Wpisy 3 848 164 – 3 848 263
16 maja 2020 14:12 → 16 maja 2020 15:41, 100 wpisów
straszny tu chaos w numerkach nikt nic nie wie
Kaszpirowski musi wrocic do gry
Kaszpirowski musi wrocic do gry
w lozku mnie krecilo jak mowily do mnie Janusz ale malo tak mowia
1,5,15,51.
3/4.
3/4.
chcesz numerek do multi ok
to zalezy kiedy do mnie przyjdziesz, bedzie jakis powyzej 50 ale sie spiesz bo 81 nie gra
to zalezy kiedy do mnie przyjdziesz, bedzie jakis powyzej 50 ale sie spiesz bo 81 nie gra
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 1 wygrane 9/9
. ... 199.
3-5/18.
3-5/18.
2 000 zł dobre, ale żałowałem na PLUS. Byłoby 10 000 zł. Poza tym 64
nie przydało się, coś w zamian i byłoby super.
nie przydało się, coś w zamian i byłoby super.

Tobiasz89 O 21:00 liczę na DL
Brawo za przytulenie 2tysiaków,szkoda że nie wiecej
Zdradzę treść mojego ślubowania, a raczej przyrzeczenia. Przyrzekam, że grajac w realu, nie zagram.zadna liczba podawana na czacie, a tylko sąsiednimi. Tak zrobiłem na 14:00.Z czata aż jedna, a z sąsiednich 9 Qreghitive05, by nie zapeszyć, nie będę Ci życzył wygranych. Jeśli jesteś z przełomu kwietnia, maja i czerwca, trafisz
Pamiętam jak dziadek przyniósł kupon Multi i pytał gdzie to odebraćbaba pyta A co trafiłA on spokojnie 8/8 bez plusa
3848219, Ty jesteś już szczęśliwy, że trafiłeś ponad 2000 zł. Jest za co dziękować ( nie wiem czy wierzysz? - Bogu). Podałbym pewien przykład i dał dowód na to, ale nie tu, i nie teraz. Może po losowaniach. 3848219, graj własnymi.
jagwisia, tomi77, Andreas3864, RT1 dzięki. Nie jestem z przełomu IV V czy VI, ale i tak wygram
Mam kupon na 14 losowań...w tym tygodniu nawet 2 zł zwrotu nie ma
Wszyscy tu mammy taka nadzieje na więcej niż 2zł
3848219, nie moja sprawa, ale zmień profilowe. Wiem kto to jest i skąd masz foto
dziś miałam 2 zł standard nie mogę przeskiczyć pułapu na 10/10może podskoczę
To trzeba mieć szczęściekolega grał mocne 3 lata z marszów i trafił 6 I był szczęśliwy
Teraz jest robolem tak jak przed szóstkaI zwykłym człowiekiem nawet domu nie zdążył kupić choć mogło 3
Za 7/8 to więcej powinni płacić przeciez wiedza że to i tak jakiś cud6/8 miałem kilka razy ale z maszyny
3848219, to elfo69 ( Sermuco1975). Nie przywłaszczaj sobie cudzych wizerunków
Można obejrzeć krótki film ile radiowozów policji przyjechało do protestujących przedsiębiorcówtych samych dla których program przygotował Morawieckina meczu Lecha z Legia tylu nie widziałem A tu na bezbronnych ludzi tylko po co?
Tomi77, nie drażnij ludzi polityka, bo mogę swoje trzy grosze wstawić, ale wolę nie!!!!
tomi77-Bo to jest panstwo Policyjno -Wyznaniowe,to widać
Magda -co namalowałaś,zdradż rąbek tajemnicy
Niech będzie jakie chce. Gdy wczoraj dałem mema o ' modlitwie' zostałem skrytykowany przez wędrowcanetowy, zatem dość polityki na czacie, że o czymś innym nie wspomnę. To jest moje zdanie. Możecie pisać na różne tematy, mnie to nie przeszkadza, ale z lekka drażni.
Tobiasz89-modlitwa i wyznanie to twoja prywatna sprawa,niemożesz nikomu nic narzucać
Wiara to każdego indywidualna sprawa
2/3 4/5 4/10 ze statystyki ze strony
1/1 brakowali zeby byla 5/5
1/1 brakowali zeby byla 5/5