niejadam takiego mięsa , z miesa ostatnio jem tylko z kurczaka a raczej pierś z kurczaka, ale to tez od czasu do czasu teraz to tylko jade na chlebie z masłem i ogórkiem grubtowym, do tego jakis jeszcze pomidor troszke cebuki, sół pieprz i gotowe
zbigniew G nie bedzie dzisiaj 31 to ze weszło wczoraj , nieznaczy ze bedzie codziennie wychodzić
dzisiaj powinna sie pokazać 2 i 4 i inne do tego liczby
Arczi lubisz chleb ze szczypiorkiem i rzodkiewką?
3 856 379. magda tak uwielbiam
jeszcze do tego serek twarogowy zmieszac ze smietana i rzodkiewka do tego szczypiorek i niebo w gębie
31 musi nadrobić nie wpadnie
a najlepsza jest sałatka z kapusty pekinskiej, do tego seler, nac pietruszki, zioła prawonsalskie, oraz bazylia, oregano ,sól i pieprz aby doprawić do tego czerwona i zółta papryka i wszystko doprawione jogurtem naturalnym, to wszystko wymieszać razem i podawac np, do obiadku,do tego np. pierś z kurczaka w panierce i młode ziemniaczki okraszone maslem i cebulka lekko zrumieniona
31 26 64 52 58 kupuje na 14sta stawka 10
3 856 386. magda cos mi sie wydaje ze niebedzie ani 1 ani 31,
Sebastian trzemu się wczoraj nie puścił stawka 10
3 856 389. Sebastian_M cześć podobno trafiłes znów 5/5 w multika tak to a skan gdzie jest
Zbigniew bo się pomyliłem
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 10 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawiły się 3 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podlaskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 187 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo świętokrzyskie: pojawiły się 7 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo świętokrzyskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 14 nowe przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
Tak drugi raz trafiłem 5/5 w Mulatkę
bo zabrakło ci kasy na stawkę 10
Dżem jest Magda u mnie jest
Zbigniew nie umiałem zagrać stawką x 10
3 856 399. magda podejrzewam ze bedzie pare liczb z wczorajszych losowań ale bez 1 i 31, szybciej wejdzie 2, moze pokazać sie tez 11,21,47,67,76
3 856 407. Sebastian_M 2020-05-26 (10:12) Atakujemy Mini Lotto !!!
Arczi pokazać Ci skan ?
tak ale na @ jak tu niechcesz
Można nie lubić Biwdronia ale zobaczcie jak się zachował kiedy babcia pewnie podstawiona przerwała mu kampanie i wysławiał Dude i Morawiecki ego.. A Roberta wyzwala od peda#$&no Biedroń pełne opanowanie
zbigniewg-i co miałem nosa ostatnio co mówiłem że wpadnie31
Kiedy jedziesz do oddziału
Po cholerne dajesz ten sam skan
Andreas3864
Nie było siły żeby ta 31 nie wpadła
3 856 411. Sebastian_M dziewkuje no niezle widze zes sie wstrzelił wszyscy czekalismy na liczbe 31 ,i wsztyscy to tez obstawiali bylo wiadome ze w któryms losowaniu i wyjdzie i wkoncu wpadło, zebysmy tak wiecej liczb trafiali jak tylko ta jedna oczekiwana 31
Sebastian ja kupuję 10 razy po 2.5 i jak trafię nie musze jechać do oddziału
Zbigniew a po co mam się spieszyć ?
Jak się uzbiera wygranych wtedy pojadę i wszystko wybiorę
Seba--10% chapnie ci TS,=na łape 2500 zajebisty wynik
3 856 411. Sebastian_M a ta 5/5 to jest twój jakiś dstały uklad liczb którym grasz czy taki stworzony na prędce pare minut przed losowaniem
Zbigniew a ja do oddziału jeżdżę dopiero po jakimś czasie jak się tego dużo uzbiera. Po co jeździć codziennie ?
Anderson za 5/5 podatku się nie płaci
Arczi stworzyłem go tego dnia jak data puszczenia na kuponie. Uwzględniłem tam liczbę 31 bo musiała w końcu wpaść i dałem 24,25 bo się tego spodziewałem że wpadnie oraz 3 osiemnastki w moim samochodzie bo więcej się nie zmieści
Zbigniew teraz Twoja kolej na 5/5.
Andreas3864 wygrałem 2800 zł i tyle mi dadzą już Ci to pisałem
3 856 424. arczibalik73 no tak poco tam zagladac codziennie jak mozna raraz w tygodniu
arczibalik73 my tak robimy a inni jeździli codziennie do oddziału i ciągle to pisali i po co to było ?
arczibalik73 nawet pojedziesz raz na miesiąc i Ci dadzą
PRIMAFACET typował(a) za
2 zł w
Keno na losowanie nr
906657 i trafił(a)
100 zł Forsami spokojnie wygrasz
Sebastian moich numerów to nawet Enigma nia da rady rozszyfrować...
