Wpisy 3 850 902 – 3 851 001
19 maja 2020 22:20 → 19 maja 2020 23:59, 100 wpisów
Coś multi mi nie idzie.Mam 24 zł na czwartek...to w dużego zagram.
1-5 nie mialem dobrych wskazan to odpuscilem i widze teraz dlaczego
Witajcie wszyscy
.
Słyszeliście o wygranej w eurojackpot
Podobno Lotto usuneło kupon z systemu
.
Na fb w piszcie
.
Adrian Dymarczyk
.
.
Słyszeliście o wygranej w eurojackpot
Podobno Lotto usuneło kupon z systemu
.
Na fb w piszcie
.
Adrian Dymarczyk
.
Miało być 8 mln w Lotto, jest 7,3
Przewidywane 9 mln, będzie 8,5 - 8,7 realnie.
Przewidywane 9 mln, będzie 8,5 - 8,7 realnie.

..
Zaznaczam że nie wiem czy to historia prawdziwa,ale gość widać jest zdesperowany
3 850 916. jacunn też to czytaliśmy ze znajomymi.W każdej bajce jest coś prawdy.
A zauważyliscie że te promocje na x -skreśleń to też nie wchodzą zbytnio
A zauważyliscie że te promocje na x -skreśleń to też nie wchodzą zbytnio
w tej pandemii ludzie stracili pracę,niektórzy poplajtowali a totek został i ma od groma ludzico puszczają i się łudzą
3 850 810. Tobiasz89 piszesz tak o tej 5 w mini , zeby byla tylko jedna , czego tak chcesz czyzbys trafił ta 5/5 2w mini
ja tylko powiem, że każdą wiadomość tego typu można dowolnie zmieniać bez dodatkowych narzędzi
bardzo mało prawdopodobne, żeby było w tym coś prawdy, ale pewności oczywiście nie ma na 100%
3 850 916. jacunn moze to i byc prawda dlaczego nie, ale xza marzenia trzeba płacić niestety, dlatego proponuje dziennie puszczeć tylko po jednym okienku mini lotka, i niegrac w inne gry, w mini mniej stracisz jesli nie trafisz jak np w innych grach, jak oni nas tak to my ich tak, lepiej nieraz stracić mniej jak stracić wszystko
Nic ...nie wskóra?! Wszystkie organy siedzą w kieszeni mojego imiennika.
widze ze tu bardzo duzo osób chce szybko zdobyc kase i najlepiej fortune odrazu i wysyła po 20,albo nawet 40 zakładów czy do mini czy w inne gry, po losowaniu niestety mina opada jest porazka bo nic nie trafiliśmy lub tylko jakies ochłapy, i człowiek dalej sie łudzi ze jutro bedzie lepiej, a tu idzie ktos co nigdy niegral w zadne gry puszcza od tak sobie jakis ta,m kuponik i odrazu trafia fortune,
Ludzie to już nie te czasy co ludzie wygrywali to nie ma żadnych szans szkoda pieniędzy jak se nie zarobisz ręcami nikt ci nie da celowo piszę ręcami
albo zagrać symbolicznie 1,5 jak za lizaka w mini ja tak gram coś tam zagram
zeby wygrac trzeba mieć swój dzień i szczę scie bez tego ani róż,
3 850 931. Mulag witaj dokładnie tak jak piszesz , trafisz trfisz tyklko zawsze nie tyle ile bys chciał tylko ochłap lub zwrot , za kupon, a to prawda jesli swoimi rekoma niezarobisz to nikt ci nic za darmo nieda
3 850 931. Mulag witaj dokładnie tak jak piszesz , trafisz trfisz tyklko zawsze nie tyle ile bys chciał tylko ochłap lub zwrot , za kupon, a to prawda jesli swoimi rekoma niezarobisz to nikt ci nic za darmo nieda
przerwy robię znów gram już się dawno skończyło napalanie na granie
Dzisiaj u Janosika wieczorem na N I E.
