Wpisy 3 827 736 – 3 827 835
24 kwietnia 2020 11:14 → 24 kwietnia 2020 12:59, 100 wpisów
To jest tak żyć się żyje, wieść się wiedzie chcieć się chce móc sie może
Zagrałem w Mini w pięknym mieście, w którym rozpowszechnia się zaraza.

Gosia kobiety nie muszą mieć 65 lat
Wystarczy 60
Wystarczy 60
W tym przypadku ' rozpowszechnia '.
Gosia to może razem tyle mamy ?
Jak pójdziemy razem Puścić Totolotka To nas Wpuszczą
Jak pójdziemy razem Puścić Totolotka To nas Wpuszczą
Pani Gosiu , jedni się rozpowszechniają, inni upośledza
Uposledza
Gosia nie zawsze mogę tak szybko odpowiadać bo nie jestem cały czas przy komputerze muszę czasami odejść coś zrobić być trochę w kuchni w pokoju w przedpokoju w łazience WC na strychu w piwnicy Mam różne zajęcia
ja juz 2 tyg gram tylko za wygrane, zapomnialem jak sie doplaca na konto a bedzie tylko lepiej
Mega a po co dokładać? Zawsze gra się za wygrane
Seb wcinam bułki z m. Gryczanej
Zrobiłam na patelni, a wczoraj pizze, była obledna
Meg co masz
Lepiej
Osa
Też kupiłem mąkę gryczaną i Wczoraj upiekłam chleb ale kupiłem też mąkę żytnią było trudno ją kupić ale kupiłem
Też kupiłem mąkę gryczaną i Wczoraj upiekłam chleb ale kupiłem też mąkę żytnią było trudno ją kupić ale kupiłem
Seb ja uwielbiam mnóstwo ziarns
28 lat wskoczy.
Krzysztof stary byk
Ale smutno mi, bo magda nic do mnie. Byście dali mi dla uśmiechu jakieś dziewczyny.
Dziękuje
Osa jak ja piekę chleb to też dodaje bardzo dużo różnych ziaren nawet i czarnuszkę dodaje
Krzysztof jak sobie nie radzisz to bida nikt ci nic nie da
Megamocny zaglądanie w przyszłości
Megamocny zaglądanie w przyszłość jest bardzo męczące ale owocne
Seb coś wygral
Osa Pisałem do ciebie wcześniej szukałem ciebie na czacie ale nie było bo chciałem ciebie wziąć{
Wziąć do pracy oczywiście
Pracuje na ogrodzie
Zaraz jadę do miasta
Albo inaczej
Krzysiek wpisz sobie w google Andrea Ivanova
Zobacz jaka ładna
Krzysiek wpisz sobie w google Andrea Ivanova
Zobacz jaka ładna
Czekam na deszcz, bo się czaii i....
Jacun o czym ty piszesz, Krzysiek mmusi się ogarnąć
Deszcz się czai
To jest ciężki kaliber. Jedno zdanie i
Uciekaja
A Krzysiek nie jest ogarnięty ?
Jak on tak rozmawia z tymi swoimi dziewczynami jedno zdanie i koniec to nic dziwnego że one nie chcą dalej kontynuować tej znajomości
Bo gdyby jedno zdanie wypowiedział takie mam kartę kredytową korzystaj z niego ile tylko chcesz Wtedy nie byłoby żadnego problemu
seb mój kruszaniecOsa bardzo ładnie to wygląda ale już przed ten pies bo ja nie chcę być gruby
Seb no raczej nie...
Będziemy kalorie spalać inaczej
Seb dawaj wzrost i wage{{
Dawaj fotę jak kc
Seb ja wczoraj 143 tys.
W mini
Skanu nie dam
Dać fotkę tu na stronie ?
Jak chcesz
A nie lepiej jak mnie zobaczysz i dotkniesz w realu ?

Krzysztof C to Twoja nowa dziewczyna ?
Ale brzydka ta Andrea. Lepszych nie macie ?
Krzysztof C nie mas, gustu tyle Ci powiem. Ale życzę Ci wszystkiego najlepszego i gustu też
Czemu ja tak kicham ?
Seba jak nie wiesz to nie pisz !!! Typie jacunn mi ją dał, żebym zobaczył, ogar. A t niby znasz bardzo ładnie i to w stopkach. Hahaha dobry jesteś.
Kto jest dobry ?
Macie coś do mini dwa dni temu podane było
6,13,16,17,22,32,34
3/7 ja
6,13,16,17,22,32,34
3/7 ja
Zaraza St.A.też się rozpowszechnia.Już ma 88 nicków.
Tata mi złożył życzenia, a szczupły, że szok.
waldus
Aż się człowiek tak wzruszył wewnętrznie. Co mam zrobić ? A wy byście mi podali jakoś dziewczynę, żeby mnie ucieszyć. A zresztą dobra opuszczam stronę i was, nie będę tu już pisał, ani stawiał.
Jeżdżąc w masce czuje się jak na motocyklu mimo że roweremNo przydałyby się lusterka brata córka ma i to fajny pomysł
może śmieszna maska ale jeździ się ok dziś do lasu gdzieś po południukrotka sesja,tylko 10 numerow od Anatolija, trzeba sie zadowolic 2,5 miliardem
biznes iz biznes, dzis sprzedaje juz towaru na olx za 4 kafle, przemnozy sie przez keno i multi, da sie zyc
Obserwujac ludzi na moście , mam wrażenie, że to oni piszą posty na różnych portalach.Przeraża mnie , że to oni mają decydować o demokracji.Lumpiartwowo pije alkohol w parku, bliźni, a nawet ...Polsko dokąd zmierzasz?
Lumpen proletariat na każdym kroku.Stach się bać.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych....konkurencja bez szans