Wpisy 3 848 192 – 3 848 291
16 maja 2020 14:27 → 16 maja 2020 16:37, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 1 wygrane 9/9
. ... 199.
3-5/18.
3-5/18.
2 000 zł dobre, ale żałowałem na PLUS. Byłoby 10 000 zł. Poza tym 64
nie przydało się, coś w zamian i byłoby super.
nie przydało się, coś w zamian i byłoby super.

Tobiasz89 O 21:00 liczę na DL
Brawo za przytulenie 2tysiaków,szkoda że nie wiecej
Zdradzę treść mojego ślubowania, a raczej przyrzeczenia. Przyrzekam, że grajac w realu, nie zagram.zadna liczba podawana na czacie, a tylko sąsiednimi. Tak zrobiłem na 14:00.Z czata aż jedna, a z sąsiednich 9 Qreghitive05, by nie zapeszyć, nie będę Ci życzył wygranych. Jeśli jesteś z przełomu kwietnia, maja i czerwca, trafisz
Pamiętam jak dziadek przyniósł kupon Multi i pytał gdzie to odebraćbaba pyta A co trafiłA on spokojnie 8/8 bez plusa
3848219, Ty jesteś już szczęśliwy, że trafiłeś ponad 2000 zł. Jest za co dziękować ( nie wiem czy wierzysz? - Bogu). Podałbym pewien przykład i dał dowód na to, ale nie tu, i nie teraz. Może po losowaniach. 3848219, graj własnymi.
jagwisia, tomi77, Andreas3864, RT1 dzięki. Nie jestem z przełomu IV V czy VI, ale i tak wygram
Mam kupon na 14 losowań...w tym tygodniu nawet 2 zł zwrotu nie ma
Wszyscy tu mammy taka nadzieje na więcej niż 2zł
3848219, nie moja sprawa, ale zmień profilowe. Wiem kto to jest i skąd masz foto
dziś miałam 2 zł standard nie mogę przeskiczyć pułapu na 10/10może podskoczę
To trzeba mieć szczęściekolega grał mocne 3 lata z marszów i trafił 6 I był szczęśliwy
Teraz jest robolem tak jak przed szóstkaI zwykłym człowiekiem nawet domu nie zdążył kupić choć mogło 3
Za 7/8 to więcej powinni płacić przeciez wiedza że to i tak jakiś cud6/8 miałem kilka razy ale z maszyny
3848219, to elfo69 ( Sermuco1975). Nie przywłaszczaj sobie cudzych wizerunków
Można obejrzeć krótki film ile radiowozów policji przyjechało do protestujących przedsiębiorcówtych samych dla których program przygotował Morawieckina meczu Lecha z Legia tylu nie widziałem A tu na bezbronnych ludzi tylko po co?
Tomi77, nie drażnij ludzi polityka, bo mogę swoje trzy grosze wstawić, ale wolę nie!!!!
tomi77-Bo to jest panstwo Policyjno -Wyznaniowe,to widać
Magda -co namalowałaś,zdradż rąbek tajemnicy
Niech będzie jakie chce. Gdy wczoraj dałem mema o ' modlitwie' zostałem skrytykowany przez wędrowcanetowy, zatem dość polityki na czacie, że o czymś innym nie wspomnę. To jest moje zdanie. Możecie pisać na różne tematy, mnie to nie przeszkadza, ale z lekka drażni.
Tobiasz89-modlitwa i wyznanie to twoja prywatna sprawa,niemożesz nikomu nic narzucać
Wiara to każdego indywidualna sprawa
2/3 4/5 4/10 ze statystyki ze strony
1/1 brakowali zeby byla 5/5
1/1 brakowali zeby byla 5/5
Chciałam dać 2 liczby x stawka 8 ,ale nie wiem jakie....
Mam 2 3x stawka 2 oraz 3x5 liczb,1 x 8 liczb.
Mam 2 3x stawka 2 oraz 3x5 liczb,1 x 8 liczb.
3848258, tak, zgadza się, ale skoro zwracasz uwagę na wiarę, to polityki też nie chce na tym portalu
Magda, Bóg do końca swiata nie przyłoży ręki, tylko człowiek, zawistny, chciwy, pyszałkowaty człowiek - baketia tej Ziemi, przed która broni się właśnie Ziemia.
Magda-polecimy na Marsa ale bez Katotalibów
Magda, nie - nie ' ruskie', bo to przyjaciele, z których ktoś zrobił wroga na własne życzenie. Wroga szukaj wśród fałszywych przyjaciół, a kto nim jest? - WIADOMO!
Tacy przyjaciele że Polaków mordowali i łupili 40lat

Niech sobie chodzą, mnie oni nie przeszkadzają, tylko te dzieci, które ich gorsza
Byłem u cioci na odwoedzibach, mieszkającej w bloku, a tam na tablicy ogłoszeń taki tekst :
'Zabrania się trzepania czegokolwiek na klatce'
'Zabrania się trzepania czegokolwiek na klatce'