanie tej pracy dam 5000 zł
Jagawisia dziś nic nie wygrałem.
Zgłosił się jeden że strony ale napisał że najpierw mnie pobije a pozniej będę jego szefem.
W dodatku nie każdy potrafi wykonywać pracę którą oferuje pracodawca,mamy tu do czynienia ze złym szkoleniem osób młodych,no i każdy chciałby nie być fizycznym,ale od razu profesorem,a tak niestety mamy,za dużo gryzipiórków,a za mało osób które coś potrafią wytwarzać
a CI którzy nie dostana tej pomocy z tarczy , beda zatrudniac ludzi , na innych warunkach niz dotad za polowe stawki, jak kiedys inni mieli, tylko pytanie kto podejmie ta prace i za takie stawki, jakie oni zaproponuja, teraz ludzie boja sie zatrudnniic gdziekolwiek, bo ską ktoi wie czy idac gdzies do nowego zakładu np, tam nie bedzie ogniska kcoronovirusa, jaki pracodawca da komukolwiek
gwarancje ze w jego zakładzie nie ma zagrozenia,tu o to tez oi chodzi
sebastian ja rozumie ze TY akurat takiego pracownika potrzebujesz , ale nie kazdy jest budowlańcem zaraz i ta prace ci wyjkona, ja sie na budoiwlance nieznam, akurat, wiec nieskorzystam z takiej fuchy, ale podejrzewam ze jest ful ludzi którzy szybko to od ciebie łykna, i ze szybko znajdziesz pracownika na ta jak ja to nazywam fuche
gwarancje ze w jego zakładzie nie ma zagrozenia,tu o to tez oi chodzi
sebastian ja rozumie ze TY akurat takiego pracownika potrzebujesz , ale nie kazdy jest budowlańcem zaraz i ta prace ci wyjkona, ja sie na budoiwlance nieznam, akurat, wiec nieskorzystam z takiej fuchy, ale podejrzewam ze jest ful ludzi którzy szybko to od ciebie łykna, i ze szybko znajdziesz pracownika na ta jak ja to nazywam fuche
Podałem mu adres ale nie przyjechał. Następny polejwoda
Arczi a ja nie wziąłem jeszcze ani złotówki od państwa rozumiesz ?
I jak mam pracę to sam widzisz ile chcę zapłacić
Nikogo nie chcę wykorzystywać
Taka ciekawostka z czatu.
Sen o ukradzionej kiełbasie.
- liczba ze snu:
> 16 <
Sen o ukradzionej kiełbasie.
- liczba ze snu:
> 16 <
Marian za jeżdżenie hulajnogą dostajesz zapłatę? I myślisz że ja Ci za to zapłacę wiecej niż dostajesz do tej pory ?
Wędrowca brawo za 16
Wiem.
Marian to się pomyliłeś. Jeżdżenie nie wchodzi w zakres obowiązków