Wpisy 386 108 – 386 207
8 lipca 2011 22:36 → 8 lipca 2011 22:57, 100 wpisów
Darek >>> nie pisz nic o "spisku" bo Ci zaraz chorobę umysłową przypiszą ...

Panie Januszu bądzmy powazni choć raz zachowajmy sie uczciwie wobec innych .Sa osoby co szydzą sobie z kazdego i nie ma reakcji tu pojawił sie wpis i odrazu blokada a Ci co powinni śmieją się w twarz tym co ich boli
madzia77 ja i tak jestem czarna owcą więc wiesz co napiszą to i tak nie ma znaczenia
madzia77 ja i tak jestem czarna owcą więc wiesz co napiszą to i tak nie ma znaczenia
Pozdrawiam wszystkich - dzisiaj na czacie jest szef strony i bardzo mi się to podoba - ktoś musi rządzić
ojeju a ile mnie razy zaatakowano na tym czacie..chyba miałam najwiecej ataków..a jakoś kocham Wszystkich z tąd..
to ja jestem czarną owcą to mnie tak kochają

to ja jestem czarną owcą to mnie tak kochają

Ja sama do Pasko odesłałam pare nikow...i co miałam zrobić jak mnie ktoś zaaatakował??? wziełam to na luzzzz

Andra to na pastwisko

@Great typer: jestem częściej niż myślisz, ale zwykle nie wchodzę w dyskusję, tylko doglądam...
andromeda nie wszyscy Ty dobrze wiesz o co chodzi więc bardzo Cię proszę wyluzuj
tak jakoś mnie się wydaję,że....
no chciałam pogratulować szczerze ale nie odpowiedziałeś
może to nowa metoda jeśli tak sorry za babską ciekawość
no chciałam pogratulować szczerze ale nie odpowiedziałeś
może to nowa metoda jeśli tak sorry za babską ciekawość

>>>monet- dobre mam wrażenie, ale i tak idziemy na Monciak świetować i Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiććććććććććć
własnie o to chodzi Dariuszu ze nie mam bladego pojęcia o co Tobie chodzi..bo to ze ja Cie nie lubie to jestem odpowedzialna za ataki na CIebie bo ja nie odpowiadam ze te ataki na Ciebie bardzo mi przykro
lila
wiem

wiem

bella34 mogłem przegapić bo poleciałem pod prysznic namidlić swoje boskie ciało! I ochłonąć. Tak nowa metoda. Tzn nie nowa a zmodyfikowana poprzednia.
Dariuszu: ja jestem jednak za konkretami. Rozumiem, że kobietom się często wydaje, że mamy się wszystkiego domyślać, ale że Ty?
Belusiu bardzo Cię przepraszam że nie odpowiedziałem, dziękuję zatem. Dziś 6/8+

Wiem Dariuszu ze ktoś wykorzystuje fakt ze sie okresiłam ze Cie nie lubie ale ani razu nie zrobiłam na Ciebie wpisu od tego jak Ci powiedzialam ze Cie nie lubie..
Bardzo prosze idz na policje i zgłos tę osobe co CIe przesladuje ja tez chetnie sie dowiem kto to do diabła
Bardzo prosze idz na policje i zgłos tę osobe co CIe przesladuje ja tez chetnie sie dowiem kto to do diabła
adromedo jak wolisz abym napisał moze czarodziejka83 co albo po imieniu zamiast 2 imienia wpiszę 1 Monika chcesz
Lestek wiec gratuluję i 
za wygraną...
zawsze staram się kierować 11 przykazaniem

za wygraną...zawsze staram się kierować 11 przykazaniem

Dariuszu Witkowski nie odpowiadam za to co sobie uroiłes nie robiłam do Ciebie zadnych wpisów rozumiesz ze to nie ja!
Witaj Andromeda
Dawno mnie tu nie było? Ciekawie widzę teraz się dzieje

Dawno mnie tu nie było? Ciekawie widzę teraz się dzieje

najbardziej obawiam się Ilony, szkoda że w drugim zakładzie niewiele było bo razem z Iloną go robiłem.
Bella34 oczywiście, za miesiąc wygrywamy!
Bella34 oczywiście, za miesiąc wygrywamy!
Dobranoc wszystkim do jutra

