Wpisy 3 830 071 – 3 830 170
26 kwietnia 2020 11:26 → 26 kwietnia 2020 13:49, 100 wpisów
O co chodzi?Dopiero weszłem
wiadomo co wkurzasz męża
Magda ja już mogę oddawać osoczę
2 tygodnie dochodziłam do siebie,nawet te czekolady mi nie pomogły...
jestem dawcą krwi czyli od zawszę mogę ale wole oddać krew
ja już byłem ponad 35 razy oddać krew

boisz się własnej krwi a co miesiąc krew ci się leje z wiadomo zkąd no chyba że jesteś w ciąży
500plus dostaniesz
czyli ciąża przebiega prawidłowo
Saddam
tak
Witam wszystkich
ja też
sebek przyszedł wszyscy idą
Magda będziesz rodziła
Zbigniew odzie mozna w koncu przyjść
Idzie
Magda jakie masz 6 liczb ?
Magda 12 p nie gram na 14
Nowy nick 23xx23
90 z kolei.
hey emerytko a co ten nowy już zablokowany stgerf coś tam uuu może się w końcu trolowi znudzi chyba ze mu sie wydaje ze jak go ignorują to go kochają
Mewa
Nie ,tylko się już wycwanił.W razie wpadki nie musi czekać 7 dni na aktywację nicku,bo już wcześniej ma nowy .
Nie ,tylko się już wycwanił.W razie wpadki nie musi czekać 7 dni na aktywację nicku,bo już wcześniej ma nowy .
Cześć
Kto ma z was Skype ?
tomi77
To nie jest chore.Ale ciągle otwierać nowe,to już tak.A służą one(te nicki)tylko do atakowania
i ubliżania.
Jak ktoś ma więcej nicków do typowania keno-jest w porządku.Nie zabiera nikomu punktów.Bo keno chyba nie liczy się w punktacji.
To nie jest chore.Ale ciągle otwierać nowe,to już tak.A służą one(te nicki)tylko do atakowania
i ubliżania.
Jak ktoś ma więcej nicków do typowania keno-jest w porządku.Nie zabiera nikomu punktów.Bo keno chyba nie liczy się w punktacji.
Only_One_spectre zatypował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 898871 i trafił(a) 3000 zł
Only_One_spectre
Cześć
Czemu tak szybko Ekstraklasa ma ruszyć ? A jak będą zachorowania ? Matko co robić ? A powinniśmy zostać i to się tyczy innych profesji jeszcze w domu. Mam rację ?
A ja jeszcze właśnie, mówią o tym w TV, nie skorzystałem w tarczy antykryzysowej ? A jaki mam złożyć wniosek do PUP o kasę ? Bo mam zlecenie. Aha a w domu jestem od 14 kwietnia, pozdrawiam. Bo wujek mówił, że mi się należy 2 000.
magdo proszę.
Słonko i księżniczko moja.
Porozmawiamy na Skype ? Proszę napiszcie do niej aby zrobiła to.
magdo dziękuje i proszę.
Magda dostalas kiedys 70 roz? moze dostaniesz jak bedziesz miala 70
najlepiej zawsze dostawac 18
najlepiej zawsze dostawac 18
Magda jak twoje 30 zl
Kto ma Skype ? Ale co się boicie tak ?