Wpisy 383 573 – 383 672
7 lipca 2011 20:30 → 7 lipca 2011 20:50, 100 wpisów
Witam mistrzów lotto
Jakieś sceny mnie minęły?
Jak poczytać wcześniejsze posty???

Jakieś sceny mnie minęły?
Jak poczytać wcześniejsze posty???
korn...dzisiaj sypnął po długich namowach i prośbach i dostał w dupsko na koniec w podziękowaniu

korn...ha ha ha jeszcze z nim nie skończyłam,chciał negocjować ale nic z tego

Gała zebyś wiedział ..to wszystko jeszcze przepiłam zbyszko 3 pomarancze

deki...ale o jakiej Ty białej damie teraz piszesz bo chyba nie mamy na myśli tej samej jednak

deki nie nie zasmazek nie jadam...ale malinki skubne jeszcze do pyszczka

ja Wam dam pojazd z belcią i 69
belcia jak ORMO zawsze czuwa i wszystko widzi
witam

ja tu w numerach siedzę po uszy a o mnie się tu rozmawia?
lecę do rudej będę wieczorem

Belcia

wiesek77, moje typy daja duze pieniadze ale moze sie zdazyc ze przez piec losowan bedziemy tracic (strata okolo 14 000 PLN) ale potem przychodzi hossa ( np. 6 platnych losowan na 9, w tym jedna piatka czyli zysk ponad 100 000 PLN a to oznacza ze w ciagu miesiaca zarabiamy przynajmniej 70 OOO PLN). To jest wariant realny choc moze byc jeszcze lepiej.
Pasko, typy moge podac np. Tobie jesli jestes zainteresowany i sam sie przekonasz o ich skutecznosci. Co do umowy to takowa jest i stanowi ona o swiadczeniu uslug menedzerskich. Rozliczanie stalego klienta wyglada nastepujaco. Pobieram 25% prowizji od wygranej pomniejszonej o to co zysku nie przynioslo. Np.
10 losowan - 4x4/12, 1x5/15, 5x0-1-2-3/12
Za ostanie odejmujemy poniesiona strate, w przypadku 3/12 oczywiscie tylko wyrownanie bo czesc nakladu odzyskujemy.
Pasko, typy moge podac np. Tobie jesli jestes zainteresowany i sam sie przekonasz o ich skutecznosci. Co do umowy to takowa jest i stanowi ona o swiadczeniu uslug menedzerskich. Rozliczanie stalego klienta wyglada nastepujaco. Pobieram 25% prowizji od wygranej pomniejszonej o to co zysku nie przynioslo. Np.
10 losowan - 4x4/12, 1x5/15, 5x0-1-2-3/12
Za ostanie odejmujemy poniesiona strate, w przypadku 3/12 oczywiscie tylko wyrownanie bo czesc nakladu odzyskujemy.
Ja dzisiaj szukałam żółtej budy z rudą wiewiórą w środku,
ale niestety nie znalazłam.Więc kupiłam 6/6 u czarnej
kocicy.
09.11.20.32.34.45.
ale niestety nie znalazłam.Więc kupiłam 6/6 u czarnej
kocicy.
09.11.20.32.34.45.
saltosky...dekuś sobie w spodnie podusię wsadza,broniąc swój zacny tyłeczek przed

MM 6/6 lottomat podał mi numerki 2,3,29,41,51,68

Andro to wc twoje