Wpisy 3 857 285 – 3 857 384
26 maja 2020 23:22 → 26 maja 2020 23:59, 100 wpisów
Jagawisia
Gonzaga
Jagawisia jak sie czujesz ?
misiaczek901 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 906852 i trafił(a) 2500 zł
To super
Znam takich ludzi. Nie dorównują komuś poziomem to szukają .....
Jagawisia GABRIEL lubi być na pierwszym miejscu. Lubi zabłysnąć. Obojętne mu jest czy głupotą czy buraczanym sokiem. Liczy się tylko cel i nic więcej. Taki jest ten chłopina i czego tu wymagać?
GABRIEL ja Idę spać tobie też polecam bo jesteś za bardzo pobudzony. Pozdrawiam Cię serdecznie
Zaczeliśmy rozmawiać i wyjechałaś z tragizmem a jak mój okazał się większy to wybrałaś, jak wybrałaś
Marian pisał jagawisia Ty weszłaś jako ekspertka od tragizmu , nie znając tematu
GABRIEL zaczynasz się motać
GABRIEL pomyliłeś się
Jesteś niegrzeczny ale ? No zgadnij
Jesteś niegrzeczny ale ? No zgadnij
Czasami gdy czytam takich ludzi, słucham , którzy chcą mi założyć maseczkę to ja mówię po prostu nie Psy bez kagańców a ja mam nie szczekać ?
Marian. Dziękuję za zrozumienie. Nikogo nie chciałbym urazić. Szczególnie w tym czasie. Umiem obserwować. Ludzie jacyś pobudzeni ale to mnie wmawają. Dziś przepuściłem w kolejce żulika i może to był Seba Tupał za mną bo już chciał kupić piwo
Marian. Chętnie pogadam o tym z Tobą jeśli zechcesz. 1-szy listopad to u mnie coś więcej. Sentyment zaduma bo też mam powód ale .... to jest tylko nasze w głowie i śmieszą mnie ludzie, którzy próbują mi wmówić , że ich ból jest większy od mojego. Oczywiście rozumiem
Gosia. Teraz nie żartuję i na pewno nie chciałem nikogo niczym urazić ale wystarczy poczytać nagonkę
Teraz przystępujemy do tworzenia ciągu liczb
Gosia wiesz o tym ?
To daj 2 liczby na jutro
Idź zrób nany
I zjedz koniecznie papu
Ale numer
W papę?
Papę kladlem na dachu
2 dni temu
Klient zadowolony
A teraz konkrety . Jutro 36,37 A do tego 56
Tak mi wychodzi