Wpisy 3 832 311 – 3 832 410
28 kwietnia 2020 18:04 → 28 kwietnia 2020 19:26, 100 wpisów
Potem bo na wyjezdzie jestem
Wiecie żemusicie mnie prowokować co do liczbwtedy jak mnie prowokujecie wychodzimyślenie
nie wiem skąd
nie wiem skąd
witam
Wkurzylem sie bo wlasnie wracam z punktu lotto,ktory miesci sie w malym sklepiku osiedlowym i jakie bylo moje zdziwienie, kiedy chcac wyplacic wygrana w kwocie 22 zl Pan po wrzuceniu w maszyne mowi mi wygrana 10 zl. Gralem 2 zaklady na 6 liczb w ktorych mialem trafione 4z6 i 3z6 i 1 zaklad trzy liczby z czego wpadly 2. Na pytanie co mam teraz zrobic skoro jest promocja na 6 liczb o wygrana powinna wynosic 22 zl a nie 10 odpowiedzial, ze musze udac sie do siedziby i to wyjasnic, Uwazajcie, bo moja wygrana nie byla wysoka i nie bede lecial po 12 zl kawal drogi, a co by bylo gdybym te 6 cale ytafil, Pan powiedzial ze wyskakuje mu wyplata tak jak za zwykle puszczenie 6 liczb bez promocji. Czy ktos z Was wyplacal i mial podobny problem.
Wkurzylem sie bo wlasnie wracam z punktu lotto,ktory miesci sie w malym sklepiku osiedlowym i jakie bylo moje zdziwienie, kiedy chcac wyplacic wygrana w kwocie 22 zl Pan po wrzuceniu w maszyne mowi mi wygrana 10 zl. Gralem 2 zaklady na 6 liczb w ktorych mialem trafione 4z6 i 3z6 i 1 zaklad trzy liczby z czego wpadly 2. Na pytanie co mam teraz zrobic skoro jest promocja na 6 liczb o wygrana powinna wynosic 22 zl a nie 10 odpowiedzial, ze musze udac sie do siedziby i to wyjasnic, Uwazajcie, bo moja wygrana nie byla wysoka i nie bede lecial po 12 zl kawal drogi, a co by bylo gdybym te 6 cale ytafil, Pan powiedzial ze wyskakuje mu wyplata tak jak za zwykle puszczenie 6 liczb bez promocji. Czy ktos z Was wyplacal i mial podobny problem.
https://www.lotto.pl/multi-multi/aktualnosci
Jednak jest promocja
Lesiu dałeś już ten kupon do wypłaty
Jednak jest promocja
Lesiu dałeś już ten kupon do wypłaty
lesiu28
A może wysłałeś te zakłady na więcej losowań ?
A może wysłałeś te zakłady na więcej losowań ?
Może wczoraj wysłałeś ?
To nie wiem,chyba coś im się pokićkało.
Gosia__77
Chyba tak jest,już kiedyś była taka sprawa.
Chyba tak jest,już kiedyś była taka sprawa.
4/6 płatne 16 zł
3/6 płatne 4 zł
2/3 multi 2 zł
Wygrałeś 22 zł
3/6 płatne 4 zł
2/3 multi 2 zł
Wygrałeś 22 zł
pokazalem mu ze widnieje na kuponie, ze jest promocja ale jemu to nie wykazywalo
niby nie duze pieniadze ale takie oszutwo, to mnie wkurzylo
johno o tym nie pomyslalem, bo dawalem razem lupony z tymi do wyslania na wieczor
johno o tym nie pomyslalem, bo dawalem razem lupony z tymi do wyslania na wieczor
to może lesiu dał tobie 10 zł reszty z tego wszystkiego co mu jeszcze dałeś do wys?ania
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 3 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 3 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Lesiu przed chwilą wypłacałam na cpn,policzyła mi maszyna dobrze x 100%.
może lesiu nie dowidzi 16 pomylił z 10 na maszynie albo Cie oskubał
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 3 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
MysiePysie
11.74,79
taka mialem trojke a tamtych nie pamietam, nie zapisalem a kuponow nie przechowuje i wyrzucam, moze ja sie pomylilem w zliczaniu, no trudno za male pieniadze, zeby sie szarpac
taka mialem trojke a tamtych nie pamietam, nie zapisalem a kuponow nie przechowuje i wyrzucam, moze ja sie pomylilem w zliczaniu, no trudno za male pieniadze, zeby sie szarpac
Gosia, ciekawa kompozycja makaronowa
Dodałam z wczorajszej wygranej resztę,i tylko dopłaciłam 1,5 swoich.Razem za 40 zł wysłane.
Dzięki Johno,wczoraj 62 zł mialam z wieczora,to teraz wszystko przegrywam
Dzięki Johno,wczoraj 62 zł mialam z wieczora,to teraz wszystko przegrywam
widzisz jakies powtorki z 14 w wieczornym los ?
mam 3 liczby a z Cb jest Niezły kombinator
lesiu
dzisiaj też mialem epizod, dzwoniłem do siedziby i podałem numer kuponu i też mi podała że nie mam wygranej razy 100%. Powiedziała że sprawdzi i oddzwoni.
Sam poszedłem do ŻB i mi sprawdzili w zaprzyjaźnionej kolekturze i wygrana była razy 2.
dzisiaj też mialem epizod, dzwoniłem do siedziby i podałem numer kuponu i też mi podała że nie mam wygranej razy 100%. Powiedziała że sprawdzi i oddzwoni.
Sam poszedłem do ŻB i mi sprawdzili w zaprzyjaźnionej kolekturze i wygrana była razy 2.
Magda
16tomask jeszcze może być dużo powtórek z tego co widze albo moge się mylić
ojtam ojtam Ty sie rzadko mylisz
a mi wlasnie wpadly 4 kloce za rower, dajta pewniaki chce to przemnozyc
postawiłem na powt 13,19,23 reszta z odzysku
13tomash zawsze mówię że te z map to do trzech razy sztuka a wczoraj się pomyliłam bo myśle trzeci raz nie wejdą 9 13 31 55 68 i dałam oboczne liczby a mogłam dodać i te to by trochę wpadło
Użytkownik marek-m62 dodał nowy komentarz w temacie:
Ostatnie, aktualne i przyszłe promocje Multi Multi
6 8 12 14 16 32 mam szybki 600 wczoraj wzięłam z cht od wczoraj wypadła najwięcej wumygrana 50 zł
Użytkownik bolek31 dodał nowy komentarz w temacie:
Gosia, ja od jakiegos czasu przestalem myslec czy cos wejdzie kolejny raz czy nie
kulki sa nieprzewidywalne, jaki dyrygent tak "orkiestra"
Johno co wysłałeś?
ja mam:
12 zakładów 5 liczb
3 zakłady 6 liczb
1 zakład 10 liczb
ja mam:
12 zakładów 5 liczb
3 zakłady 6 liczb
1 zakład 10 liczb
lesiu
dobrze mieć zaprzyjaźnioną kolekturę do sprawdzania kuponów
szczególnie przy wyższych wygranych
dobrze mieć zaprzyjaźnioną kolekturę do sprawdzania kuponów
szczególnie przy wyższych wygranych
na pewno zdarzają się nieuczciwi kolektorzy którzy żeruję na tych co nie sprawdzają swoich kuponów
Johno kilka razy się spotkałam z oszustkami,trzeba samemu sprawdzać w domu i dopiero wypłacać.