Wpisy 3 843 466 – 3 843 565
11 maja 2020 10:11 → 11 maja 2020 12:33, 100 wpisów
Jet napsane : ' marność ,marność , nad marnosiami ', ale wyraz ' marność ' trzeba zastąpić innym
Komputer muszę kupić nowy bo mi się zepsuł.
I do bojlera ma przyjść w tym tygodniu
I do bojlera ma przyjść w tym tygodniu
W innym kraju, jeśli rolnik kupił krowę, to sądzi się cieszą, świętują razem, a w pewnym kraju nad Wisłą życzą mu żeby krowa....
4,55,58,29,10 sprawdzcie po losowaniu 5/5 z plusem
dalej dymać idziemy
dalej dymać idziemy
reaktywacja84 zatypował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 902745 i trafił(a) 2500 zł
To nie śmieszne ale Hołownia rosniejak tak dalej pójdzie... Budka będzie musiał go poprzeć alboprzyklasnąć Dudzie
Tomek 77, nie wkładaj kija w mrowisko. To drażliwy temat. Mnie nie interesuje polska polityka Komentarze świata o Polsce - tak. Są prawdziwe i przykre, ale tylko dla myślących inaczej
waldus stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Totalizator Sportowy z rekordowym wynikiem
https://businessinsider.com.pl/firmy/totalizator-sportowy-pokazal-wyniki-sa-najlepsze-w-historii/b8w8w60
https://businessinsider.com.pl/firmy/totalizator-sportowy-pokazal-wyniki-sa-najlepsze-w-historii/b8w8w60
11 mln 1- tys. zł tyle TS przeznaczył na Fundusz Rozwiązywania Problemów Hazardowych, bardzo mnie interesuję , co ten fundusz , poprstu robi
dotam ciekawe ciekawe tyle kasy i co oni robią jak te problemy rozwiazuja to nie malze jak pisanie na paczce fajek czym grozi palenie nie wspominając o rożnych obrazkach czy tez walce z alkoholizmem podwyższając ceny majpeczki np
Użytkownik kamil84 stracił możliwość pisania na czacie.
W kolekturze pani nie miała wydać z 50 zł,musialam wziąć zdrapkę za 10 zł Bond,wygrałam 10 zł.......
Waldus straszy w lesie 

Magda szalejesz
Ale zimno pizdzi 

Magda wogole mnie to...
Zdrapki
Waldek przeżył bez ciebie to i ty bez niego
No i coś drapla
Pytam o drapke
Spotkałam dziś znajoma z pracy i...
jej chop ma raka płuc
jej chop ma raka płuc

gdzie baba nie może tam diabeł wskoczy