Wpisy 3 851 152 – 3 851 251
20 maja 2020 10:32 → 20 maja 2020 13:44, 100 wpisów
Kiedyś podawali w TVP 1 Totalizator Sportowy zarobił na grach liczbowych 11 MILIARDÓW.
jak to tak jeden z drugim to keno 20 tys to 3 koła a ja nic i nic qurwa
dali by co buraki wygrać zaraz bym se pyszny barszczyk wymaszczył z radości
pamiętajcie teesowcy że większa radość z dawania niż brania
promocja 7 liczb trza zarabiać wkońcu
7 zabrał wirus o nazwie ts.pl
Ja raczej przewiduję, a nie czuje bo mam maseczkę i super towarzystwo. Najlepiej pachnie ten, kto niczym nie pachnie
Banita znalazł azyl na zielonej.Z innych portali wyleciał z hukiem.
Litościwie dostał zł 5.20 na jednego krupnioka
Sam ułożyłem coś i to realizuje tylko 3 zakłady choć słabo to wchodziAle jeszcze 11 losowań
Przesympatyczna pani kolektorka z Ząbki, spod znaku Barana, dała mi 2 zdrspki kieszonkowe ( chciałem pierwsza i ostatnia), 102 zł. Pierwsza 100, druga 2x1 zł. No, i te Szybkie 600
Tomi77, gram tylko w wybranych kolekturach. Gdy kolektorka ma kwaśna mine, idę do innej. Od wczoraj mam konto na Lotto
Walduś, nie mam powodu by Ci udowadniać. Zaufanie i jego brak to ryzyko. Ufam tylko rodzicom, psu i sobie. 

Wczoraj był dobry uczynek od Lotto Może i od Ojca, bo miał urodziny
Pk007, święta prawda, a takich mamy moc. Mogłeś to wyrazić swoimi słowami 

Pk007, wklrilbym pewien material, jako ripostę na Twój, ale obawiam się, że byłby za trudny dla niektórych Miłego popołudnia 

Tak jest,zrzucił skórę i pod innym nickiem dalej obraża.
Tobiasz89
A dlaczego ty nie wyrażasz niczego swoimi słowami,tylko wklejasz obraźliwe obrazki ?
A dlaczego ty nie wyrażasz niczego swoimi słowami,tylko wklejasz obraźliwe obrazki ?
12,33,56 oto pewniaki na 14 00 Emi zakupię tobie 10 zakładów na 7 skreśleń dziś i pocztą wyslę
Magda robimy malego czarodzieja, nie ma co czekac, bedzie 5 stowek na multi
biznes na olx sie rozkreca chyba w tym tyg sprzedaz na 10 patoli
Pk007, nie znam tematu. Mam rozumieć, że od niedawna masz nowy nick jako ten, który przeprasza?
jak dziewczyna jest ostra to rodzi corke a jak spokojna to syna
Magda bedziemy miec same czarodziejki
Magda bedziemy miec same czarodziejki
Pk007, nie wiem dlaczego adresujesz wpisy do mojej osoby. Co do miłości i szacunku do człowieka, nie musisz mnie pouczać. Mam je wpojone przez rodziców. Pomyśl o sobie. Uważam, że podszywasz się pod kogoś - jakich tu wielu w ostatnim czasie. To Twój problem, nie mój. Nie wracam do tematu 

Pk007
O adres się nie kłopocz.Kupony zostaw w kolekturze 080101.
O adres się nie kłopocz.Kupony zostaw w kolekturze 080101.
Wczoraj 5/6 lotto + zaraz fotka, Właśnie wróciłem z oddziału,pierwszy zakup to trimer do brwi
3 851 228. emerytka 46 2020-05-20 (12:53) Chorzów.
Śmiech to zdrowie.Nie wiesz o tym ?
Śmiech to zdrowie.Nie wiesz o tym ?
Pk007
Pk007, polecam lekturę art. 255§3 kk. Tak, na spokojnie i z rozwagą, a wygrana przyda się na...
Jutro znowu liczę na minimum 5/6 w lotku Oj jak ja bardzo lubię sam sobie kupony pisać...taka moja natura
Dziś o 14 30 ruszam z domu do koleżanek w Rudzie-Milanki,a może kaweczka pani/pan
Pk007, i kto to mówi? Raczej, kto to pisze? Proszą, co to jest? To jest godne pochwały? Pora na blokadę Twojego nowego nicku i pozostałych osób pochwalających ten czyn. To Wy go promujecie, a to już jest art . 255 § 1 kk. Liczę na blokadę, ale Wy też ja będziecie mieć Masz te niespidzianke, niech Ci rozjaśni Twoja pamięć 

oto moje 5/6 +