Wpisy 3 840 207 – 3 840 306
7 maja 2020 15:41 → 7 maja 2020 16:38, 100 wpisów
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
3 840 220. jacunn 2020-05-07 (15:50) Pasko-NIESPRAWIEDLIWY
Magda a tą 9 masz z chybika czy swoją?
Jacunn moja...mój najlepszy zestaw
Magda a tą 9 masz z chybika czy swoją?
Jacunn moja...mój najlepszy zestaw
Jacunn możesz sobie przepisać ją,ale dwie pierwsze liczby zakryłam....możesz dopisać dwie swoje
3 840 226
To super
.
Chyba tez bede gral na kilka losowan,bo dziennie inne liczby to bez sensu
To super
.
Chyba tez bede gral na kilka losowan,bo dziennie inne liczby to bez sensu
Jacunn to najlepszy sposób....
Jak bedziesz skreślał to daj 50,zobacz jak często wpada.
Jak bedziesz skreślał to daj 50,zobacz jak często wpada.
Magda
Ty rozrzutna kobito
Słuchsjcie wszyscy moi Przyjaciele
Dzisiaj mam szczególny dzień, uznaje go jako Dzień Dobroci.
Z tej okazji, pragnę Wam sprezentować pewniaki na Mini. Uprzedzam, że w przypadku trafnie wytypowanych liczb, piątek będzie więcej niż szodtek w Lotto 30.03.94 r. Będę Wam z tej okazji składał wyrazy współczucia za sprawą tych oto liczb. Proszę pisać :
1,3,10,19,25,26,38,40
Dzisiaj mam szczególny dzień, uznaje go jako Dzień Dobroci.
Z tej okazji, pragnę Wam sprezentować pewniaki na Mini. Uprzedzam, że w przypadku trafnie wytypowanych liczb, piątek będzie więcej niż szodtek w Lotto 30.03.94 r. Będę Wam z tej okazji składał wyrazy współczucia za sprawą tych oto liczb. Proszę pisać :
1,3,10,19,25,26,38,40

Ja mam jeszcze 7 na w
Te samą
Magda bo pójdziesz z torbami
Jo co dwa za ile
Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba. Liczby na Mini na jutro %
8,9,12,18,27,37,42
8,9,12,18,27,37,42

. ... 246.
1-2/8.
1-2/8.
Magda, Twoje życzenia spełnia się na 100 %, znikam do kolektury w.... Wodzislawiu Slaskim, tym razem na 26-go Marca
Jak się wysyła na kilkanaście losowań to nie ma takiego stresu.....przy sprawdzaniu.
Magda, ważna zasada. Grając, nie patrz na losowania. Sprawdzaj po losowaniach. Nigdy nie sprawdzam, bo.czekam na info z Lotto.
Panie Waldku ja pamiętam
Zadzwoniła znajoma z Czech
Też czekają z wirusem
Megamocny, bądź bardziej życzliwy dla innych. Nigdy nie mów ' nigdy'. Nie pozbawiaj nikogo nadziei, bo może tylko ona komuś została. Powiem jeszcze coś, czego może nie powinienem mówić. Nie, jednak powiem , raczej napisze po losowaniach
musisz czekac, 20 pion dla mnie szybko wskoczy i masz jak obiecialem 9/9
Dosyć że mała wygrana.. To zapomniała mi wypłacić ale kartkę odbilamusiałem się upomnieć o całe 4 zlno to pelikan i coś wysłane swój pomysł... Jutro powtórzę
Magda ja m a m dobre w p.
Sorry za ponury obraz w postaci skrzynek pocztowych z pewnego menelskiego miasta. Ot, tam zaczyna się lumpenproletariat
Sławek, czy Sylwek, Ty jesteś jednym z najbardziej życzliwych na portalu