Wpisy 3 860 255 – 3 860 354
30 maja 2020 00:00 → 30 maja 2020 09:39, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Sebastian_M - 138 wpisów
- Gosia__77 - 66 wpisów
- tomi77 - 44 wpisów
- Wędrowca netowy - 40 wpisów
- jacekkapusta - 36 wpisów
- waldus - 32 wpisów
- GABRIEL - 31 wpisów
- megamocny - 31 wpisów
- Forsami - 29 wpisów
- dionicos - 26 wpisów
- czaroit - 21 wpisów
- emerytka 46 - 20 wpisów
- dotam - 19 wpisów
- Marian303 - 19 wpisów
- 191979 - 18 wpisów
- bolek31 - 18 wpisów
- zgrywus - 17 wpisów
- Detektyw - 16 wpisów
- panoramix - 16 wpisów
- Wojtt - 15 wpisów
- arczibalik73 - 14 wpisów
- johno - 13 wpisów
- jagawisia - 13 wpisów
- TeoS - 12 wpisów
- m2 - 9 wpisów
- wilkor - 8 wpisów
- Aya - 8 wpisów
- gonzaga - 6 wpisów
- jacunn - 6 wpisów
- profesor1980 - 5 wpisów
Teraz tak tylko zapytam ..... Mówimy dużo bo lubimy czy ktoś tego oczekuje ?
Pasko ? Tak tylko zapytam z ciekawości, czemu ma służyć ten ranking bo np. taki Arczi zrobił Cie w balona Pisze mniej ale intensywnie. Masz zatem Pasko nowy ranking Od dziś liczymy literki. Na błędach się nie skupiaj
Dobry wieczór .
Nie rozumiem , czemu ten ranking ma służyć ?
Nie rozumiem , czemu ten ranking ma służyć ?
Co robicie
Powodów do dumy, nie widzę .
Mnie się tam podoba ten ranking
.
Powinien zostać na stałe
.
Pasko
.
Powinien zostać na stałe
.
Pasko
3 860 260. GABRIEL
Byle jak, byle do przodu . Ja bym stawiała na jakość a nie ilość
Byle jak, byle do przodu . Ja bym stawiała na jakość a nie ilość
Ja juz dziś szedłem droga bez maski
Dobranoc i powodzenia jutro .
Jutro jest niedziela
Paskoja typuję na wszystkich losowaniach,i szlag mnie trafia jak muszę bez przerwy podciągać stronę w górę przy każdym pyknięciu innej gry,bo tu chodzi szczególnie o strony gdzie się typuje,tam jest problem,a widzę,że zrobiłeś dobrze tylko na mojej stronie głównej,ale to niczego nie zmienia,tu chodzi o wszystkich użytkowników,a nie tylko o mnie,czy nie można zrobić tak jak było wcześniej?Mam nadzieję,że weźmiesz to pod uwagę
witam wszystkich obecnych
oj widze że tu nikogo niema ,nikt nic nietypuje, chyba wszyscy wczoraj duzo wygrali , i dzisiaj nikomu juz nic nie potrzeba, wiec idę sobie tez, będeę póżniej, narazie do potem ide coś potypować
Bogdan to musi być problem w ustawieniach u Ciebie ja nie mam takich numerów. Odinstaluj przeglądarkę że wszystkimi ciasteczkami i zainstaluj ją na nowo. Z czego korzystasz firefox, chrome czy czegoś innego?
Tu się zgadzam z przyjacielem net wykluczyłbym cyfry 5 i 6,czyli odpada 35 36 45 46,i mamy 14 liczb.
System skrócony od 31 pomijając 35,45,36,46,wstaw swoje liczby
1 3 10 11 13 14
1 3 9 12 13 14
1 2 3 4 13 14
2 5 6 9 10 14
1 3 6 7 13 14
1 3 5 8 13 14
2 7 8 11 12 14
1 3 5 7 9 11
4 6 8 10 12 14
4 5 7 9 11 14
1 3 6 8 10 12
4 5 8 9 12 13
2 9 10 11 12 13
2 5 6 7 8 13
4 6 7 10 11 13
1 2 3 4 11 12
1 2 3 4 9 10
1 2 3 4 7 8
2 5 6 11 12 14
1 2 3 4 5 6
2 7 8 9 10 14
1 3 5 7 10 12
1 3 6 8 9 11
4 6 7 9 12 13
4 5 8 10 11 13
Ułatwienie wpisz wynikilotto.pl wejdziesz na strone w którym w narzędziach znajdziesz opcję wypeł ienia systemu twymi typami.
