Wpisy 3 828 032 – 3 828 131
24 kwietnia 2020 16:09 → 24 kwietnia 2020 18:03, 100 wpisów
Znalezione w sieci

Idę zagrać EJ na trafił
paliwa też nie przetrzymasz bo dodatki bio powodują przyspieszone procesy starzenia paliwa jełczenie straty liczby oktanowej ...ekologia robi robotę
Wald.... po porostu trzeba zużywać stare paliwo i uzupełniać świeżym
poczytaj ile % musi zawierać współczesny on estrów roślinnych
no chyba,że masz ruskie paliwo to tam nie dodają z tego co wiem a 100% NIE WIEM
teraz niby czyste paliwo ale w baku namnażają się bakterie i robi się taka galareta to powszechny problem
a zwłaszcza jak ktoś jeździ samego bio paliwa to cały układ paliwowy trzeba czyścić
Reklama zmawialem z kolegami z Berlina i Bochum.Tam nie chodzą w maskach, jeżdżą rowerami , spacerują po miastach i parkach , a u nas w kagańcach
Nie reklama a przed chwilą!
Cześć
Co robicie ?
Dodano losowanie nr 22 000 Szybkie 600
Tak się odpłaca nasz kochany, u!ilowany polski naród medykom narastającym swoje zdrowie.

To z pustyni k.Częstochowy, a na górze miało być ' narazajacym'.

To nie jest prawda
Pół świata zwiedzilem dzisiaj

Nikt od lekarzy lub pielęgniarek się nie odwraca
Daj mi jakąś pielęgniarkę lub latarkę to zobaczysz jak ją przyjmę
Lekarza lub pielęgniarka też ugoszczę
Mamy nagrania pielęgniarek płaczących , wyrzuconych ze sklepow i fotki oblanych drzi farba pani doktor.To nie pierwszy przypadek.
Dotam ludzie się boją
Rozumiesz czy nie ?
Rozumiesz czy nie ?
Jeśli się boją, niech się boją Boga.Tak nie można się zachowywać.
Dotam nie zaprzeczam. Rozumiesz moje wypowiedzi tak jak chcesz A nie tak jak ja to myślę
3 828 065. Sebastian_M 2020-04-24 (17:23) Atakujemy Mini Lotto !!!
rozumiesz czy nie?
rozumiesz czy nie?
Lekarza i cała służba zdrowia może wchodzić gdzie chcę nie piszcie głupot
Lekarze pielęgniarze cała służba zdrowia może wchodzić do sklepów do apteki wszędzie gdzie chce i nie piszcie głupot że ktoś tam coś tam są pojedyncze przypadki oczywiście to są ludzie którzy nie znają tematu boją się nie piszcie takich rzeczy bo to naprawdę jest to mało śmieszne jest mało śmieszne
Strogest25 /Watykanista,wklejasz informacje o płaczących pielęgniarkach a może wstawisz fotki z twoich starych profili i jak obrażasz ludzi?
https://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Warszawa/Koronawirus.-Lekarze-i-pielegniarki-wczesniej-oklaskiwani-dzis-spotykaja-sie-z-hejtem
Jak ja czytam takie głupoty jak wy mówicie w tej chwili to mnie po prostu się odechciewa czytania tego co piszecie jeżeli piszecie to piszcie coś prawdziwego Co oczywiście pojedyncze przypadki są takie i jeszcze raz mówię ludzie się boją boją się i patrzą na lekarzy jako na tych ludzi którzy mają pierwszy kontakt z ludźmi chorymi więc nie dziwcie się że w jakiś sposób obawiają się zarażenia od nich ale nie ma takiego konkretnego przykładu że jest to nagminne
Co do Mini, uważam, że trzeba obstawiać liczbę 16 liczbami 15 lub 17.W pięciu zakładach na chybił trafił jest 16 , a nie ma 15 i 17.
Dotam ty piszesz pierdoły i nie znasz tematu ogarnij się chłopie bo już ci coś tryka
Omka , jeste dziwnym Człowiekiem.Ktoś wczoraj lub dzisiaj napisal , że każdy z nas ma jakieś 'fobie'.Miał rację.

