Wpisy 3 856 406 – 3 856 505
26 maja 2020 10:11 → 26 maja 2020 11:11, 100 wpisów
Musisz mnie tego nauczyć
Arczi pokazać Ci skan ?
3 856 399. magda podejrzewam ze bedzie pare liczb z wczorajszych losowań ale bez 1 i 31, szybciej wejdzie 2, moze pokazać sie tez 11,21,47,67,76
3 856 407. Sebastian_M 2020-05-26 (10:12) Atakujemy Mini Lotto !!!
Arczi pokazać Ci skan ?
tak ale na @ jak tu niechcesz
Arczi pokazać Ci skan ?
tak ale na @ jak tu niechcesz
Arczi dzięki

Można nie lubić Biwdronia ale zobaczcie jak się zachował kiedy babcia pewnie podstawiona przerwała mu kampanie i wysławiał Dude i Morawiecki ego.. A Roberta wyzwala od peda#$&no Biedroń pełne opanowanie
Zaraz Dotama strzyknie
zbigniewg-i co miałem nosa ostatnio co mówiłem że wpadnie31
Kiedy jedziesz do oddziału
Andreas3864
Nie było siły żeby ta 31 nie wpadła
Nie było siły żeby ta 31 nie wpadła
3 856 411. Sebastian_M dziewkuje no niezle widze zes sie wstrzelił wszyscy czekalismy na liczbe 31 ,i wsztyscy to tez obstawiali bylo wiadome ze w któryms losowaniu i wyjdzie i wkoncu wpadło, zebysmy tak wiecej liczb trafiali jak tylko ta jedna oczekiwana 31
Sebastian ja kupuję 10 razy po 2.5 i jak trafię nie musze jechać do oddziału
Zbigniew a po co mam się spieszyć ?
Jak się uzbiera wygranych wtedy pojadę i wszystko wybiorę
Seba--10% chapnie ci TS,=na łape 2500 zajebisty wynik
3 856 411. Sebastian_M a ta 5/5 to jest twój jakiś dstały uklad liczb którym grasz czy taki stworzony na prędce pare minut przed losowaniem
Zbigniew a ja do oddziału jeżdżę dopiero po jakimś czasie jak się tego dużo uzbiera. Po co jeździć codziennie ?
Anderson za 5/5 podatku się nie płaci
Arczi stworzyłem go tego dnia jak data puszczenia na kuponie. Uwzględniłem tam liczbę 31 bo musiała w końcu wpaść i dałem 24,25 bo się tego spodziewałem że wpadnie oraz 3 osiemnastki w moim samochodzie bo więcej się nie zmieści
Andreas3864 wygrałem 2800 zł i tyle mi dadzą już Ci to pisałem
3 856 424. arczibalik73 no tak poco tam zagladac codziennie jak mozna raraz w tygodniu
arczibalik73 my tak robimy a inni jeździli codziennie do oddziału i ciągle to pisali i po co to było ?
arczibalik73 nawet pojedziesz raz na miesiąc i Ci dadzą
PRIMAFACET typował(a) za 2 zł w Keno na losowanie nr 906657 i trafił(a) 100 zł
Forsami
Forsami spokojnie wygrasz
Sebastian moich numerów to nawet Enigma nia da rady rozszyfrować...
Forsami bo tak je zaszyfrowałeś że aż się boję
3 856 427. Sebastian_M to
no ja tez wypłacam wygrane pd koniec miesiaca, chyba ze i sie wczesniej skonczy kasa, to juz z musu, tylko ostatnio nic niewypłacam bo nic nie moge trafić za cholere, chyba sie tylko przezuce na mini lotka bo ostatnio mnie szczescie opuściłow multiku, no chybas ze dzisiaj trafie 10/10
no ja tez wypłacam wygrane pd koniec miesiaca, chyba ze i sie wczesniej skonczy kasa, to juz z musu, tylko ostatnio nic niewypłacam bo nic nie moge trafić za cholere, chyba sie tylko przezuce na mini lotka bo ostatnio mnie szczescie opuściłow multiku, no chybas ze dzisiaj trafie 10/10
No a co nie...jak sam pisałeś że coto za numery 20 lat temu i nic
Kiedyś pisałem że świeci się kontrolka silnika... Check jeździłem 3 miesiące już miałem wylać paliwo przedmuchać nalac 98...ale ostatnio zalałem za 150 zł na raz.. I kontrolka zgaslanie wiem czy to jakiś brud czy paskudne paliwo choć lałem z tej samej stacji
arczibalik73 graj na promocje ja tak robię. Jak nie ma promocji to odpuszczaj grę w Multi i takim sposobem trafisz
Tomi Ty tylko piszesz że zagrasz i przekładasz ciągle na następne losowanie i tak w kółko
Nie mówię że źle robisz ale w ten sposób raczej nie wygrasz
ja niegram na 5/5 bo ciezko mi jest w to trafić ,tak wale cały czas uklady na 10/10 juz raz w zyciu była kiedys 9/10 to moze teraz sie to powtórzy albo i wyzej
3 856 444. Forsami witaj to niegłupi pomysł tez sie nad lotto zastanawiam,z gra, moze uda sie wkoncu i trafić te 6/6 jak kiedys dawniej juz kilka razy ale niestety tylko na sucho
3 856 444. Forsami witaj to niegłupi pomysł tez sie nad lotto zastanawiam,z gra, moze uda sie wkoncu i trafić te 6/6 jak kiedys dawniej juz kilka razy ale niestety tylko na sucho
arczibalik73 Trafiłeś kiedyś 6/6 w Lotto ?
