Wpisy 3 826 342 – 3 826 441
22 kwietnia 2020 18:07 → 22 kwietnia 2020 19:47, 100 wpisów
cofnąłem czacik by zobaczyć o co chodzi k30 przypuszczam za pewne 2 wpisy ale jacun ost wpisy około 12h i nie wiem może wklejenie gabriela może sprzeczkę jakich wiele z ta osoba eh szkoda może pasko ułaskawi jacuna
Kto wie? Co ten watykanista zrobił tamtemu,że spotka go taka kara sroga
Dzisiaj nie gram juz nigdzie nie wychodze,dalo mi popalic w robocie dobrze
Wojjt ryby będą padać przed Tobą na kolana o Wojtt o Wojtt przyjechał zabierz nas wszystkie
Forsami ,na ryby mozna tez pojechac jak pada deszcz ,ryba deszcz nie przeszkadza
Łowiło się nie raz w deszcz a się tak mówiło że lepiej biorą a one brały ale pod ch.j
Mewa gdzieś odfrunoł
jutro zagram nasze w Lotto z Plusem a wczoraj Scooter.I Maniana czyli nic
jutro zagram nasze w Lotto z Plusem a wczoraj Scooter.I Maniana czyli nicAle zaś coś gadają,że lasy zamkną z powodu suszy więc zastaną nam zawody wyciągania ch..a z wody
Wojtt a Ty na te ryby to w masce łowisz przecież one Cię nie poznają to się nie dziw że nie biorą mama kazała z obcymi nie rozmawiać
Pasko-jacunn ocalić jak na igrzyskach
Forsami a co do lasu nie łażę są tam kleszcze a po za tym zwierzęta miały spokój a teraz masakra to choc odemnie jednego niech mają
Madzia miałem robote przy drewnie na zime znosiłem takie długie łaty do cięcia ale narazie tylko schowane pod wiate alem się ołaził wnet bym do Częstochowy doszedł
Cześć
Magda Forsami to Twoje dziecko ?
Tak mi wyszła pizza

Magda tak. O 5 minut za długo ale i tak dobra
Czaroit A reszta?
Święci się grami nie zajmują...
tylko Twój Kaszpirowski albo inny oszust...
tylko Twój Kaszpirowski albo inny oszust...
tylko wsluchujac sie w slowa Ojca i patrzac Anatolijowi w oczy mozna dociec prawdy 10/10
Chyba Magda wygrałaś... Przewaga jeszcze nie 50 pkt ale jeśli taka będzie to trudno Cie dogonic bedzie
Mega jescze niesczęscie sciagniesz na siebie jak bedziesz tak pisał