1 3 10 11 13 14
1 3 9 12 13 14
1 2 3 4 13 14
2 5 6 9 10 14
1 3 6 7 13 14
1 3 5 8 13 14
2 7 8 11 12 14
1 3 5 7 9 11
4 6 8 10 12 14
4 5 7 9 11 14
1 3 6 8 10 12
4 5 8 9 12 13
2 9 10 11 12 13
2 5 6 7 8 13
4 6 7 10 11 13
1 2 3 4 11 12
1 2 3 4 9 10
1 2 3 4 7 8
2 5 6 11 12 14
1 2 3 4 5 6
2 7 8 9 10 14
1 3 5 7 10 12
1 3 6 8 9 11
4 6 7 9 12 13
4 5 8 10 11 13
Ułatwienie wpisz wynikilotto.pl wejdziesz na strone w którym w narzędziach znajdziesz opcję wypeł ienia systemu twymi typami.
dionicos stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
dionicos witaj mi pojawilo sie tylko 10 liczb do lotto, i jest to zakres liczb od 1-włacznie do 42, niestety juz dalej nic sie niepojawia nic,
3 860 285. Forsami witaj, od dzisiaj bez maseczek na drodze 2 metry od drugiego czlowieka a wchodzac do sklepu niestety ale musisz miec maseczke i i rekawiczki,
wiec ale to polityka, i zniesienie maseczek, to powinno byc całkowite zniesienie maseczek a nie tylko w połowie
forsami jesli chodzi o lotto to sie jeszcze zastanowie czy zagram i którymi liczbami bo mi tu wyszły świezaki, czyli nowe liczby mi wyszły i sie zastanawiam czy ich nie puścić
Arczi zrób jak ci przeczucie podpowiada co byś potem nie żałował a nóż to 6/6 w Lotto i odmiana losu tego nigdy nie wiemy widzisz jak ostatnio byłeś blisko 5/6
dzisiaj w multika wyjda jakies stare liczby, poniewaz śnił mi sie stary jakiś opuszczony dom w którym zwiedzałem pokoje i izby, i w tym domumyslalem sobie kiedys tu tyle lat spałem a teraz jest to ruina, pozostawiona sama sobie, i pomyslałem sobie ze musze zrobic tu kilka zdiec tego domu w środku, aby niezapomniec jak on wygladał, a le szkopoł jak tu zrobic zdiecia jak niemam przy sobie aparatu zadnego, pametam tez ze wyciagałem z szafy tez jakies stare buty , byly to buty sportowe typu kosze koloru czerwonego,, ale mi one zabardzo niepasowały poniewaz były o 2 numery za duze od mojego numeru i w dodatku 2 lewe, ten krótki sen coś sie przebije w zeczywistośći kolor czerwony - to loto, buty wróza podróż jakaś gdzies, stre zeczy i obrazy czyli powtórki jakis liczb, starych, w snie tez widziałem male dzieci rozbrykanre, wiec beda i małe liczby polaczone z wiekszymi,
a jakie masz liczby tomiżebym wiedział jakich nie kreślićbo nie masz formy

sorki to mialo byc w lotto i multika te stare liczby, kiedys śnił mi sie stray pozucony kośćiół na uboczu jakiej wśi był to kośćiół w kyórym nigdy nie byłem w zyciu l i obraz w głownej nawie a raczej głownym ołtarzu był obraz Matki Boskiej,pamietam ze kosciół był bardzo mocno zniszczony, i pusty wtedy spojrzałem na twarz Maryji i oczy, oczy były smutne, widziałem tez ze na stole wywrócony lichtarz i duzo kurzu, podniosłem ten lichtarz i postawiłem, w nim byla swieczka z, wiec ja zapaliłem ,kosciół był opuszczony ławek niebyło, tylko pusty plac,sam byłem w tym kosciele,jak palec, po przebudzeniu sie ze snu szybko to sobie zapisałem na kartce ten sen, i zadałem sobie pytanie co to ma znaczyć, pożniej odpaliłem komputer i o dziwo otworzyła mi sie jakaś jakby i przypadkowo stronka gdzie były owe tzw, opuszczone koscioly i zamki, zainteresowało mnie to tez i troche, poniewaz myslałem o tym śnie i tym kosciele opuszczonym , i najdziwniejsze jest to ze kiedy tak