Wpisy 3 832 472 – 3 832 571
28 kwietnia 2020 20:38 → 28 kwietnia 2020 21:37, 100 wpisów
m2
u mnie zanosi sie na deszcz ok 21:50
sie gra , sie ma a czasem nie ma sie
Johno powiem Ci,ze kiedyś się wygrywało.....
w latach 90-2000 najwięcej,
teraz jakoś gorzej......
w latach 90-2000 najwięcej,
teraz jakoś gorzej......
ciekawe co zbierze ten co zasial grochowke na obiad
kiedys te same zestawy losowali częsciej,teraz każda liczba w inną strone...
pamiętam na początku losowań multi liczby z zakresu 50 wypadały 2 razy rzadziej
Gracie z plusem w ta promocje czy z większą stawka czy też na inna ilość skreslen 1 zakład chyba sobie puszczę
ja nie gram z plusem, wolę więcej kuponów....ale są różne preferencje
Kiedys sie trafialo 6/6 plusa nie zaznaczalem ,a byl,wygrana byla by duzo wieksza
dzisiaj brałem 2 dodatkowo z maszyny i powiedziałem że ma być na trafił zobaczymy co wyjdzie
Dlatego teraz tylko.z plusem gram tez wysylalem wiecej zakladow bez plusa ,ale zmienilem taktyke,wole zagrac 1-2zaklady z plusem niz kila bez
Teraz cokolwiek trudno mi trafic w multi,nie kresle prawie tylko.na chybil.no i nie ma efektow
Bardziej na mini sie skupiam,a multi najlepiej lubie grac wlasnie na 6 skreslen
Plusy przeważnie występują po plusach zaraz następne losowania
Co przeciążenia terminalu czekać trzeba na kupony dlatego może problem z wyplata itp
Bolek31, cieszę się, że wpadla Ci ta osemeczka.W 2012 r.trafiłeś w Tadeusza.Zycze Ci aby dzisiaj wpadło coś grubszego w Zielonej
Bolek, historia zawsze się powtarza.Wole zdarzenia pozytywne, tak jak w grach, ale nie w polityce.
co to dzisiaj się tak w Żabkach terminale do totolotka zacinają jakieś taśmy wysiadają
czy też tak mieliście
normalnie lotomat się zaciął i stanął i nie chciał wysłać kuponów...czemu?
czy też tak mieliście
normalnie lotomat się zaciął i stanął i nie chciał wysłać kuponów...czemu?
Bolek, może jutro coś opublikuje.Dzisiaj nie mam czasu.Pokaże Ci z jakich zestawów wpadały wygrane w MM.
Cześć
w Żabkach często lottomat się zacina dlatego nie chodzę tam za często tylko w ostateczności
cześć Sebastian M
Co robicie ?
multijune177 Witaj
Nie tylko w Zabkach.Na stacjach paliw, tam gdzie terminal pracuje na nadajnikach Play, jest to samo.
tyle ludzi puszcza dziś kolejka totek i piwko aż na dworze
wilkor
Macie dziś jakieś pewniaki ?
Od dziś jest promocja na 6 liczb . Warto zagrać bo 100% więcej płacą. Czyli płacą tyle ile powinni w każdym losowaniu
Sebastian M rano walduś na kuponie podał na 14 godzine a popołudniu nie
Bolek
Osobiście wolę grać na chybił trafił w lottomatach niż online.Online gram dopiero od trzech dni, tylko na swoje, a w lottomatach na chybił trafił.Pozdrawiam Wodzislaw Śląski, Rybnik i Zory
Witam
10,13,36
10,13,36
Bolek31, trzymaj się zawsze swoich liczb, wierz swojej intuicji.Jeśli będziesz ufal komuś , możesz się przejechać
Bolek31, o której jutro będziesz na czacie ? Ja dopiero około 12:00