Wpisy 3 861 215 – 3 861 314
30 maja 2020 21:03 → 30 maja 2020 21:41, 100 wpisów
Zbigniew jestem kotem ale normalnym i zadbanym. Nie takim zapchlonym jak Ty
Zibi. Najlepsze było, jak zwonie do właściela monopolowego i pytam kiedy otwierają a on że od 10-tej i wkur...sie rozłączył. Zwonie za pół godziny i mówię mu , że mnie zamkneliście wczoraj w sklepie na noc i ja już nie dam rady więcej wypić. Przyjechał za 5 minut i otworzył

sebba ty jesteś kotem nigdy nie opciety
Zbigniew jak ja byłem obcinany to Ty na jedzenie mówiłeś papu
Marian.
Forsami dziś wygrywamy w Lotto
Do której godziny można wysyłać?
Jak wygrana wyniesie 3,5 Miliona to będzie dobrze
Forsami
21.30
Forsami nie wiesz kto jeszcze ?

To jeszcze jest trochę czasu.
Jak odbierałem wygraną w oddziale to obsługiwała mnie taka miła pani i długo ze mną rozmawiała. Na koniec podarowała mi ten oto długopis
I zapraszała mnie do częstych wizyt
Powiedziała mi że za każdym razem coś mi da
Seba Na tym długopisie powinno widnieć logo....Radość z pisania
Forsami a po co mi dodatkowy wkład jak niedługo u niej będę i mi da np drugi długopis ?
Forsami ta pani wie lepiej co jej trzeba
Dziś atak na Mini Lotto i na Mulatkę
Seba. Dzięki za fote . Będę reklamować się u pani Jadzii bo dała mi tylko ołówek z wypisanym grafitem
O kiełbasie coś wspomniała ale o chlebie to tylko że głodnemu chleb na myśli i nic więcej
Sebastian atakuj.. w Mini będzie dwie opcje albo 0/5 albo 1/5 to już tradycja
Forsami ale ja mam też drugi kupon Mini i w nim może być więcej
Sebastian bo to moja znajoma jak tam przyjdziesz raz jeszcze to Ci zrobi zdjęcie i będziemy wiedzieć kto to który jest Sebastian....ten Milioner
Marian jak następnym razem trafię na miłego pana to pokaże mu ten długopis
Wyobraziłem sobie, jak Seba chce kreślić tym długopisem i skarży się, że brak wkładu a pani proponuje wcisnąć guzik u góry
Sebastian więcej nie trafionych czyli 0/5 albo 1/5 to już tradycja
Forsami ja mogę sam zrobić sobie zdjęcie i umieścić u siebie na stronie
Sebastian ja tu raz dawałem zdjęcie Rentgenowskie to Zbigniew G mnie nie rozpoznał
Forsami to mam dać zdjęcie rentgenowskie ?
Wyobraziłem sobie właśnie zdjęcie rentgenowskie Seby głowy a tam proceser Pentium II

Forsami po co Ci ten jeż ?
Forsami. Przypomniałeś mi wic jak się trzech górali spiera. Zobaczył jeden jeża i mówi ....oooo jeż...nie jeż a kolcok....nie jeż i nie kolcok ale szpilok mówi trzeci

Sebastian spacerował koło domu..poszedł dalej zagrać w Lotto Kumulacja w Lotto

Kiedyś wrona zaatakowała i straciła podobne ustrojstwo.

Gosia__77
A JAK latał tym dronem to gdzieś to zgłaszał?
A JAK latał tym dronem to gdzieś to zgłaszał?
w czym se robił?
Zaraz losowanie
wolno, ale trzA ZGŁASZAĆ DO lotnictwa chyba przez apke
sam go zbudował zamawiał części przez neta też dron miał kamerke a on miał takie okulatmry i widział gdzie lata
to podstawa,
dobra spadam bo ni mom nic na keno
dobra spadam bo ni mom nic na keno
Gosia. Mnie dziadek kiedyś zrobił drona. Złapał 4 końskie muchy. Włożył je do zamrażarki na 20 minut aby je spowolnić. Z patyczków po lodach zrobił samolocik. Wyciągnął muchy i przykleił po dwie na skrzydło JP ale był ubaw jak się much wybudziły. Każda w swoją stronę To był dron