Wpisy 3 860 855 – 3 860 954
30 maja 2020 14:45 → 30 maja 2020 15:32, 100 wpisów
Bukmacherka dałem 7 zdarzeń i 4 My już weszły jak 4 wejdą jeszcze trzymają wejść jak 3 wejdą to będę miał wygraną
Forsa mi o to chodzi że zagrałem w bukmacherce dałem 7 zdarzeń i 4 minut weszły I to takie dosyć wysokie kursy kursy po 217 1.6 jeszcze trzy zdarzenia mają mi wejść jak mi wejdą te trzy zdarzenia to wygram ponad 2000 zł
Zrobiłem sobie kawę z pięciu łyżeczek i 5 cukru ale to kawa zbożowa to teraz jestem Z Bogiem
Corsa mi chodzi jeszcze o to że dzisiaj jest Lotto i musimy dzisiaj wygrać szóstkę w Lotto i się podzielić na pół i pójdziemy sobie na piwo odwiedzimy Waldusia Magdę islande orkę Gosię i innych też odwiedzimy
Fortami ty słodzisz tak jak mój znajomy pół kawy pół szklanki kawy pół szklanki cukru
I cały czas mówił że Cukier krzepi a kawę jeszcze lepi
Sebastian ja ogólnie to kawy nie pije rzadko kiedy 4 razy w roku
Forsami Ty nie Corsa ?
Forsami To tak jak ja kawę piję od wielkiego dzwonu A jak piję kawę to tylko z ekspresu i przeważnie na wczasach Bo tam mi najbardziej smakuje i mam spokojną głowę
3 860 861. Sebastian_M 2020-05-30 (14:47) Atakujemy Mini Lotto !!!
Fortami ty słodzisz tak jak mój znajomy pół kawy pół szklanki kawy pół szklanki cukru
Sebastian to pił na sucho....
Bo już miejsca na wodę nie było.
Sebastian to pił na sucho....
Bo już miejsca na wodę nie było.
Ogólnie to lubię wypić od czasu do czasu kawę ale tak jak mówię muszę mieć spokój Tak samo z alkoholem czasami piję alkohol Ale też muszę mieć spokój i wtedy mogę się napić
Magda
Magda dobre kawa na sucho
Ale ja mam 2 minuty wracało boki zrywam
Ale ja mam tu z wami wesoło
Jak się spotkamy na tym zjeździe płaskowicz u to dopiero będzie wesoło będziemy się śmiali od rana do wieczora przez 3 dni i nocy
Inka
Walduś

To muminka
Sebastian ładna bluzka.
Tylko szyja mnie boli od oglądania Twoich zdjęć.
Tylko szyja mnie boli od oglądania Twoich zdjęć.
Sebastian a widziałeś w Czoraj Mikkego jak pod sejmem wczoraj anarchiści napadli na niego możeś przechodził wtedy z oddziału
Nie widziałem
Mikke ?
I co mu zrobili ?
Idę spać kawa to daje g..no trzeba się poprostu wyspać..Narazie
Panoramix czasem mi się zdaje że Ty i on to Wy czyli on znaczy Ty
On to Ty A Ty to on
Chodzę w męskich A sprzedaję damskie
Forsami spij spokojnie
Walduś cieszę się
Rt1 witaj
Teraz idę do luczb
Muszę znaleźć Trzon na 21.40