Wpisy 3 835 640 – 3 835 739
2 maja 2020 17:32 → 2 maja 2020 20:51, 100 wpisów
Zagram ponownie liczbami kolektorki, która na 14:00 nie trafiła nawet jednej liczby 

nianiek_52 zatypował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 24089 i trafił(a) 252 zł
3 835 416. GABRIEL
3 835 523. magdaale żeś zaszalała z tym jednym numerem tylko gorzej jak jej niebedzie i niewyjdzie wcale dzisiaj
Trza się puścić na wieczór ale czyrk slepy czyta
czytajacy nie widzi nie no Bareja
czytajacy nie widzi nie no Bareja
Mewa

Czekoladowy też wspaniały.
Idę na komputer 

Magdanie mam kleszcza
Miało być magda nie mam kleszcza
Miałem wypadek w F1 i koniec wyścigu, aż koła urwane. Maclearenem Hondą co Senna jeździł.
Wiedźmina przeszedłem.
w maju gramy tylko w mini
http://typowania.5v.pl/index.php?szczegoly=1&gra=4&iltyp=3&nrstat=1&pow=3
statystka wytypowala 2 x 3/3 pod rzad
statystka wytypowala 2 x 3/3 pod rzad
Magda myślę czy jechac
Wn dasz na mm
Magda mam kogel mogel
To warto wiedzieć:
W soboty NIE MA godzin na zakupy dla seniorów w godzinach:10 - 12.
W soboty NIE MA godzin na zakupy dla seniorów w godzinach:10 - 12.
Rozbita kumulacja w Eurojackpot w Niemczech oznacza, że w przyszły piątek będzie można zagrać "tylko" o 45 mln zł.W Polsce ponad 36 tys. wygranych niższego stopnia
Magda.
Magda duzo
Drobnych mi nie trza...
Jutro będą do MM.
10z10
Wn
18 mam p. Ale i 75... 11..
Ok spoko może jutro
Mewa
Wędrowca netowy.
Nie w soboty,tylko od dzisiaj można kupować przez cały dzień,bez względu na datę urodzenia.
Nie w soboty,tylko od dzisiaj można kupować przez cały dzień,bez względu na datę urodzenia.
Emerka ja słyszałam że sobota niedz.
Zniesiono ten wątpliwy przywilej dla emerytów.
Cześć
Osa jak ząbek?
Seb zyje
Ufff to dobrze
Co tu dać?
Magda ile wygrałaś?
Emerytka.
Wędrowca netowy
Gdzieś Ty się podziewał ?
Gdzieś Ty się podziewał ?
Wraz z otwarciem galerii handlowych... zniknie przywilej dla seniorów na zakupy w godz. 10 - 12.
Cześć Sebastian.
mrowka faraona zatypował(a) za 2 zł w Keno na losowanie nr 900533 i trafił(a) 500 zł
Galerie handlowe nie zbankrutują
Teraz trzeba się zastanowić co zagrać
Anatidefob zatypował(a) za 6 zł w Keno na losowanie nr 900545 i trafił(a) 302 zł

Bolek.

4 maja galerie handlowe mają zostać ponownie otwarte. Wielu klientów nie wróci jednak do miejsc, które znali wcześniej .
Z części umów z właścicielami centrów handlowych wycofuje się właśnie spółka LPP, która jest właścicielem takich marek jak Reserved, House, Cropp, Mohito oraz Sinsay.
Z części umów z właścicielami centrów handlowych wycofuje się właśnie spółka LPP, która jest właścicielem takich marek jak Reserved, House, Cropp, Mohito oraz Sinsay.
Empik poinformował, że wycofuje się z ponad 40 galerii handlowych w całej Polsce i nie wyklucza kolejnych zamknięć. Twierdzi, że w najbliższych kilkunastu miesiącach duże centra handlowe stracą na swojej atrakcyjności, a klienci przestawią się na zakupy w sieci.