przegladałem te zdiecia tych porzuconych i wyłaczonych juz miejsc sakralnych moim oczom ukazałł sie ten kosciól co widziałenm we śnie, było tam identycznie jak w moim śnie, ten sam ołtatrz z Matka Boska, krzyz, i ten przewrócony lichtarz, teraz juz nie pamietam w jakiej to miesjscowosci ale jest taki kodśćiół opuszczony, na necie sa jego zdiecia, po jakims czasie zaczólem interpretacje tego snu o kosciele zaczołem go przekładac na liczby, gdy juz wydobyłem z niego liczby, skresliłem je na kuponie i poszedłem wysłać na dane losowanie na multika, niestety tylko na 1 losowanie, po losowaniu okazało sie ze nic z nich nie wyszło nie chybam wyszła tylko 1 liczba a mianowicie krzyż czyli 4,
pomyślałem odpuszcze sobie te liczby i tak zrobiłem to byl bład mo niestety , na wieczór wysłałem całkowicie inne liczby, które miały niby wyjsc i wygrać, co sie jednak okazało nie wyszły,a wyszły wszystkie liczby które wczesniej wytypowałem na 1 losowanie i wysłałem, wtedy pomysłałem Ten kośćiół i obraz Matki Boskiej naprowadzał mnie na wygrana a ja znów to ponownie spieprzyłem sam wysyłająć innne numery, za jakiś czas posłałem te senne numery o tym kosciele i trafiłem ich cześć i oczywiscie wpadła jakas tam niewielka sumka, dlatego uwazam ze tez sny przynosza nam i podaja pewne wskazówki w pewnym tez i realnym świecie i nienalezy tego lekcewazyć+ bo zawsze moga to byc szczesliwe i chwile, , dziwne jest tylko to ze niebyłem nigdy w tym miejscu i wtym kosciele, a tylko we śnie i ze gdy wlaczyłem komputer ukazała mi sie strona wlasnie z opuszczonymi miejscami sakralnymi, i tak przegladajac ta obrazki , fotki natrafiłem na ten opuszczony kośćiól, nawet te same balaski przed ołtarzem tam były, czy to nie jest dziwne
Co do psów nie wiem jak u Was ale u mnie jest dziadostwochodzą bez kaganca bez smyczy a jak zwracam uwaga to gość mówi że to stary spokojny pies
Arczi kiedyś byłem na randce w piwnicy starego kościołaTo dopiero wyzwanie
ze byłem tam we śnie,a w rzeczywistosci nigdy, ktos powie ze sen to sa tzw, marzenia senne , z tym sie tez i zgodze bo to jest prawda, ale dlaczego nas przenosza w w takie miejsca już zapomniane, i co nam chca pokazać i uzmysłowić, dlatego uwarzam że kazdy sen coś w sobie zawiera i to jakiś wazny przekaz co nastapi, w przyszłosci, to sie odnosi do całego naszego zycia tu na ziemi
ja sie śmieje nieraz sam z tego ze mam tzw prorocze sny, ale coś wtym i jest bo te sny odzwierciedlakja pewne tez i zeczy jakies w realnym zyciu i daja mi wskazówki na przyszłe tez i dni i miesiace te sny mi daja jakies i w skazówki i ukazuja pewne tez juz jakies zatarte ślady i miejsca o których juz nikt nie pamieta, które odeszły w zapomnienie, i ukazuje obrazy juz z przeszłosci, dość czesto śnia mi sie koscioły i stare cmentarze które zwiedzam ,niby ale zawsze sa to mi miejsca niznane w których nigdy nie byłem w realnym świecie, czesto tez stoje nad nieznanymi grobami i mogiłami, ludzi korych nie znałem lub tez nad grobami,rodzinnymi, zawsze we śniach takich coś szukam,
3 860 317. tomi77 witaj no rozumie i jakie odniosłes tam wrażenia, jak sie tam czółeś? pewnie nie swojo co?
czyu z ta owa wybranka z tej randki jesteś teraz?
czyu z ta owa wybranka z tej randki jesteś teraz?
