Wpisy 3 856 885 – 3 856 984
26 maja 2020 20:46 → 26 maja 2020 21:32, 100 wpisów
na meczu Dortmundu z Bayernem nie było kibiców ale puszczali jakieś nagrane okrzyki to odnosiło się wrażenie że są pełne trybuny
miliardy to i tak bylo malo na tamte czasy w porownaniu do tego co jest
witam wszystkich ponowniedopiero co sie obudziłem,na wieczór niegram w nic,
kiedys jak kupilem komputer PC to kosztowalo to okolo 5 pensji
teraz taki komputer byl kupil za polowe pensji
teraz taki komputer byl kupil za polowe pensji
3 856 917. GABRIEL witaj
druga chyba najslabsza i nia nie gram zawsze gram albo 1 albo 3
musze pamietac następnym razem żeby wrzucić bo już poszedł na wyplate
Jak robie system na Atari to na obudowie jajko sadzone robie . Tak się procek grzeje
3 856 930. GABRIEL tez taki gdzies tam mam w swoim archiwum chba na duzego lotka jeszcze to jest, nieraz sie tak zastanawiam czy aby tym kuponem niezagrać z przed wieków
dzisiaj doo poludnia pisałem ze jesli nic niezłapie o 14 tej, to niebede grał na wieczór i niestety sprawdziło sie do poludnia w multika tylko 2x3/10 czyli lipa po całosci, gram tylko dzis wirtualnie real odkladam, brak funduszy
dzisiaj doo poludnia pisałem ze jesli nic niezłapie o 14 tej, to niebede grał na wieczór i niestety sprawdziło sie do poludnia w multika tylko 2x3/10 czyli lipa po całosci, gram tylko dzis wirtualnie real odkladam, brak funduszy
johno: gdyby w każdym losowaniu trafić "szóstkę" i zgarnąć 2 miliony ... po podatku 1 800 000 zł .... mamy 150 losowań rocznie około .... to tylko jakieś 270 milionów rocznie wygranej ... nie tak łatwo zostać miliarderem
3 856 938. GABRIEL to super masz 2 w 1 i zobacz jak ekonomicznie jeszcze
Pasko ? Mam też fajną prasę z dawnych lat Toto Sport i artykuł jak gość pusczał u kolego z kolektury zawsze to samo stawka 8 na 4 losowania i kolektor sie pomylił i mu wysłał 4 losowania stawka 8 Gość do oddziału jedzie i mu mówią , że im przykro ale nie stwierdzono wygranej Gość bierze taksówkę, wraca i dusi kolektora
Myślę że warto srac po jednym multi z maszyny kilka losowań.. I na różna ilość liczb... Pewnie ze najlepiej 5,6,7
3 856 943. GABRIEL dobre ale prawdziwe nie
czyli zawsze puszczał na 4 losowania i kolektor mu puścił na 4 losowania jak przykazał
Podobnie było, jak padło ponad 60 6-ek chyba Gość oznajmił wsi. Ludzi zaprosił do GSU i brali co chcieli. Tej samej nocy , ktoś mu ukradł nowy traktor (na biednego nie trafiło) Tak pisali a jak się okazało ile mu wypłacą to musiał wziąć kredyt by w GS-ie długi pokryć
Zawsze grał na chybił na 8 losowań stawka 4 a kolega kolektor mu puścił 4 losowania stawka 8
"zawsze to samo stawka 8 na 4 losowania i kolektor sie pomylił i mu wysłał 4 losowania stawka 8"
Sorki Już nie pamiętam dokładnie ale w każdym bądź razie się losowania na kuponach skończły Nie była to główna wygrana ale wysoka razy 4
Piszę o tym dlatego, że dopóki się nie ma kasiory w ręku to lepiej się nie chwalić
Najlepsza metoda zmienić adres zamieszkania i żyć przez jakiś czas skromnie