Wpisy 3 837 341 – 3 837 440
4 maja 2020 14:07 → 4 maja 2020 16:15, 100 wpisów
Magda spoko jeszcze 13 los.
Idę robić
Idę robić
Mateusz 7 co jest w bebnie 20 , dzisiaj 27, wojenka 39, 19 lat miala jak ja poznalem dzis 19 lat temu
9,19,29,39.....
Losuje Marysia.
Liczby Magdy.
Prognoza 1-3/7.
Jest 2/7.
Prognoza 1-3/7.
Jest 2/7.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Od dzisiaj możemy grać w Szybkie 600 przez internet.
Na stronie multipasko usprawniono dział wyników Szybkie 600, które są aktualizowane teraz jeszcze szybciej, a dodatkowo widać bieżącą wartość puli na Premię !

Na stronie multipasko usprawniono dział wyników Szybkie 600, które są aktualizowane teraz jeszcze szybciej, a dodatkowo widać bieżącą wartość puli na Premię !

Zdążyłem przed losowaniem sprawdzić liczby... Tytoniasza.
Prognoza była: 1-2/5.
Jest 2/5.
Prognoza była: 1-2/5.
Jest 2/5.
Czułem te 5 dziewiatekale liczy się to gdzie je umiescilemMadzia jakby w piątkach to po zabawieczyli trop dalej
Jutro sprawdzę archiwalną siódemkę Paska do Lotto pl.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Czy sprawdzanie liczb w testerze ma jakiś sens?
Moje zdanie jest takie: > nie <
......
Tester sprawdza co było w przeszłości, a jasnowidz sprawdza CO BĘDZIE... niebawem czyli w najbliższym losowaniu.
Moje zdanie jest takie: > nie <
......
Tester sprawdza co było w przeszłości, a jasnowidz sprawdza CO BĘDZIE... niebawem czyli w najbliższym losowaniu.
Przerwa na herbatę
U nas... Nicjadę kupić na rozpoczęcie tygodniajak pójdzie dobrze to od środy gram z profila
Pasko, a będzie tabelka wygranych taka jak przy Keno ?
ale to czemu nie ma wizualizacji premii na stronie lotto.pl nadal jest dla mnie zagadką (wizualizują same losowania)
Przed chwilą padło 16 x 300 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Kurcze miałem w tym losowaniu przed chwilą 3/6 na jeden zakład za 2 zł. Byłoby 4/6 to bym się załapał na te 300 zł...
coś by się przydało na początek tygodnia by można by było weekend wesoło zacząć
ja narazie jestem na etapie rekrutacji selekcji liczbowej w Multi i mini w multi coś mi się widza 60 tki w mini nastki
Województwo opolskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Dodano losowanie nr 901 000 Keno
Cześć
15,45,24,10,7,34,4 sorro spisałem na próbę z oczekujących paska z góry na dol
Dziś jedziemy na 60 tkach?
Walduś piona {{hura} Tomi
Walduś jestem w pracy
Mam remont mieszkania