Wpisy 3 842 108 – 3 842 207
9 maja 2020 14:50 → 9 maja 2020 16:25, 100 wpisów
Magda, uwierz w swoje siły. Wszystko jest możliwe. Za dobre czyny Pan Bóg wynagradza. 

Walduś, nie martw się o mnie. O poradę zwróć się do dzieci, one są najlepszymi sędziami. Baw się nadal w liczby, ale tak skutecznie jak Borat, Tobiaszek, Ebron, że o sobie nie wspomnę. Udanego weekendu
Akurat tak się składa, że Grabowski to moja rodzina. Polecam też profesora Marcina B.
Magda, z Baczyńskim, tak. ' Przyjdę każdej spotkanej chłopce, sucha dłoń, jak matczyna całować, i budować, budowac, budować przyjdę'.
Madziu, poczytaj Kamila Bsczynskiego i Nowickich - tych było trzech. Polecam Andrzeja.
Tomi77, to są pewniaki od Sasina, Stasina, Józina, czy innego wróża?
Na chu tańczy kobieta
W kobiecie tańczy podnieta
W podniecie widzi faceta
A W buzi trzyma...kotleta
W kobiecie tańczy podnieta
W podniecie widzi faceta
A W buzi trzyma...kotleta
Pora na spacer - samotny, z grupka pięknych dzieci - w tym bliźniaczki
U mnie nie pada.
Jest tak:
Jest tak:
Wojtt-dobry ten browar bo jeszcze nie piłem to chyba piwo regionalne?
Poszedł na spacer a w 3cim nicku śmiga
Jeszcze nie piłem,a umnie nima takiego
Te Tyskie siuski to juz nie idzie pic,trzeba zmieniać na inne browary
Wojtt-smacura mi narobiłes ide po Tatre Pils
Kiedys tyskie kupilem w biedronce to nie bylo piwo tylko nie wiem co??? Szczyny jakies, wystawilem przed klatka
Pojawił się Cameleon w 3 nickach,to już chyba koło 50 nicków,
Wojtt-niema takiego,predzej z pomorza,z Rybnika jest zarąbiste
Wojtt-piwo z Rybnika ,są 3 rodzaje
Watykanista--kamil84,jacek74,Zeazand to nowe klony ,niech mi powie ktoś czy ten człek ma zdrowo pod sufitem,a już smiga tu w 4nicku,pokój bez klamek go ratuje
Wojtt-Bosman jest zarabisty
Dzień zwyciestwa.Czesc i chwla polskim żołnierzom walczącym na wszystkich frontach II WS
W Intermarche u mnie jest Bosman ,taki wiekszy Dyskont
3842194
Czy nie przeszkadzają Ci :
Preczzklonami, stnaleypiekary, kabaniki, Bogdany, antrnkowicze, Janusze, pechozole, i inni?
Czy nie przeszkadzają Ci :
Preczzklonami, stnaleypiekary, kabaniki, Bogdany, antrnkowicze, Janusze, pechozole, i inni?