Forsami bo tak je zaszyfrowałeś że aż się boję
3 856 427. Sebastian_M to
no ja tez wypłacam wygrane pd koniec miesiaca, chyba ze i sie wczesniej skonczy kasa, to juz z musu, tylko ostatnio nic niewypłacam bo nic nie moge trafić za cholere, chyba sie tylko przezuce na mini lotka bo ostatnio mnie szczescie opuściłow multiku, no chybas ze dzisiaj trafie 10/10
No a co nie...jak sam pisałeś że coto za numery 20 lat temu i nic
Kiedyś pisałem że świeci się kontrolka silnika... Check jeździłem 3 miesiące już miałem wylać paliwo przedmuchać nalac 98...ale ostatnio zalałem za 150 zł na raz.. I kontrolka zgaslanie wiem czy to jakiś brud czy paskudne paliwo choć lałem z tej samej stacji
Arczibalik zagraj w Lotto te swoje stałe wygraj 6/6
Gram nie wiem czy na 14 może po południu...
Tomi lej do pełna pelikana
arczibalik73 graj na promocje ja tak robię. Jak nie ma promocji to odpuszczaj grę w Multi i takim sposobem trafisz
Tomi Ty tylko piszesz że zagrasz i przekładasz ciągle na następne losowanie i tak w kółko
Nie mówię że źle robisz ale w ten sposób raczej nie wygrasz
ja niegram na 5/5 bo ciezko mi jest w to trafić ,tak wale cały czas uklady na 10/10 juz raz w zyciu była kiedys 9/10 to moze teraz sie to powtórzy albo i wyzej
3 856 444. Forsami witaj to niegłupi pomysł tez sie nad lotto zastanawiam,z gra, moze uda sie wkoncu i trafić te 6/6 jak kiedys dawniej juz kilka razy ale niestety tylko na sucho
arczibalik73 Trafiłeś kiedyś 6/6 w Lotto ?
No widzisz Arczi jak byś ostatnio przeczuł było by troszke
Forsami to masz dobrze bo będziesz pracował
Hehe hehe aleś zabawny.. jak mi się niechce chcę wygrywać w Lotto
arczibalik73 zrób tak jak Ci radzę a zobaczysz efekty
Forsami pracuj spokojnie a wygrana w lotto przyjdzie wkrótce
Forsami jak to może się nie chcieć pracować ?
Sebastian masz ode mnie za te 5/5 w Multi Multi bo ja Ci nie gratulowałem..zarobionym ostatnio. Aha..i proszę pozdrowić kol.UFO..pamiętam 2,17,44,67,76
Wszyscy chcą abym w tym miesiącu wygrał jeszcze przynajmniej jedną 5/5 w Multi
Wyłączam telefon idę dalej pracować...
Sebstian tylko w Tobie nadzieja.
3 856 451. Sebastian_M tak z 35 lat temu,skresliłem kupon z liczbami, ale o nie posłałem bo byłem wtedy nieletni jeszcze, chodziłem wtedydo podstawówki do 4klasy, miałem tak 3 razy w życiu, ppózniej grałem juz tykllko z dwoma sasiadami, którzyzaszczepili wemnie te gry totalizatora od tamtej pory przestałem grac w lotto obecne a kiedyś dużego lotka, ktoęś kiedyś powiedział ze do 3 razysztuka wiec ja chyba juz ten limit wyczerpałem,dlatego niegram w realu w lotto,
arczibalik73 rozumiem. To i tak masz szczęście bo podobno 6 w Lotto wygrywa się tylko raz
3 856 462. Forsami jesli chesz mozesz zagrać moimi liczbami w lotto
arczibalik73 a jakie są Twoje ?
3 856 466. Sebastian_M to nieprawda mozesz i wiecej razy trafić tylko trzeba dobrze złozyc liczby , i w danym dniu je wddrożyć w losowanie, i nawet mozesz wysłac ich wiecej, to wszystko zalezy tylko od Twojego budżetu i ile mozesz w to zainwestować, moji 2 sasiedzi z którymi grałem jako lepek jeszcze tez tak mieli, po 2 x 6/6 w duzego lotka ale to były inne czasy i kasa była mniejsza
Arczi najważniejsze że wygrali. Zagraj może i Ty wygrasz
Dziś mecz Legnica - Legia Na kogo stawiacie ?
Zbigniew na którą masz zmianę?