Tobiasz89 I tu się z Tobą zgodzę
I przyszła kryska na Matyska, Problemy z prokuraturą już się będą zaczynać jeśli użytkownik Qb/Wt nie przestanie gnębić użytkowników ciekawe kiedy tutaj takie kroki zostaną podjęte.
Życzę temu użytnikowi miłej podróży z wilczym biletem.Prowiant też zapewniony-jeden krupniok za 5.20.
Emi,a tak po cichu ci powiem że już poszło wraz z dowodami od grudnia 2019r na plac Piastowski takie coś miłego
Taka sprawa... Wysłać 1 lotto czy 2 lotto
Nowy styl typowania od dziś... Tylko zakres końców 1 - 6 reszta szkoda olowka
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 15 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 13 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo podlaskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 150 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo świętokrzyskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
antenkowa typował(a) za
20 zł w
Keno na losowanie nr
904828 i trafił(a)
1108 zł antenkowicz typował(a) za
20 zł w
Keno na losowanie nr
904828 i trafił(a)
1108 zł Co za przypadłość, że jeden drugiego straszy, odpychając od siebie swoje ułomności? Dlaczego nie zajmie się typowaniami, a szukaniem kandydatow do - niemieckie porzekadło ' dajcie mi człowieka, a artykuł się znajdzie'. Pamiętam czyny K30, K300, Iza1976. Jakoś o nich nie wspominacie. Straszenie prokuraturom, moda na wszczynanie postępowań wyjaśniających to już choroba obecnych elit. To już pandemia zastraszania. A przekazywanie informacji z różnych portali na ten, nie należy do rozważnych
jaka piękna pogodynka emerytka miłego forsami gdzie kolwiek jestes tobie też miłego
dlaczego i za co k30 został zablokowany tu na czacie? takk sie nad tym juz od jakiegoś czasu zastanawiam, czy coś przeskrobał ze nie moze tutaj z nami typowac dalej liczb
ktoś coś wie
Arczi
Musisz zatrudnić detektywa Rutkowskiego.
Magda, dzieki Gdziekolwiek czytasz, słuchasz radia, czy oglądasz TV, wszędzie straszenie prokuratora. Amerykańscy naukowcy dowiedli, że co czwarty (...), to taki sam głupek, jak pozostali trzej
Za niewinność,kolejna ofiara prześladowcy.
Archi,zresztą ten osobnik pisze teraz pod nickiem Tobiasz89 to wszystko może napisać
3 850 328. magda witaj rutkowskiego krzyska powiadasz,oj nie on go nie znajdzie szybciej sam bym go znalazł
Arczi
Krzychu wszystkich znajdzie.
Panie Arczibalik73, wystarczy przewinąć czat, a tam wszystko jest, o ile Admin tego nie usunąl. Przecież K30, to mutant K300, a te dwa poprzednie to przecież Iza1976, i... kolejne. Mnie to nie interesuje, ale jest mnóstwo nowych nicków od tej samej osoby i jej ' obroncow' - czytaj ' zwolenników nagannego postępowania'.
nie z tego co wiem to k30 niema dostepu tutaj do zielonej stronki,szkoda ze kiedys był i sie teraz zbył nie krzychu słaby jest w te klocki on tylko dobre wrazenie robii tak niebezpiecznie wyglada co prawda nic do niego niemam bo gość jest spoko, mam go gdzies tam w znajomych, na jednym z portali
Tobiasz 89-Qbraczek.
Utwórz na forum temat-kupię,sprzedam.Może się uda.Pierwsze ogłoszenie już jest.