> 1/16 <
> 1/16 <
Nikomu nie odradzam grania kto chcę niech gra i wydaje tyś co mi do tego nic ja piszę tylko o sobie z doświadczenia grało się jeszcze jak np. za 3 zł miało sie klika okienek w lotto jak nie tu milion to może tu wszystko za 3 zł kilka okienek już nie pamiętam 2000 czy 2001 za każdy zakład okienko się płaci pazerność TS w dzisiejszych czasach nie ma granic
zagrać dla zabawy lub jako sponsor kultury i sportu jak już klika razy to pisałem tak właśnie robię
ja tez robie przerwy w graniu , wysyłam od czasu do czasu czy to multika czy mini lotka ,, albo raz multik raz mini lotek. tak na przemian, tak niema sie co napalac na gre ja zawsze sobie powtarzam ze jesli mam wygrać to wygram , jesli nie to nie, ale gram a nóz szczescie sie domnie uśmiechnie i wygram tyle aby mi do konca moich dni starczyło , wiecej nie potrzebuje jakis tam fortun, bo i poco mi to tyle rodziny niemam wiec niema komu tego zostawiać zreszta jak ktos chce to niech tak samo gra i sobie wygra, niech zobaczy jak to jest łatwo to zarobić
Mulag fakt każda gra ma swoją cene i czasem trudno nawet wybrać bo patrzy się na cenę w co zagrać
3 850 934. arczibalik73
Arczi, nie ma róż bez kolca :-) ...ale rusz głową :-) ...rozumie, że tłuczesz z komóry hihi
Arczi, nie ma róż bez kolca :-) ...ale rusz głową :-) ...rozumie, że tłuczesz z komóry hihi
narobili tych gier mnóstwo od liku a gracze się później dziwo bo chyba nic nie myślą czego w lotto mała kumulacja jest przecież wiadomo czemu
misiaczek901 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 905024 i trafił(a) 2500 zł
Łaska wygrała 18.05.a T. S. podaje, że losowanie odbyło się 19.05.

1997 - 20 groszy.
1998 - 30 groszy.
1999 - 50 groszy.
Tak się kiedyś płaciło za 1 zakład Dużego Lotka.
"Precz z TS".
1998 - 30 groszy.
1999 - 50 groszy.
"Precz z TS".
3 850 943. bozon witaj nie niepisze z komórki, bo jej nie posiadam, pisze z komutera tyllko niezawsze uzywam polskich liter, sprEURbujcie niepracowac z jakies kilka lat i codzienie grac w gry lotka,
Od 10.05.20 ktoś nie może się doczekać by T. S. wypłacił wygrana w Mini.
Wiele osób uważa, że historia Rosjanki jest zmyślona. Jednak to nieprawdopodobne wydarzenie naprawdę się wydarzyło. Fiodorowa została mamą 69 razy. Bez wątpienia jest najbardziej płodną kobietą nie tylko w Rosji, ale na całym świecie.
a gram wtedy tylko zato co wysobie wygram, jakjk niewygram nic wtedy niegram, kiedys bylo inaczej,jak jest teraz , kiedys pracowałemm, grałem tak jak tu ini na dane losowanie waliłewm po 7 kuponow, ale byla zawsze jakas kasa co miesiac, teraz niestac mnie grac na tyle kuponow teraz gram jednym góra dwoma kupony na losowanie ,np jedno okienko mini i 1 multik, starczy, tak jak daja wygrać tak trzeba grać, niema co sie rozżucać wiecej,jesli masz wygrać to wyugrasz i tym jednym kuponem,
Nie chce się wymądrzać na tym portalu co do losowań. Mam swoje zdanie.
3 850 950. Wędrowca netowy 2020-05-19 (23:24)
1997 - 20 groszy.
1998 - 30 groszy.
1999 - 50 groszy.
"Precz z TS".
tak to prawda tak było kiedys za grosze sie grało w porównaniu do teraz wystarczy popatrzec nas gre eurojekpot ile my płacimy a ile w emiraty niemieckie płaca za ten sam kupon, biznes jes t biznes
1997 - 20 groszy.
1998 - 30 groszy.
1999 - 50 groszy.
