Wpisy 3 853 786 – 3 853 885
24 maja 2020 10:28 → 24 maja 2020 12:12, 100 wpisów
Magda kupiłem w sklepie 2 mydła fa bo zabrakło mam trochę ryżu i makaronu
sucharek0222 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 906138 i trafił(a) 1000 zł
to w biedrze byla lepsza promocja,
kupilem mamie 2 kremy na dzien matki, dali mi bon i moge za rownowartosc teraz wziazc towar, normalnie kremy 40 zl za darmo
kupilem mamie 2 kremy na dzien matki, dali mi bon i moge za rownowartosc teraz wziazc towar, normalnie kremy 40 zl za darmo
Cześć
Mega weź kiełbasę i kaszankę
mogles wygrac 2 kremy w biedrze ale wolales czipsy i kaszanke
Mega do kiedy jest ta promocja ?
Panoramix
Pamiętajcie że dziś niedziela
Panoramix zagrałem na kilka losowań . Wczoraj miałem 4/5 W Multi
DzPan....
A ja nie mam karty biedronki. Mam tylko 2 biedroneczki w kropeczki
Panoramix
Mega czyli jak będzie Ciebie swędziała głowa to ją sobie posmarujesz tym kremem ?
tak glowe mozesz posmarowac ,albo jak sie zatrzesz na rowerze wokol glowy tez
A oko jak sobie zatrę też?
Panoramix
Teraz przystępujemy do wyłonienia Trzona
Witam,
Od teraz codziennie od północy będą wyróżnione na czacie 30 najbardziej aktywnych osób.
Podobnie w Niedzielę o północy, będą wyróżnione najbardziej aktywne osoby w ostatnim tygodniu.
Podobnie na koniec miesiąca / roku będą wyróżnione najbardziej aktywne osoby w ostatnim miesiącu / roku.
Od teraz codziennie od północy będą wyróżnione na czacie 30 najbardziej aktywnych osób.
Podobnie w Niedzielę o północy, będą wyróżnione najbardziej aktywne osoby w ostatnim tygodniu.
Podobnie na koniec miesiąca / roku będą wyróżnione najbardziej aktywne osoby w ostatnim miesiącu / roku.
Magda
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Pasko witaj. Czyli najbardziej aktywne osoby są tu mile widziane ?
Pytam dlatego że kiedyś jak ktoś był aktywny to nie było to ma plus. Dlatego powstały ograniczenia. Czy to się zmienia ?
Pankramix tuszu jest dużo
Dziś trójki zbigniewa
10,57,71
26,34,62
10,57,71
26,34,62
no niestety tutaj Sebastian ciężko znaleźć balans.
Przykładowo są osoby, które gdyby tutaj oddały 200 wpisów to byłbym przeszczęśliwy ... a są takie że 10 wpisów na dzień i już wystarczy.
Przykładowo są osoby, które gdyby tutaj oddały 200 wpisów to byłbym przeszczęśliwy ... a są takie że 10 wpisów na dzień i już wystarczy.
tak więc wszystko zależy od jakości wpisów a to oczywiście ciężko zmierzyć
wygrasz dzis i wydasz to na 2 kremy z biedronki, jaki sens wygrywac
dobry wpis?
dobry wpis?
ale tak.. generalnie to ograniczenie na 200 wpisów raczej niczemu nie służy w sumie stwierdzam
dokładnie adminie może w tych wpisach które się nie pojawiły zawarta była wygrana skoro w pojawiających się takowej nie było
multi-RENA typował(a) za 2 zł w Keno na losowanie nr 906151 i trafił(a) 300 zł
jak sukcesow bedzie wiecej i wygranych to i jakosc wpisow sie poprawi
limit ilości wpisów został zniesiony ...
ikonki przy nickach również mają teraz inną rolę - szczegóły w regulaminie.
ikonki przy nickach również mają teraz inną rolę - szczegóły w regulaminie.
tak więc podobnie jak rząd ... ja również jak sytuacja się poprawia to znoszę obostrzenia
Pasko to dobrze
Pasko musimy się jakoś odstresować i nawet te wszystkie żarty które tu piszemy nie są niczym złym . Niech po takich wesołych wpisach uśmieje się chociaż kilka osób to też będzie sukces bo śmiech to zdrowie i to jest prawda
adminie to nas zmotywuje do bardziej wytężonej pracy na rzecz i dla dobra naszej ukofanej zielonej łączki ....głos z wczesnej kroniki filmowej .....
żarty jak najbardziej zawsze mile widziane, tylko na jakimś poziomie
jak już trafisz powinni otworzyć skarbiec a zwycięzca bierze tyle kasy ile chce udźwignie albo w kieszeniach pomieści
na wszelki wypadek zaopatrze się w pojemny plecak a nuż pomysł chwyci
proponuje takie nagrody, masz 5 pewniakow pod rzad dostajesz paczke zdrapek za 1 zl
6 pewniakow - 2 zl, 7 to 5 zl itd
sposnor nagrod sie znajdzie
6 pewniakow - 2 zl, 7 to 5 zl itd
sposnor nagrod sie znajdzie
10 pewniakow pod rzad bez skuchy to juz samochod syrena bosto
Hej. Jest jakis problem z puszczaniem kuponów przez neta? Bo puściłam juz 5 kuponów, kase odlicza z konta gracza a kuponów nie zapisuje
ja juz wygralem wczoraj 2 kremy za 40 zl, mialem kupic jedzenie kupilem kremy, jedzenie kupie za kremy voucher w pon
Tylko tranzakcje finansowe jest pokazany zakup ale kuponów nie ma w moje kupony, tylko z wczoraj
z tymi pewniakami to fajna sprawa, mozna by prowadzic taka lige ,osobne zestawienie
kto trafi najwiecej pewniakow pod rzad, bylyby emocje jak skw
tylko chyba za malo trafia kilka pod rzad
kto trafi najwiecej pewniakow pod rzad, bylyby emocje jak skw
tylko chyba za malo trafia kilka pod rzad
Pasko a wpisy nocne mogą być np.dodatkowo punktowane...50 proc.wiej
Pasko! Jest jakis problem z puszczaniem kuponów przez neta? Bo puściłam juz 5 kuponów, kase odlicza z konta gracza a kuponów nie zapisuje??? Tylko tranzakcje finansowe jest pokazany zakup ale kuponów nie ma w moje kupony, tylko z wczoraj
ciekawe czy puszcza te trójeczki 10,57,71
26,34,62 wszystkie u góry
wpadną czy nie wpadną...napewno jak totalizator zobaczy stawka 100 to nie wpadnie
26,34,62 wszystkie u góry
wpadną czy nie wpadną...napewno jak totalizator zobaczy stawka 100 to nie wpadnie
Andromeda