[Obserwator] Qbraczek: Sprzedam emerytke z Chorzowa , bardzo tanio
Temat uważam za zamknięty. Kto chce, niech go drąży. Ja wolę grę w realu
3850336, możesz zejść ze mnie? Mnie nie interesują inne osoby, a jeżeli Ty masz takie zamiłowania, rób to zgodnie z sumieniem, ale to ostatnie chyba jest Ci obce, a bliższe plotkarstwu. Jesli czegoś nie wolno, a się bardzo chce, to można
Qbraczek jak ty już coś napiszesz
3 850 253. waldus 2020-05-19 (07:55) lotto 8,16,18,24,25,37
Przejdźmy do multi
31 czeko
28 czeko
26czeko
75czeko
3 850 334. Tobiasz89 dzieki za wyjaśnienie, ja akurat nieśledziłem nicków k30 wiem tylko ja go znam tylko z pod tego jednego nicku a mianowicie k30, a k300 to była jego niunia, pisał tez czesto o swojej córce i tego sie zawsze trzymałem ,o innych nicach nie wiedziałem,inaczej nieprzywiazywałem raczej do tego wagi bo ja tu typowałem znim tylko liczby, i niedraze tego tematu, tylko zapytałem o ta osobe bo juz dawno go tu niewidze ,a wiem ze takai gość tu był którego tez i polubiłem,szkoda ze go tu teraz niema ,no ale cóż,
3 850 334. Tobiasz89 dzieki ale niebede sie cofał z czatem do xxx daty, zapewne to zostało i usuniete tez, juz dawno, wiem tylko tyle ze k30 ma zablokowane tu konto i niemoze z nami tu typować nadal liczb ki tyle tylko w tym temacie, tutaj jest duzo róznych ludzi tez nienawistnych którzy mojim zdaniem tez powinni miec zablokowane konto a nie maja ale to juz nieważne jest teraz, przypomniałmi sie k30 i dlatego oto zapytałem
Magda mam dla ciebie liczby do multi
17,39,26,48
https://youtu.be/HSUWNHIZ60k
W dużego dopiero w sobote
Magda dziś możesz grać tymi liczbami z profila
a to jutro dopiero ta promocja jest na 7 liczb a to mi sie pokiełbasiło i myslałem ze od dzisiaj i pusciłem 7/7 juz dzisiaj na 14 takl testowo, noto na wieczór chyba juz tylko puszcze mini lotka
Jedziesz na samych 9 a tu chodzi o 39
W miejscowości
Wałbrzych padła wygrana
10 000,00 zł w grze
KenoZobacz wszystkie
wysokie wygraneW miejscowości
Drawno padła wygrana
10 000,00 zł w grze
KenoZobacz wszystkie
wysokie wygranedzisiaj wyjda takie liczby które pokazuja sie ilu użytkowników w danej chwili śledzi czat
Magda
Jak chcesz to ci pomoge
dobra to narazie bawcie sie dobrze do losowaniazycze wszystkim duzo zdrówka i wysokich wygranych dw dzisiejszych losowaniach
Magda pisz te liczby będą wchodzić przez kilka losowan
3,7,9,10,27,17,26,28,31,23,58,39,42,44,46,47,48,56,43,50,64,65,66,68,69,72,76,70
Walduś zrób mi z tego 10-ki.
Która wejdzie to ja wywal i tak do konca
Zapisz te liczby na kartce
zaraz ,wezmę długopis tylko
Walduś myślę nad dużym....
a w TSiku ,promocja za promocją a 30.05 100 na szóstki
No trochę kropi.. A ja rano ogrodek lałem woda
Na 5 100 % warto grać choćby gówno wpadlo
U nas co kilka metrów nowa kolektura powstaje...wychodzą jak grzyby po deszczu te kolektury.
Chyba też jedną założę.
Ale wtedy to hulaj dusza wysyłanie na całego 8/h dziennie.
3 850 373. waldus 2020-05-19 (11:04) lotto 8,16,18,24,25,37
Magda pisz te liczby będą wchodzić przez kilka losowan
3,7,9,10,27,17,26,28,31,23,58,39,42,44,46,47,48,56,43,50,64,65,66,68,69,72,76,70 cos mi sie wydaje ze wyjda tu takie których tu niepodałeś
mariano typował(a) za
10 zł w
Keno na losowanie nr
904847 i trafił(a)
2500 zł https://youtu.be/9MJPruwH-Kk
Tomek
12 dni jeszcze
jaka masz dla mnie nagrodę?
Zbyszek jak jesteś to wyleż,bo mam pytanie dotyczące sikorek.