Wpisy 3 856 842 – 3 856 941
26 maja 2020 20:11 → 26 maja 2020 21:21, 100 wpisów
Losowanie powinno być o tej samej porze co w Niemczech czyli o godz. 18:25.
Też jestem za aby losowania były wcześniej choć w lato to nie robi wielkiej różnicy bo się dłużej nie śpi a w okresie zimowym to długo trzeba czekać
Dzisiaj przeglądam starą książkę a tam kupon lotto z datą:
> 1972 rok <
> 1972 rok <
Wędrowco nieźle pochomikowałeś te kupony może jeszcze z wygraną ha ha
To nie moja książka i kupon.
U mnie pod łóżkiem jest pełno blankietów bo powpadały i zapisków na kartkach ale ciężko się dostać by je wyciągnąć
sherlokmarysia typował(a) za 8 zł w Keno na losowanie nr 906805 i trafił(a) 500 zł
Książka była kupiona na złomowisku w Kiermusach.
Kiermusy - Jarmark Staroci.
Kupon starej daty, 3 częściowy i bez kalki.
Ten kupon wynika z tego że pochodzi z czasów rządów... Gierka towarzysza. Tfu,tfu.
Wojtt dziś w moich podanych też plus jakoś mam do tych plusów dryg
Plus może być dzisiaj lub niebawem w... czterdziestkach.
Albo... 35.
1 11 13 27 31 było z kuponu super szansy koniec 420 2x w multi wyszło z tych liczb dziś też
Pasko pogrzebał w ustawieniach, to dokąd Gosia musisz czekać na diament przy nicku?
Przedtem 1 000 wpisów.
Odległy termin.
Wędrowco makler mi pisał raz życzenia urodzinowe a nie wiedzialłam o co chodzi a tu debiut 11.11 data
Gosia.
Przerwa.
Gos... cos może będzie na chat co zainspiruje Ciebie abyś sama milionerką się stała się
na meczu Dortmundu z Bayernem nie było kibiców ale puszczali jakieś nagrane okrzyki to odnosiło się wrażenie że są pełne trybuny
miliardy to i tak bylo malo na tamte czasy w porownaniu do tego co jest
witam wszystkich ponowniedopiero co sie obudziłem,na wieczór niegram w nic,
kiedys jak kupilem komputer PC to kosztowalo to okolo 5 pensji
teraz taki komputer byl kupil za polowe pensji
teraz taki komputer byl kupil za polowe pensji
3 856 917. GABRIEL witaj
druga chyba najslabsza i nia nie gram zawsze gram albo 1 albo 3
musze pamietac następnym razem żeby wrzucić bo już poszedł na wyplate
Jak robie system na Atari to na obudowie jajko sadzone robie . Tak się procek grzeje
3 856 930. GABRIEL tez taki gdzies tam mam w swoim archiwum chba na duzego lotka jeszcze to jest, nieraz sie tak zastanawiam czy aby tym kuponem niezagrać z przed wieków
dzisiaj doo poludnia pisałem ze jesli nic niezłapie o 14 tej, to niebede grał na wieczór i niestety sprawdziło sie do poludnia w multika tylko 2x3/10 czyli lipa po całosci, gram tylko dzis wirtualnie real odkladam, brak funduszy
dzisiaj doo poludnia pisałem ze jesli nic niezłapie o 14 tej, to niebede grał na wieczór i niestety sprawdziło sie do poludnia w multika tylko 2x3/10 czyli lipa po całosci, gram tylko dzis wirtualnie real odkladam, brak funduszy