Wpisy 3 842 140 – 3 842 239
9 maja 2020 15:30 → 9 maja 2020 16:59, 100 wpisów
U mnie nie pada.
Jest tak:
Jest tak:
Wojtt-dobry ten browar bo jeszcze nie piłem to chyba piwo regionalne?
Poszedł na spacer a w 3cim nicku śmiga
Jeszcze nie piłem,a umnie nima takiego
Te Tyskie siuski to juz nie idzie pic,trzeba zmieniać na inne browary
Wojtt-smacura mi narobiłes ide po Tatre Pils
Kiedys tyskie kupilem w biedronce to nie bylo piwo tylko nie wiem co??? Szczyny jakies, wystawilem przed klatka
Pojawił się Cameleon w 3 nickach,to już chyba koło 50 nicków,
Wojtt-niema takiego,predzej z pomorza,z Rybnika jest zarąbiste
Wojtt-piwo z Rybnika ,są 3 rodzaje
Watykanista--kamil84,jacek74,Zeazand to nowe klony ,niech mi powie ktoś czy ten człek ma zdrowo pod sufitem,a już smiga tu w 4nicku,pokój bez klamek go ratuje
Wojtt-Bosman jest zarabisty
Dzień zwyciestwa.Czesc i chwla polskim żołnierzom walczącym na wszystkich frontach II WS
W Intermarche u mnie jest Bosman ,taki wiekszy Dyskont
3842194
Czy nie przeszkadzają Ci :
Preczzklonami, stnaleypiekary, kabaniki, Bogdany, antrnkowicze, Janusze, pechozole, i inni?
Czy nie przeszkadzają Ci :
Preczzklonami, stnaleypiekary, kabaniki, Bogdany, antrnkowicze, Janusze, pechozole, i inni?
Walduś, ja wiem, że Ty nie myślisz, a już Ci ktoś to powiedział
Walduś, mnie Twoje myśli nie interesują. Tak mnie interesują jak kosnetologia, czy butologia. Sprawdź dokładnie te zestawy, które widziałeś, ale dokładnie, nie pomyl się 

Walduś, masz dobre liczby, zagraj w Szybkie 600 w Bobrowej, popatrz jaka jest premia
DARIUSZ BUBROWIECKI zatypował(a) za 28 zł w Keno na losowanie nr 902314 i trafił(a) 2128 zł
Przeglądałem kilka koncertów Zbigniewa Wodeckiego... Piękny glos niezapomniany i duet z Olga BonczykOlga twierdziła że oddychali jak jeden organizmnie dziwię się...
Tomi77, masz rację. Łza się w oku kręci. Ja też gram i śpiewam A teraz, brać, wybierać pewniaki i graaac na msxa 

Kamil... Wlcza sobie przemówienie Dudy i 2,5 godziny zlecipotem dobra nocka
Dlugopis podpisał pewnie jak zwykle nie czytał że tym którym obiecał ze nie da ich skrzywdzic jednym podpisem zgodził się by zarabiali 20% czyli wsio w normie
Tomi77 śpiewaj sobie i tańcz niech deski odlatuja kobiety ponętnie podskakują
3 842 194. W Rybniku dość często bywał,sam się przyznał dzisiaj.Gliwicka jego drugim domem