"Precz z TS".
tak to prawda tak było kiedys za grosze sie grało w porównaniu do teraz wystarczy popatrzec nas gre eurojekpot ile my płacimy a ile w emiraty niemieckie płaca za ten sam kupon, biznes jes t biznes
Mulag, ludzie często wierzą w bajki, a prawdę uznają za płoty - to mentalność narodu nad Wisłą
ale jak to mówia niema sie co martwić trzeba grać i wygrywać i tego życze wszystkim grajacym,grunt to sie niepoddawać , byc zdrowym i mieć dużo szczęscia
Arczi nie zapominaj że jak dostałeś blankiet to wszystkie okienka mogłeś kreślić za cenne jednego teraz każde okienko osobno sie płaci to były czasy teraz to juz całkiem inne granie
3 850 967. Mulag atak tak tak było a teraz jest juz inaczej dlatego ja gram tylko na blankiecie tylko po 1 okienku
blankiety były takie jak te prawie w tych ostatnich latach ale to było granie teraz jak pisałem to już inna bajka
Panie Arczibalik73, odpowiadam. Marzyłem by nie było nawet jednej piątki w Mini , bo mam 4/12 zagrane z bratem
W Polsce 1 zakład do Loterii EJ kosztuję 10 zł.
Rządząca banda doliczyła dopłatę w wysokości 2 zł 50 groszy.
I stąd jest 12,50 za jeden zakład.
Rządząca banda doliczyła dopłatę w wysokości 2 zł 50 groszy.
I stąd jest 12,50 za jeden zakład.
kryzys z pracą jest i będzie w Polsce na zachodzie rąk do pracy brak kolejne oferty widzę nic jak będzie kryzys u mnie w zakładzie to wyjazd na zachód pełno tam ofert szkoda tu być niewolnikiem lepiej tam lepsza stawka
plus że nie ma podatku od wygranej jak w Polsce mam na myśli Niemcy
Gracze zza Odry nie muszą zgłaszać zysku z wygranej hazardowej do urzędu skarbowego ani nie podawać jej w zeznaniu podatkowym. Na żądanie urzędników należy jednak przedstawić odpowiednie dokumenty świadczące, że uzyskane kwoty pochodzą z wygranej w kasynie, zakładach bukmacherskich lub loterii.
dziwne że spora osób sprawdzona co protestowała nie była przedsiębiorcami dziwne to wszystko
W loterii ej jesteśmy 2x okradani, jeśli się porównamy do Niemców.
1. Dopłata do zakładu.
2. Podatek od wygranych.
1. Dopłata do zakładu.
2. Podatek od wygranych.
3 850 976. Mulag , tak jak piszesz i tak bedzie teraz po tej pademi tez, juz bezrobocie wzrosło i bedzie jeszcze wyzsze, teraz malo kto bedzie tez chciał i wyjechac za granice, aby sie tam nienabawić tej choroby, wszyscy beda chcieli tu zostać na jakiś czas dopoki to wszystko nie ucichnie, a tu niestety posredniaki niemaja pracy dla osób tu mieszklajascych a co dopiero dla przyjezdzajacych tu z powrotem, mi juz od kilku miesiecy dzwonia i prosza ,abym do nich tam nieprzyjezdzał narazie na wizyty, a teraz nie, chyba boja zebym ich niezaraził koronowirusem,którego i tak niemam, tak rzad uchwala kolejna tarcze i nic z tego i tak nikt niema, wiec ludziee wychodza i protestuja normalka
a szkoda że później się dowiedziałem bo sam nie wiedziałem że ten Pan dość aktywny w tych strajkach nawet sensownie mówił ma przeszłość w PO jak również u Pana Palikota
sami wyciągajmy wnioski ja ma dwa zeszyty i bruliony co mówili i co robili
Mulag, mogę Ci podesłać kilka brulionów byś mógł spisać więcej...
Przerwa na herbatę
Mulag, my nie wyciągniemy właściwych wniosków. Niebawem bycie członkiem (...),będzie wstydliwe jak bycie członkiem PZPR
różne doświadczenia robią na masach społecznych gospodarcze polityczne wystawiają nowych krzykaczy niby że coś chcą zmienić to wszystko to fikcja
nic się nie zmieni cały system jest do likwidacji i wszystkie elity polityczne nowy rozdział trzeba zrobić ale w tej chwili nie jest to możliwe
to wszystko jest to samo byłem na poziomie że może ta partia a może tamta to tak nie działa to nie ma sensu