Wpisy 3 861 815 – 3 861 914
31 maja 2020 15:06 → 31 maja 2020 16:58, 100 wpisów
Tomi. Kiedyś nie wyhamowałem i wjechałem w budkę Pani Jadzi Skończył mi się łańcuch
Sprawdzone zestawy :damian 83 zestaw szóstek:
1)6/6 rozrzucone,2) 6/6 rozrzucone 3) 6/6 rozrzucone
1)6/6 rozrzucone,2) 6/6 rozrzucone 3) 6/6 rozrzucone
Gabrysiu, Gabrysiu aktywnosc jest dobra ale fizyczna
Gabryś Ty
Przed chwilą padło 10 x 330,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
GABRIEL
Źle odczytałeś wpisy i niepotrzebnie atakujesz.
Źle odczytałeś wpisy i niepotrzebnie atakujesz.
3 861 606. damian1983 czy mugłbys te 4 kupony wzucić tu pojedynczo i tak aby były bardziej wyraziste te numerki na kazdym kuponie , chciałbym sobie je porównać , z tego co widze to sa liczby na chybił trafił
3 861 856. 191979 witaj
powiem Wam na pocieszenie jak "łatwo" jest coś trafić, mam w telefonie zapisanych około 650 zakładów na 6 skreśleń i na 14 były tylko 2 x 5/6 tych drobniejszych nie liczyłem
Witam wszystkich
Kto dziś zgarnął 6 z 6 ?
Widzę że wpadło 17 szostek o 14 mało w skali całego kraju . trudno jest trafić a z maszyny to już wogole masakra
Dziś nie gralam'
Gralam jak była promocja na 5 liczb , wydałam sto zł . wygrałam dwa może trzy razy po osiem zł . ręce opadają , ani na własne ani na chybił
ja właśnie wykombinowałem nowe zastawy liczę że coś się uda ustrzelić, no chyba że kulki wymienią
Fakt że mój błąd był taki że obstawialam swoje liczby głównie 4 22 19 66 lub 52 57 58 68 69 . 36 37 38 44 52 no i tak sto złotych poleciało w eter
Jak widzę ile zakładów wysłał Damian 83 i chyba prawie nic nie trafił dziś na chybił trafił to już mi się nie chce nic obstawiać
Zeszyt cały zapisany już mnie oczy bolą co wybrać co dodać co odjąć a po losowaniu tylko iść spać i rano do pracy
W mini następna rewelacja dwie z pięciu A jak raz na kwartał mam trójkę to 23 zł wygrana no rewelacja
ja tam nie szaleję z takimi ilościami ale zawsze coś puszczę żeby była jakaś szansa a jak nie to trudno
No już nie mówię że zaraz piątkę w Multi bym chciała ale chociaż 4 z 4 jak była promocja
w mini w tym roku trochę u mnie się poprawiło bo kilka razy już miałem 3/5
Ale jak się nie mylę Sebastian i Wójtt mieli pięć z pięciu w promocji .
Mam wypisane z jakich liczb wybierać w mini muszę nad tym posiedzieć ale w niedzielę już nie gram
Wchodzę na forum lotto poczytać co tam ludzie piszą , a tu mi piszą przeczytałaś trzy wpisy musisz się'zalogować o matko to już nawet bez logowania czytać nie można
Wójtt umieszczal skan kuponu i miał całą piątkę
Na dziś w realu 4 11 22 26 28 66
Ale Ts w moje nie może trafić , w tym roku piątka w Multi w styczniu'. W keno 250 zł w kwietniu aż boję się myśleć ile wydalam do wczoraj bo nie zapisuje
@Pasko znalazłem błąd w dniu 21.11.2019 w wygranych w Keno. możesz sprawdzić to?! poszukuję losowania w którym padło 2 mln w Kenio.
Ale myślę że jakoś do przodu nie jestem przez te pięć miesięcy w tym roku
Od jutra zrobię tak że ma 14 nie gram tylko na'wieczór
johno wpisuje forum lotto bo można poczytać jakie ludzie mają pomysły , ale niestety jak przeczytasz trzy posty to trzeba się zalogować , muszę sprawdzić jakie tam mam hasło żeby wpisać i poczytać
A no właśnie tak się zastanawiam czy nie puścić kiedyś 10 liczb w mini ? Spisać na sucho i patrzeć ale gorzej gdyby na sucho wpadło pięć liczb
3 861 865. johno ok a ile z tych zestawów wysłałes, i ile trafiłes?
Mówię o takim forum wpisuje w Google forum lotto i mi się ta strona otwiera
Arczi, to są zestawy które się uzbierały przez kilka miesięcy i wiadomo że tyle nie puszczałem
3 861 895. Biedroneczka1977 i tak trzymaj tylko najpierw sprawdz kiedy Ci wychodza i w którym losowaniu trafiasz numery, zycze wysokich wygranych
3 861 903 johno oczywiscie że niewyślesz tego wszystkiego na raz, ja to rozumie, ale jakieś z tych 650 ukladów liczb zawsze możesz sobie wybrać i nimi grać
3 861 903 johno oczywiscie że niewyślesz tego wszystkiego na raz, ja to rozumie, ale jakieś z tych 650 ukladów liczb zawsze możesz sobie wybrać i nimi grać
3 861 905. johno ok trzymaj sie ciepło graj i wygrywaj
Arczi, to jest tak że w aplikacji codziennie dopisuję nowe zakłady którymi gram a stare zostają i też mogę sobie sprawdzić
3 861 907. johno rozumie
Znowu nie trafiłem meczu. Czemu ?
Nawet na sucho nie wchodzi.