Wpisy 3 826 432 – 3 826 531
22 kwietnia 2020 19:36 → 22 kwietnia 2020 21:00, 100 wpisów
tylko wsluchujac sie w slowa Ojca i patrzac Anatolijowi w oczy mozna dociec prawdy 10/10
Chyba Magda wygrałaś... Przewaga jeszcze nie 50 pkt ale jeśli taka będzie to trudno Cie dogonic bedzie
Mega jescze niesczęscie sciagniesz na siebie jak bedziesz tak pisał
co tam maska sezonowo , znalem goscia ze wsi co rozbrajal granat zebami jak bym mlody i cale zycie chodzil w masce
bo mu buzke tak rozerwalo a mimo to sie ozenil i splodzil dzieci
o oralach nic nie wiem
o oralach nic nie wiem
Dzięki serdecznie wszystkim za wsparcie a w szczególności
1-Dotamowi
2-Mewie
3-Emerytce
4-Dusi
1-Dotamowi
2-Mewie
3-Emerytce
4-Dusi
jacunn
Cześć
Marian dałem 250 st.C
Choć to nie koniec bo chciałbym usłyszeć od Admina tej strony o powód za jaki zostałem zablokowany
.
Mam nadzieje ze PASKO ma na tyle odwagi by mi to wyjaśnić
.
Mam nadzieje ze PASKO ma na tyle odwagi by mi to wyjaśnić
Zresztą do ostatniego dnia trwa walka.. Jeden strzał 3/3 i wyścig wygrywam...
A co w nim bylo nie tak?
.
stanąłem w obronie Gabriela którego obczernił swoimi wpisami Watykanista
.
.
stanąłem w obronie Gabriela którego obczernił swoimi wpisami Watykanista
.
cytowanie wpisów o treści niskiej jakości może się odbywać co najwyżej przez podanie nr wpisu.
Jeśli ktoś napisze wulgarny tekst, a ktoś inny go przeklei, to nie ma tłumaczenia, że ja tylko zacytowałem.
W ten sposób to ktoś napisze "kur**" i każda następna osoba będzie mogła już używać tego wulgaryzmu tłumacząc, że ona tylko cytuje kogoś.
Jeśli ktoś napisze wulgarny tekst, a ktoś inny go przeklei, to nie ma tłumaczenia, że ja tylko zacytowałem.
W ten sposób to ktoś napisze "kur**" i każda następna osoba będzie mogła już używać tego wulgaryzmu tłumacząc, że ona tylko cytuje kogoś.
Rozumie tylko Pasko konkretnie mi wskasz gdzie tam jest słowo niedozwolone?
Użytkownicy tego portalu zobaczcie czy tam w tym tekscie jest slowo niedozwolone
.
wpis nr 3 826 135.
.
Bo mimo ze mam jeszcze dobry wzrok nic niedozwolonego nie widze
.
wpis nr 3 826 135.
.
Bo mimo ze mam jeszcze dobry wzrok nic niedozwolonego nie widze
córka ma wykształcenie o profilu komunikacji społecznej w Krakowie , to dam jej takie zadanie

jacunn: ponadto Watykanista został zablokowany przed Tobą, a pisałeś coś o tym.
Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub podać link z odpowiednim komentarzem.
Nie jestem profesoremale to wyjaśnia chyba sprawę.
Nie jestem profesoremale to wyjaśnia chyba sprawę.
Przepraszam,że się wtrąciłam
3 826 472. Pasko 2020-04-22 (20:19) Rzeszów
.
.
Skąd ja to mogłem wiedziec ze został zablokowany nie podawałeś tej wiadomości na chacie
.
.
Skąd ja to mogłem wiedziec ze został zablokowany nie podawałeś tej wiadomości na chacie
jacunn: w Twoim wpisie nie ma wprawdzie wulgaryzmów, ale po prostu wpis podpadł pod wpis nazwijmy to "niskich lotów" ... jakieś odnoszenie się do "upośledzonych". Ja w ogóle nie wnikam, bo nie wiem o co chodzi. To była wyrywkowa kontrola czata i zostali zablokowani wszyscy, których tekst był poniżej mojej skali dobrego gustu.
Gosia__77
Ale macie problemy
Pasko popełniłes ten sam bład co Watykanista
.
Bo Gabriel nie mówił nic o ludziach upośledzonych i własnie dlatego zareagowałem
A admin mnie zablokował
.
Bo Gabriel nie mówił nic o ludziach upośledzonych i własnie dlatego zareagowałem
A admin mnie zablokował
Gabriel mowi "Uposledzących " co ma związek z tym ile osób siedzi w danej chwili na chacie a to jest zasadnicza róznica
Nigdy Gabriel nie drwił z ludzi upośledzonych co zarzucał mu watykanista
.
I dlatego byla moja reakcja za co dostałem blokade od admina
.
Niesłuszną !!!
.
To tyle mam nadzieję zę wiecej bezpodstawnia nie bede blokowany
.
I dlatego byla moja reakcja za co dostałem blokade od admina
.
Niesłuszną !!!
.
To tyle mam nadzieję zę wiecej bezpodstawnia nie bede blokowany
Pasko brawo za Watykan K30 i k300
Ja zaostałam zablokowana w tamtym tygodniu przez pomyłkę.....
ale wybaczam Pasko.
ale wybaczam Pasko.
Panie Pasko jakby pan blokował ludzi za wypowiedzi "niskich lotow" to trzebaby wszystkich zablokować. Uzasadnienie raczej dziwne.
Czy nie zauważyliście Szanowni Użytkownicy Multipasko....najlepsza strona gier liczbowych..że wchodzi tu troll troluje skłuca ludzi ma w tym cel...nie dajmy się prowokować podpuszczać bo takiemu właśnie o to chodzi a wiemy nie od dzisiaj że konkurencja nie śpi bo kto prowadzi w rankingu najlszej strony o grach liczbowych..no...to jest Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko.
Gosia....no widzę że widzisz chcą shakować ale nic z tego póki MY żyjemy to tak Wyznajemy .Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Madzia fajnie się z Tobą pitu pitu kilo mąki krupczatki u sufitu
Cześć
Jest może Szczepan Szczeeeppaan?