Wpisy 3 838 213 – 3 838 312
5 maja 2020 10:50 → 5 maja 2020 12:02, 100 wpisów
Szukam na allegro takiej maszyny coby umiała drapać zdrapki. Na razie znalazłem do drapania pleców na kijku ale nie o to mi chodzi Ma być to automat
Megamocny ? Ale to nie jest firma co zrywa azbest ? , jak Seby ?
wirusa nie ma
maski sa po to bo za mocna wszystkim jeb z mordek
maski sa po to bo za mocna wszystkim jeb z mordek
ja juz chyba mialem to, byl czas ze mnie zatkalo troche w plucach ale juz luzik
na olx jeszcze towaru za 18 tys, nikt nic nie kupujem Magda bierz cos
Uwielbiam kobiety w maseczkach na kształt kokardy. Cyk kokardkę na głowę i można sie całować
W miejscowości Żerniki Wrocławskie padła wygrana 254 708,40 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
powinnas przez godz probowac parke w keno, na 15 razy za 30 zl ile razy trafisz
3 razy i jestes na plusie
3 razy i jestes na plusie
Mega...w markecie se kolega kupił i nie kombajn ale pudełko z dziurką stało na regale a na przywiszce pisało ...Zastąpi ci żonę. Włożył w dziurkę siusiaka i ...ooo jp aaauułaaaa ooo kuu...Coś przyszyło mu dwa guziki
Wizard nie oszukuj.
To jest dar, tego się nie da... nauczyć
Magda.
a jak sie nie chce przewidywac to trzeba zanurkowac po cos, tylko sie nie utopic
Z uwagi na to, że życzenia poranne były szczere, czego dowodem były wygrane w Keno i Szybkie 600, postanowiłem zagrać na chybil trafił w MM. Cała wygrana trafia do osoby, która życzyła wygranych z samego rana. ( Jestem dłużny na uwagę o nieznajomość języka polskiego, a w zasadzie pisowni polskiej. Być może wkradły się jakiś błędy. Konieczna jest errata, na którą nie będę się kusił. Nie chwaląc się, język polski jest jednym z ośmiu, którymi władam, i jakoś komunikacja z inteligentnymi ludźmi układała się należycie). Dziekyje za uwagę, pozwolę sobie przypomnieć, że przymiotniki piszemy mała litera. A to obiecany - szczęśliwy? kupon dla...
widzialas wczoraj moja przepowiednie?
Maria 5 co jest w bebnie?
blizniaki 11
Maria 5 co jest w bebnie?
blizniaki 11
Magda nurkuje dla ciebie
cala wygrana wirtualna przeznaczona dla M
cala wygrana wirtualna przeznaczona dla M
Piątka Magdy.
1-2/5.
1-2/5.
Mega zobacz mojapewnie 1/5ale ja koncentruje się na trójkach parach pewniakach.. piatki i dziesiątki mnie nie ruszają bo mało pkt a ciężko trafic
Dziesiątka Magdy.
3-5/10.
3-5/10.
Gabriel, być może wygrana będzie dla Ciebie? Co do pisowni polskiej, nie znam tylko jednego słowa. Ważne, że Ty go znasz Pozdrawiam już z Dolnego Śląska 

Musiałem zrobić tabele do trójek końców... Bez niej ciężko ki się typuje
zlapales troche forme, narazie nic nie wiem nie mam magicznego zeszycika
Przerwa.
Magia to szczęście. Jakoś nikt nie wspomina o Imieninach Miesiąca
( Nie lubię tego dnia, a nawet miesiąca. Zbyt dużo najbliższych odeszlo na wieczna sluzbe ).
( Nie lubię tego dnia, a nawet miesiąca. Zbyt dużo najbliższych odeszlo na wieczna sluzbe ).
Gabriel, nie zwracaj się do mnie Kamil, nie lubię zdrobnislego 'Kamilek', bo zaraz wolałbym siusiu. Mów mi Helmut
zycie jest piekne , 30 zl godzina gry w keno, 15 szans na parke, traf 3 razy i jestes do przodu, 3 min na wybranie numerow, z dobrym wahadlem masz to w ponizej minuta
Mega.... grupowe granie jest lepsze ale można zostać pominiętym przy podziale
wiem jak to jest, gralismy kiedys system mini, trafione bylo kilka 4 i 3
nie pytaj mnie kto wzial cala kase
nie pytaj mnie kto wzial cala kase
jedyne usprawiedliwienie, ci wspolnicy byli duzo bogatsi ode mnie
Mega...ale, że nie boisz się teraz tu siedzieć ? Mogą Cie namierzyć
Moja babcia zwykła mawiać na temat szczęścia...wnusiu , jeszcze sie pies na naszej ulicy zesra
szkoda ze zablokowalem konto na kasynie skoro teraz maja ruletke live