Ja wiem swoje Ty wiesz swoje fajki pokoju nie zapalimy i nie spalimy chyba ze powiesz mi prawdę sama od a do zet sparawa się zamknie.
Posłuchaj Panie Dariuszu bo ja pujde do prokuratury jestem czysta...a za takie coś jest paragraf
Paniu Januszu zauważyłem że ma pan dużo wyczucia i cenię sobie pana za to , mimo że jestem sporo starszy
Witkowski ja oficjalnie CIe nie lubie...ale to ze ktoś CIe nie lubi to nie moja wina..nie mam z tym nic wspolnego rozumiesz..przestan wypisywac te głupoty!!!
bo ktos na moje konto chce Cie teraz zzatakowac
bo ktos na moje konto chce Cie teraz zzatakowac
Witkowski ja CI powedzialam rok temu ze Cie nie lubie...rok temu kapujesz?
Powiem wam jak Stary Sobota pedzioł: "Idźcie za lauba, dejcie sie po szlagu i bydzie spokój"
a to ze ktoś ma do Ciebie teraz wonty i sie nie podpisze to moja wina..kapujesz człowieku?
Lestek ale nie pogniewamy się jak do tej pory będziemy zbierali po 6z8 i 7z8 może być z plusem i bez nawet

witam serdecznie kierownika yapę
genau
gizdy pieronowe

witam serdecznie kierownika yapę

genau
gizdy pieronowe
Pasko wez opanuj tego człowieka Dariusza bo to juz nie normalne
najpierw mnie z mag chcieli wrobic we wpisy z typy na zywo a teraz to juz nie wiem w co
najpierw mnie z mag chcieli wrobic we wpisy z typy na zywo a teraz to juz nie wiem w co
Jedno trzeba przyznać-kibiców,tych najwierniejszych to siatkarze mają super.Niesamowita ekipa. 

Lestek - gratuluje 6/8+
Lilka widzialem ze mialas "3" - gratki
Wsyztskim innym trafionym tez

u mnie 2/6 - uuuuu cieniutko cieniutko
Lilka widzialem ze mialas "3" - gratki
Wsyztskim innym trafionym tez

u mnie 2/6 - uuuuu cieniutko cieniutko
mag do tego nie mieszaj bo mnie już znia nawet zrobiono parę ale oky skoro
ja wyzywam
yapciu ja awansuję,a to róznica
gdzież bym śmiała wyzywać

yapciu ja awansuję,a to róznica
gdzież bym śmiała wyzywać

udało się
weszło 65
Witkowski Pan naciągnoł moja mame na system mnóstwo kasy straciła...ja to panu wygarnełam rok temu to wszystko rozumiesz pan ze nie odpowiadam za to w co chcesz mnie wrobić
won odemnie bo Cie poczestuje prokuraotrem! na powzne
won odemnie bo Cie poczestuje prokuraotrem! na powzne
>>>monet jestem tu od środy, niesamowita atmosfera, nawet o 4.oo nie chce isć się spać
yapa cmokuś dla mnie za pewniaczka
emeryt
jak mnie tu Ciebie brakowało
dawaj jakiegoś kawała dla rozluźnienia blokady

jak mnie tu Ciebie brakowałodawaj jakiegoś kawała dla rozluźnienia blokady

Ok Dariusz luzzz..na powaznie nie robiłam i nie robie tych wszystkich wppisów...
no i zimne piwko dla wszystkich dla ochłodzenia gorrrrącej atmosfery

Dobrze Darek wybaczam...tez przepraszam ze wygarnełam to teraz tak na ostro...ale sam zrozum nie zrobiłes czegos a dostajesz za to łomot..Spoko Luzz

Lestek, Lila - gratki 
Pozostali wygrani - gratki
Polska - gratki

Pozytywka - jutro też jest dzień

Pozostali -

Pozostali wygrani - gratki

Polska - gratki

Pozytywka - jutro też jest dzień

Pozostali -