Wpisy 3 849 432 – 3 849 531
18 maja 2020 10:11 → 18 maja 2020 10:37, 100 wpisów
Pamiętajcie o noszeniu rękawic w przestrzeni publicznej jak również jak korzystacie z ubikacji zawsze na rękach musicie mieć
Walduś będziesz kładał plytki u Mulag ?
Na rękach i na tyłku
Walduś to jest Fred ?
Magda to wygraj 6 w Lotto i lecimy
No ja już nie wiem czy ja to zrobiłem krzesłem czy samemu odpadł ogon jaszczurce u mnie trochę jaszczurek jest szarych z paskiem zielonym jak ktoś reflektuje to dam
Magda co będziemy robili jak wygrasz 6 w Lotto ?
Jak piszesz pod grusza to rząd chciał zlikwidować teraz chyba zostawił że pracodawca może to zlikwidować szkoda
Okazja na środę.
Lotto de - 18 000 000.
1 zakład - euro.
Lotto de - 18 000 000.
1 zakład - euro.
Wędrowca
Magda.
Magda dlaczego pod gruszą?
Walduś i co będziesz jego wspólnikiem?
Ale wiesz jak pracodawcy różni są każdy dawał bo tak było ustalone a teraz rząd dał furtkę
Sebastian.
Co to za firma ?
Walduś a kiedy będziesz miał?
Dusia.
Magda ja mam dużo pomysłów. Nie musi być pod gruszą
Seba stolarnia robi wzorniki kolorów do takich firm jak śnieżka tikurilla
Walduś ciekawe czy rntowna
Same pomysły jak zwolnienie przez @ było źle i inne źle pomysły dla pracownika nie przeszły bo była silna odwaga by temu zaprotestować ale sama propozycja pokazała ich złe pomysł y a jak nie to
Magda najpierw wygraj a pozniwj bedziemy się martwili
To zaczęli grzebać w zakładowych świadczenia społecznych czyli pod grusza oj oj zawiedli mnie
Magda na derery jedziemy do Mulag
Magda pamiętaj jutro wtorek
W Lotto będą 40 - dziestki
W Lotto będą 40 - dziestki
Wojtt
Nie musieli tego ruszać a teraz sami chcą dawać jakieś 1000 dla pracowników zakładowych by rozruszać turystykę i tak jest droga i nie każdy dostanie 1000 bo ze swoich trzeba dołożyć sporo
Magda tak myślę
Muszę się przyłożyć do typowań w profilu bo Tomi mnie już o prezent ściga.
Słoneczko trzeba za chwilkę wyjść trawę skosić i posiedzieć na powietrzu w śród przyrody
Pomyśl o liczbie 10
Na jedną osobę to wystarczy ,ale dla całej rodziny na wyjazd to mało troche.
Każdy ma dostać niby do 5200 dochodu nie więcej ale to nie weszło jeszcze rząd nad tym pracuje ja czekam na pieniążki pod gruszą
Jest fajna oferta pracy w Holandii to co kiedyś robiłem w poprzednim zakładzie zapisałem sobie kontakt do tej firmy w razie czego zwrot na zachód do Holandii
To jest warunek obowiązkowy by wejść do wody przed wejściem do wody sprawdzenie temperatury ciała by nie zarazić ryb ludzkim koronowirusem