Wpisy 3 856 906 – 3 857 005
26 maja 2020 21:09 → 26 maja 2020 21:38, 100 wpisów
miliardy to i tak bylo malo na tamte czasy w porownaniu do tego co jest
witam wszystkich ponowniedopiero co sie obudziłem,na wieczór niegram w nic,
kiedys jak kupilem komputer PC to kosztowalo to okolo 5 pensji
teraz taki komputer byl kupil za polowe pensji
teraz taki komputer byl kupil za polowe pensji
3 856 917. GABRIEL witaj
druga chyba najslabsza i nia nie gram zawsze gram albo 1 albo 3
musze pamietac następnym razem żeby wrzucić bo już poszedł na wyplate
Jak robie system na Atari to na obudowie jajko sadzone robie . Tak się procek grzeje
3 856 930. GABRIEL tez taki gdzies tam mam w swoim archiwum chba na duzego lotka jeszcze to jest, nieraz sie tak zastanawiam czy aby tym kuponem niezagrać z przed wieków
dzisiaj doo poludnia pisałem ze jesli nic niezłapie o 14 tej, to niebede grał na wieczór i niestety sprawdziło sie do poludnia w multika tylko 2x3/10 czyli lipa po całosci, gram tylko dzis wirtualnie real odkladam, brak funduszy
dzisiaj doo poludnia pisałem ze jesli nic niezłapie o 14 tej, to niebede grał na wieczór i niestety sprawdziło sie do poludnia w multika tylko 2x3/10 czyli lipa po całosci, gram tylko dzis wirtualnie real odkladam, brak funduszy
johno: gdyby w każdym losowaniu trafić "szóstkę" i zgarnąć 2 miliony ... po podatku 1 800 000 zł .... mamy 150 losowań rocznie około .... to tylko jakieś 270 milionów rocznie wygranej ... nie tak łatwo zostać miliarderem
3 856 938. GABRIEL to super masz 2 w 1 i zobacz jak ekonomicznie jeszcze
Pasko ? Mam też fajną prasę z dawnych lat Toto Sport i artykuł jak gość pusczał u kolego z kolektury zawsze to samo stawka 8 na 4 losowania i kolektor sie pomylił i mu wysłał 4 losowania stawka 8 Gość do oddziału jedzie i mu mówią , że im przykro ale nie stwierdzono wygranej Gość bierze taksówkę, wraca i dusi kolektora
Myślę że warto srac po jednym multi z maszyny kilka losowań.. I na różna ilość liczb... Pewnie ze najlepiej 5,6,7
3 856 943. GABRIEL dobre ale prawdziwe nie
czyli zawsze puszczał na 4 losowania i kolektor mu puścił na 4 losowania jak przykazał
Podobnie było, jak padło ponad 60 6-ek chyba Gość oznajmił wsi. Ludzi zaprosił do GSU i brali co chcieli. Tej samej nocy , ktoś mu ukradł nowy traktor (na biednego nie trafiło) Tak pisali a jak się okazało ile mu wypłacą to musiał wziąć kredyt by w GS-ie długi pokryć
Zawsze grał na chybił na 8 losowań stawka 4 a kolega kolektor mu puścił 4 losowania stawka 8
"zawsze to samo stawka 8 na 4 losowania i kolektor sie pomylił i mu wysłał 4 losowania stawka 8"
Sorki Już nie pamiętam dokładnie ale w każdym bądź razie się losowania na kuponach skończły Nie była to główna wygrana ale wysoka razy 4
Piszę o tym dlatego, że dopóki się nie ma kasiory w ręku to lepiej się nie chwalić
Najlepsza metoda zmienić adres zamieszkania i żyć przez jakiś czas skromnie
Wilkor. Dziś losowanie automatyczne bez prowadzącego z powodu korona wirusa by kulek nie zarazić
3 856 951. GABRIE nie no ok , ja tez kiedys coś takiego słyszałem jeszcze za króla ćwioczka w zyciu bywaja rózne przypadki, i sa rózne historie z lotkiem zwiazane, a to słyszałes jak pewien gosc grał w duzego lotka i przez całe zycie grał na jednych i tych samych numerach , to było gdzies na jakiejś wiosce, jak pamietam, noi pewnego razu gość skreslil kupon z tymi swoimi ukochanymi liczbami, stałymi, i puscił je jak co losowanie, wtedy odbylo sie tez i normalnie losowanie , gosc zobaczył ze wyszły jego numery wiec polecial do sasiadów i sie pochwalil ze trafił wkoncu 6/6 a ze mieszkał na wiosce chciał byc dobry dla wszystkich wiec przekazał wszystkim ze sie z nimi podzieli wygrana i powiedział im ze e zrobi im prezent, wiec sasiedzi na to przystali kazdy mial sobie kupic co tylko zapragnie w drodze rozsadku oczywiscie,wiec sasiedzi pokupywali telewizory, lodówki, kuchenki gazowe, no to czego im brakowało tylko w domu, , ten co wygral powiedział ze jak tylko dostanie kase to za to wszystko zapłaci, co sie jednak okazało totalizator sportowy pomylił losowania to co pokazali nie bylo na zywo tylko gdzies losowanie do tyłu odległe, w tv przepraszali za to , ze zaszła pomyłka z tym , ale gosc niedawał za wygrana jezdził kłócił sie i obstawał przy swoim bo on wygrał, i koniec nawet sie sadził oto , a ludzie z jego wioski niestety ale musieli ten sprzet zakupiony oddać do sklepu bo niestety ale ich dobroczyńca niemiał czym za to wszystko zapłacić, , i wtedu zaraz wszyscy sie oid tego goscia milionera naraz odsuneli, a wczesniej podobno w całej wiosce 2 tygodnie sie wszyscy bawili na poczet tej wygranej, nagle czar prysł i milioner stracil wszystko nie tylko wygrana ale i przyjaciół i znajomych