dlatego uwarzam ze tego snu dzis o tym starym zapomnianym miejscu a raczej tym domu niewolno mi lekcewazyć i musze go odpowiednio tez zinterpretować moze on tez ukazywać jakies tez i liczby, albo jakies niespełnione jeszcze zeczy które maja sie w przyszłosci wydarzyć, moze za mojego zycia albo i juz nie, dlatego tez i powiem tak wierze w sny bo i sie sprawdzaja, choći nie wszystkie ale wiekszość niestety i tak, pamietajcie liczby śnione zawze wygrywaja, wczesniej czy pożniej ale wychodza,
Chciałem wybrać jakieś miejsce i zaskoczyć dziewczynę No była w szokuw rozkrokui nawet na boku
3 860 323. tomi77 2020-05-30 (08:59) Z
Chciałem wybrać jakieś miejsce i zaskoczyć dziewczynę No była w szokuw rozkrokui nawet na boku no to pewnie i ja zaskoczyłeś pewnie i była w niebo wzieta co? to tak samo jak mój starszy odemnie kuzyn ,kiedys mi opowiadał jak za młodego chlopaka niechciał iść do wojska,wtedy spotykał sie z taka jedną dziewczyna, to było we wrocku, on wtedy odbywał tzw, zastepcza słuzbe wojskowa w jednym ze szpitali,i zaprosił ją do kina, ale ona zaproponowała mu ze najpierw pójda na lody, on jej powiedział ze lody mu sie troche nazbyt żle kojarza, ze lepiej bedzie jak lody sobie odpuszcza, ona niechciała sie zgodzić zabardzo wiec i powiedziała ze przyjdzie do niego pod szpital, i pojda pozniej ,z tamtad odrazu do kina, i tak sie stało, ona przyszła do niego pod szpital i juz mieli isc do kina i pech ,kolega kuzyna zze szpitala poprosił go o klucze do prosektorium, dziewczyna gdy to usłyszała była w szoku, i odrazu uciekła, i jak mi kuzyn opowiadał juz nigdy wiecej sie z nia niespotkał, dziewczyna wymiekła, wiedziała ze on pracuje w szpitalu ale niewiedziała co tam robi, i z kina i randki wyszły nici, jak wczesniej go pytała gdzie pracuje to on zawsze mówil w lodziarni, ale nigdy nie powiedział ze to chodzi o prosektoriumpożniej po skonczonejj służbie juz tam niepracował a zaczoł jezdzić po swiecie i zarabiać kase
Chciałem wybrać jakieś miejsce i zaskoczyć dziewczynę No była w szokuw rozkrokui nawet na boku no to pewnie i ja zaskoczyłeś pewnie i była w niebo wzieta co? to tak samo jak mój starszy odemnie kuzyn ,kiedys mi opowiadał jak za młodego chlopaka niechciał iść do wojska,wtedy spotykał sie z taka jedną dziewczyna, to było we wrocku, on wtedy odbywał tzw, zastepcza słuzbe wojskowa w jednym ze szpitali,i zaprosił ją do kina, ale ona zaproponowała mu ze najpierw pójda na lody, on jej powiedział ze lody mu sie troche nazbyt żle kojarza, ze lepiej bedzie jak lody sobie odpuszcza, ona niechciała sie zgodzić zabardzo wiec i powiedziała ze przyjdzie do niego pod szpital, i pojda pozniej ,z tamtad odrazu do kina, i tak sie stało, ona przyszła do niego pod szpital i juz mieli isc do kina i pech ,kolega kuzyna zze szpitala poprosił go o klucze do prosektorium, dziewczyna gdy to usłyszała była w szoku, i odrazu uciekła, i jak mi kuzyn opowiadał juz nigdy wiecej sie z nia niespotkał, dziewczyna wymiekła, wiedziała ze on pracuje w szpitalu ale niewiedziała co tam robi, i z kina i randki wyszły nici, jak wczesniej go pytała gdzie pracuje to on zawsze mówil w lodziarni, ale nigdy nie powiedział ze to chodzi o prosektoriumpożniej po skonczonejj służbie juz tam niepracował a zaczoł jezdzić po swiecie i zarabiać kase
lodziarnia lodziarni nie równa
miłe miejsce na randke było by jak by taka panienke zaprosił na randke do prosektorium nie ciekawy jestem czy była by taka jakas kobieta chetna oi odważna tam sie spotkać nieliczac jakies lekarki, lub osób które tam pracuja
dobra ale koniec juz z tymi takimi tematami bo mroza krew zżyłach pewnie co niektóre osoby lepiej porozmawiajmy o czymś milszym, niz cmentarze prosektoria itegoi typu żeczach, proponuje zaczać typować jakies wspólnie liczby
3 860 333. Wojt
dzisiaj proponuje liczbe 69 nasowanie o 14
20,11,15,37,74
4,23,30,25,77,1
27,34,35,31,73
3,5,17,64,61,60
Takue miałem wysłać na 14
4,23,30,25,77,1
27,34,35,31,73
3,5,17,64,61,60
Takue miałem wysłać na 14
na 1 losowanie miało być