Wpisy 3 837 612 – 3 837 711
4 maja 2020 19:05 → 4 maja 2020 20:27, 100 wpisów

Isla, Andreas, Lewy , Mewa
Szkoda że mózg nie jest częscią zapasową wymienną ilu ludzi mozna by uzdrowic ,wyleczyc
Watykanista-kamil84-łapiesz temat
Mewa w kulki nie mogę, bo nie sami nie gram ts
16tom
U mnie pada i zimno
Gra TS-Liczby,typowania to cel tej strony
Na południu, słonecznie i przyjemnie
To będzie taniec z sędziamibo kibiców brak I kto będzie śpiewał Polacy nic się nie stało
isla -gdzie zamieszkuiesz,bo małopolska okey,nie jest zle-na rozgrzewke
Andre sama północ
Admin i asy stenci
S7 Elbląg Gdańsk
isla to może być zimno i nie ciekawie,ale róznice temperatur były i bedą,góra polski i dół
Isa w kulki grać czy lecieć czasem trzeba w życiu grałem w małe i duże kulki leciałem też na starość coś mi zostało
Andre jak zawsze
A1 wysylamy do Gdanska i Elbląga
isla -jak wygramy to spylamy do ciepłych Krajów
Mewa mówią że w kulki cza jak najdłużej dla zdrowia
Hamburger z familiady pozno zostal ojcem da sie
Andre cza czekać aż będzie po wirusie
Wszystkim Zdrowia i duzych wygranych bez wzgledu na przekonania i własne zdanie,TOLERANCJA
Isla nie czas czekac
powodzenia w grach TS
Jak sie czlowiek nie obroci to doopa zawsze z tylu 3 wygramy 3 przegramy wirusom sie nie damy, hey
Andreas, nie wiem o czym piszesz, ale wiem, że glupio i wulgarnie. A te zagrane na 25 losowań, stawka 10

Dzis fast szejest 50zeta dalo a jutro mm w promo "7" odbierze i w rodzinie tsa zostanie
Widzę, że nie warto tutaj pisać .Dlaczego tuku nie czepiasz się 100 innych profili ? Dodaj odczep się od mojego !
W Otwocku mężczyzna wyjeżdżając z garażu potrącił śmiertelnie 1,5 roczne dziecko...swojego synataki stary i głupi przecież jak pilnował to do samochodu mógł go zabrać teraz tylko pętla na szyje
Tu nietrzeba byc detektywem 1osoba ma 4nicki aktywne, abyło juz ich z 50 to jes k...a normalne,tak po chłopsku
Mewa - Żubra łykaj

tv
Do wrazliwca w 55 nickachZłota myśl
Ale póki co to skupmy sie nad igrzyskami z TS
Cześć
Magda
Tomi jesteś spostrzegawczy?Co widzisz nietypowego w wylosowanych liczbach multi ?W mapach....
Magda dziś wygrywamy
Nie ma siły
Dziś roztrzepiemy Totalizator Sportowy
Gośia rób Odwrotnie tak żeby wydać 2 zł a wygrać 50 zł
Sebastian teraz to wiem ale jak weszłam online to tak poleciałoi teraz żałuje
a wygrać 50 zł to jest nieosiągalne
a wygrać 50 zł to jest nieosiągalne
Co tu sie dzieje
Gosia wygrasz nawet więcej niż 50 zł bo masz czasami bardzo dobre liczby nawet ta trójka którą po dawałaś została wylosowana ale niestety nie zagrałaś musisz być konsekwentna i grać to co piszesz wtedy będziesz miała efekty pozytywne
Hej
Damian
Damian z jednego twojego zestawu wczoraj wieczór było 5/6 z tych online
5 22 24 41 47 54
5 22 24 41 47 54
Mam 2 zaklady na 3 liczby i jeden na 10 liczb
Damian bardzo rozsądnie
To jest Talib ?
o 14 mialem 2x3/2
Sebastian masz racje ale jestem troche roztrzepana o jednym myśle inne wysyłam i tak to ze mną jest
facet na kawe mnie zaprasza a ja nawet d...ilu 1,5 metra
facet na kawe mnie zaprasza a ja nawet d...ilu 1,5 metra
Sebastian mam nadzieję,że trafię coś w tym zestawie na 14 losowań,chociaż zwrot żeby obciachu nie było
Angierski A tak na mini to jest gra kilkoma kuponami lub systemem 7 8 9 liczb
mam zakład z lottomatu 3 losowania bo mam limit na dziś wyczerpany online
maszyna nie losuje dla nikogo
swoje liczby, zmiany itp to czysto wlasny wytwor myslowy (ktore maszyna nie bierze pod uwage)
swoje liczby, zmiany itp to czysto wlasny wytwor myslowy (ktore maszyna nie bierze pod uwage)
Magda coś ci powiem nie będzie obciachu jak po jakimś czasie wygrasz w piątkę w Mini Lotto to nawet jak będziesz przegrywała przez rok czasu to nikt nie będzie tego pamiętał tylko będzie pamiętał to że wygrałeś piątkę w Mini Lotto
Angierski maszyna nigdy nie bierze niczego pod uwagę tylko losuje to co ma wylosować i koniec.
no to wiadome, to ze skresle swoje liczby nie oznacza ze maszyna je wylosuje
Ja mam teraz 9 liczb w Mini Lotto i w tych 9 liczbach widzę 55 które będą wylosowane i mam problem co zrobić czy wysłać całe 9 czy zrobić jakiś rozpis czy cokolwiek zrobić Nie wiem Myślę cały czas co zrobić
Magda pięć liczb nie 55

na dobry tydzień