Wpisy 3 837 573 – 3 837 672
4 maja 2020 18:47 → 4 maja 2020 20:12, 100 wpisów
Angielski do Ciebe mam szacunek... Nawet nie lukałem w Twój profilnie wiem jak to się staloale maj chce 500 zaliczyć choć u mnie 300 to granicą max
Nie jestem mocny z ortografii, i nie wiem przez jakie " h " pisze się Twój Nick
Pokazałbym wam moja sasiadkeale lepiej nie... Bo jakby jej matka
tomi77-jakies typy masz sadząc po punktach
Tomi77-jak ładna dziołcha to dawaj foto
Peeniaki już podałem na skanie Miałem podać jeszcze na Mini, choc już prawie dałem, ale widzę , że nic e warto
Masło maslane- bigos liczb
Ja tylko ciekaw jestem czy to przypadek pierwszych 8 losowań czy coś wiecej5 pokaże jaki to pkt odniesienia bedzie

Tomi77 weź coś z tą koronką zrób ani Leszek ani zagłębie nie grają nuda panie
Słabo to widzenawet nie myślę choć czekam na pierwszy mecz Lech Legia
Ten rok z liga pozamiatane,sportowych emocji w 2020 będzie ZERO KARWASZ
On pewnie nie płakał tylko się zastanawiał co by gdyby za sznureczki pociągnol
Wstyd to krasc i z Dupy spasc
88-jakiś zwrot,do przodu
Całe 20---to jest 10
Kamil pani z Bananem tez ci nie pasi
Bawcie sie robota czeka
Mewa
Mewa chodziło o inn,a fote historia
Mewunia
Ptaszuniunia

Isla, Andreas, Lewy , Mewa
Szkoda że mózg nie jest częscią zapasową wymienną ilu ludzi mozna by uzdrowic ,wyleczyc
Watykanista-kamil84-łapiesz temat
Mewa w kulki nie mogę, bo nie sami nie gram ts
16tom
U mnie pada i zimno
Gra TS-Liczby,typowania to cel tej strony
Na południu, słonecznie i przyjemnie
To będzie taniec z sędziamibo kibiców brak I kto będzie śpiewał Polacy nic się nie stało
isla -gdzie zamieszkuiesz,bo małopolska okey,nie jest zle-na rozgrzewke
Andre sama północ
Admin i asy stenci
S7 Elbląg Gdańsk
isla to może być zimno i nie ciekawie,ale róznice temperatur były i bedą,góra polski i dół
Isa w kulki grać czy lecieć czasem trzeba w życiu grałem w małe i duże kulki leciałem też na starość coś mi zostało
Andre jak zawsze
A1 wysylamy do Gdanska i Elbląga
isla -jak wygramy to spylamy do ciepłych Krajów
Mewa mówią że w kulki cza jak najdłużej dla zdrowia
Hamburger z familiady pozno zostal ojcem da sie
Andre cza czekać aż będzie po wirusie
Wszystkim Zdrowia i duzych wygranych bez wzgledu na przekonania i własne zdanie,TOLERANCJA
Isla nie czas czekac
powodzenia w grach TS
Jak sie czlowiek nie obroci to doopa zawsze z tylu 3 wygramy 3 przegramy wirusom sie nie damy, hey
Andreas, nie wiem o czym piszesz, ale wiem, że glupio i wulgarnie. A te zagrane na 25 losowań, stawka 10

Dzis fast szejest 50zeta dalo a jutro mm w promo "7" odbierze i w rodzinie tsa zostanie
Widzę, że nie warto tutaj pisać .Dlaczego tuku nie czepiasz się 100 innych profili ? Dodaj odczep się od mojego !
W Otwocku mężczyzna wyjeżdżając z garażu potrącił śmiertelnie 1,5 roczne dziecko...swojego synataki stary i głupi przecież jak pilnował to do samochodu mógł go zabrać teraz tylko pętla na szyje
Tu nietrzeba byc detektywem 1osoba ma 4nicki aktywne, abyło juz ich z 50 to jes k...a normalne,tak po chłopsku
Mewa - Żubra łykaj

tv
Do wrazliwca w 55 nickachZłota myśl
Ale póki co to skupmy sie nad igrzyskami z TS
Cześć
Magda
Tomi jesteś spostrzegawczy?Co widzisz nietypowego w wylosowanych liczbach multi ?W mapach....
Magda dziś wygrywamy

na dobry tydzień