Polecam rozmowę z moją bratową i jej koleżankami- pielęgniarkami w szpitalu
Strogest25 /Watykanista Już tobie pisałem,możesz mieć 90 nicków ale swojego specyficznego pisania (chamstwo,fałszywe informacje,kłamstwa itd) nie zmienisz.
Rozkręcasz się z godziny na godzinę.
Rozkręcasz się z godziny na godzinę.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Omka, odczep się od mojej osoby.Mylisz mnie z kimś.Nie rób boruty na czacie.
Omka, idź z tymi wpisami do specjalisty.Nie mam zamiaru z Tobą dodaj zmawiac.Wczoraj atakowano ' dwie skarpety' , dzisiaj mnie.Odczep się bo napiszę do Admina.
Mój sąsiad , syn lekarki jeździ w pogotowiu.Rozmawiałem z nim dzisiaj.Miał podobna sytuację.Nie będę już zdążył tematu.Problem znają tylko ci , którzy mają rodziny lub znajomych medyków .
Omka, jakie masz wykształcenie ?
Seba się napisał durnot, tyle tylko ,że brakło argumentów, a opiera się tylko na jakiś przekazach medialnych.A ludzie z mojego otoczenia opowiadają co się dzieje np na SORze w szpitalu , ale szkoda pisać jak ktoś taki jak Seba atakuję mnie jakimiś pierdołami i jak brak argumentów robi unik i ucieka.
Mam znajomych znajomych lekarzy i pielęgniarki i jeszcze nie słyszałem takich historii
lekarze ostatnio nie byli mili służba zdrowia też kręcili ludźmi jak chcieli były pierwszeństwa po znajomości wpływy
Sorry za literówki , które się wkradly.Już nie będę prostowal.Idę się zdrzemnąć po podróży Omka , może masz wyższe wykształcenie? Ja mam niepełne podstawowe po ' klasie życia '.

Do tam nie opieram się na przekazach telewizyjno-radiowy dlatego że traktuję je z przymrużeniem oka oka i przesiewamy wszystkie informacje mam znajomych lekarzy i znajome pielęgniarki jeszcze nie słyszałem takiego zdarzenia jak ty mi mówisz
Sorry za temat lekarzy.Nie wiedziałem, że będzie powodem zgorszenia.
Omka, odczep się.Wklejki to były wczoraj i chyba dzisiaj.Piękne , cudowne , a moje , że z sensem, to będzie

Strogest25 tu nie chodzi o temat lekarzy
Jak piszesz to najpierw zasiegnij glębszych i rzetelnych informacji.
Jak piszesz to najpierw zasiegnij glębszych i rzetelnych informacji.
Sebastian , zostawmy ten temat .Ważne, że ktoś ze środowiska zna prawde.
To są pojedyncze przypadki A nie prawda
dotam nie umierają na koronawirusa tylko na choroby współistniejące
a to jest zasługa służby zdrowia wszędzie długie kolejki by się leczyć
a to jest zasługa służby zdrowia wszędzie długie kolejki by się leczyć
No będąc w budzie kolejka 1 osoba to pokazuje że ludzie wcale nie grają bo jeszcze miesiąc temu 3 a nawet 4 było niezależnie czy byłem do południa czy po
Bo piszesz ogólnie i każdy zrozumie że wszędzie tak jest. Czyli w całej Polsce A to nie jest prawda
nikt wam prawdy nie powie czas oczekiwany do specjalisty 2024 rok
80 % to starsi którzy mieli inne chorobyto śmieszne a lepsze jest to że U mnie niektórzy wcale nie zakładają masek albo mają je na jednym uchuA mnie się tej dobrze jeździ
Gosia , możesz skróci termin idąc prywatnie.
Dotam co to za pytanie we wpisie nr 3828124 ?