Forsami to masz dobrze bo będziesz pracował
Hehe hehe aleś zabawny.. jak mi się niechce chcę wygrywać w Lotto
arczibalik73 zrób tak jak Ci radzę a zobaczysz efekty
Forsami pracuj spokojnie a wygrana w lotto przyjdzie wkrótce
Forsami jak to może się nie chcieć pracować ?
Sebastian masz ode mnie za te 5/5 w Multi Multi bo ja Ci nie gratulowałem..zarobionym ostatnio. Aha..i proszę pozdrowić kol.UFO..pamiętam 2,17,44,67,76
Wszyscy chcą abym w tym miesiącu wygrał jeszcze przynajmniej jedną 5/5 w Multi
Forsami
3 856 451. Sebastian_M tak z 35 lat temu,skresliłem kupon z liczbami, ale o nie posłałem bo byłem wtedy nieletni jeszcze, chodziłem wtedydo podstawówki do 4klasy, miałem tak 3 razy w życiu, ppózniej grałem juz tykllko z dwoma sasiadami, którzyzaszczepili wemnie te gry totalizatora od tamtej pory przestałem grac w lotto obecne a kiedyś dużego lotka, ktoęś kiedyś powiedział ze do 3 razysztuka wiec ja chyba juz ten limit wyczerpałem,dlatego niegram w realu w lotto,
Forsami
arczibalik73 rozumiem. To i tak masz szczęście bo podobno 6 w Lotto wygrywa się tylko raz
3 856 462. Forsami jesli chesz mozesz zagrać moimi liczbami w lotto
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
arczibalik73 a jakie są Twoje ?
3 856 466. Sebastian_M to nieprawda mozesz i wiecej razy trafić tylko trzeba dobrze złozyc liczby , i w danym dniu je wddrożyć w losowanie, i nawet mozesz wysłac ich wiecej, to wszystko zalezy tylko od Twojego budżetu i ile mozesz w to zainwestować, moji 2 sasiedzi z którymi grałem jako lepek jeszcze tez tak mieli, po 2 x 6/6 w duzego lotka ale to były inne czasy i kasa była mniejsza
Arczi najważniejsze że wygrali. Zagraj może i Ty wygrasz
Dziś mecz Legnica - Legia Na kogo stawiacie ?
Magda a Zbigniew pracuje ?
sebastian najpierw musze przytulic jakaś kase tak na poczatek z 700zł np z 5/5 \zeby miec na ta gre bo bez tego ani rusz, zapamietaj ze kasa robi kase nie inaczej
Magda to jego praca ?
2/2: 26,64 - 167 losowań lada losowanie wpadnie
Arczi wystarczy że przytulisz 1400 zł i to dziś a później będziesz grał w Lotto i przytulisz całe 6/6
Arczi tylko zacznij grać na promocje tak jak pisałem
3 856 481. Sebastian_M tak ale najpierw trzeba od czegoś m,niejszego zaczać
3 856 485. Sebastian_M
3 856 485. Sebastian_M
Arczi to nie porywaj się z motyką na księżyc tylko zacznij od 5/5 bo promocja trwa
dzisiaj zapewne wszyscy wala liczbe 26 i 28 do tego 80 i 31 co?
Jak dla mnie pewniak to 38
Ja daję liczbę 38
38 i 56
3 856 490. Sebastian_M a mi sie wydaje ze wejdzie 36 z 37
z 50 tek stawiał bym na 52,i 53 i dotego odwrotne 25,i 35 i do tego liczba 13
Arczi to masz mini Trzon
36 37 77
36 37 77
ale to tylko moje takie przypuszczenie bo pewnie wyjda inne nie te co ja tu proponuje
Arczi chcesz cały Trzon ?
Oto Trzon
2 36 37 54 77
2 36 37 54 77
I nie będę go ukrywał . Wygrywajcie
Arczi puszczasz to stawka x 5 i masz to co chciałeś 7000 zł
Pod warunkiem że wejdzie
856 496. Sebastian_M ja juz dzisiaj teraz niewysle nic jesli bede gral to dopiero na wieczór moze tylko mini, jesli cos trafie o 14, lotki juz wysłałem dzisiaj jak wracałem z pekarni, okolo 9rano, wiec limit na gre juz wyczerpalem, lotki puszczone juz na 10/10 ale dziekuje sebastian za cały trzon, moze kiedys tez i tak zagram
3 856 497. Sebastian_M 3 liczby z tego trzonu mam na kuponie
panoramix
Jak mają wejść Kosy to je gram
Jak mają wejść Kosy to je gram