Wpisy 3 825 485 – 3 825 584
21 kwietnia 2020 22:36 → 21 kwietnia 2020 23:10, 100 wpisów
Akurat miałem do czynienia z urzędem skarbowym i zusem wtedy się działo wygrałem obie sprawy ale ciężko było
3 825 476. Mulag 2020-04-21 (22:33) ???
niech wie jak Jan wyda na granie 3000 tyś lub 5000 tyś a zarabia 2000 tyś np to się dowiesz co się stanie
.
.
Na tym polega szara strefa
.
Nieudokumentowane pochodzenie pieniądza
niech wie jak Jan wyda na granie 3000 tyś lub 5000 tyś a zarabia 2000 tyś np to się dowiesz co się stanie
.
.
Na tym polega szara strefa
.
Nieudokumentowane pochodzenie pieniądza
Mulag z Zusem to I ja miałem ale Ci opowiadałem przez sprawe Dyzio Zyzio I Hyzio I Mizio
a guzik ten sam opodatkowany towar mój czy przedmiot klika krotnie podatowany to wina systemu że ludzie uciekają w szarą strefę
3 825 493. Mulag 2020-04-21 (22:39)
.
.
Nie gadałeś o towarze tylko o kwocie pieniedzy
.
.
Nie gadałeś o towarze tylko o kwocie pieniedzy
z tym żebyśmy się dobrze rozumieli nie popieram szarej strefy ale absurdy które uważają coś za szarą strefę
Mulag jak będe wygrywał codziennie do 2000 to przecież to nie jest opodatkowane i co urząd skarbowy powie że ja szara strefa
3 825 476. Mulag 2020-04-21 (22:33)
Dojdzie do tego ze bede puszczal tylko 1 zaklad mini na tydzien
nie ma co tego rozkręcać uważam że tradycyjnie lepiej lub online również jak ktoś normalnie gra to nic mu się nie stanie i obawiać się nie musi ty tak grasz czyli wszytko okey
No ok Mułaq
dla przypomnienia ,jezeli totalizator wysyła Ci wygraną na konto w tytule przelewu jest wyraznie napisane "Totalizator Sportowy"
i urząd skarbowy doskonale wie skąd są te pieniądze
dla przypomnienia ,jezeli totalizator wysyła Ci wygraną na konto w tytule przelewu jest wyraznie napisane "Totalizator Sportowy"
i urząd skarbowy doskonale wie skąd są te pieniądze
Mulag ale z drugiej strony wolno nam grać I wygrywać bo to jest legalne.. a co skarbowy to obchodzi..
Nikogo tu nie straszę by nie grał online można tak grać i tak ludzie będą grać z tym że lepiej być anonimowy sam fakt że wiedzą ile grasz jak często samo to
Przykład zarabiam 2000zł wydaje na gry lotto 3000
Tylko te 3000 np jest z drobnych wygranych to urząd skarbowy może mi skoczyć
Tylko te 3000 np jest z drobnych wygranych to urząd skarbowy może mi skoczyć
Ja tez. Chetnie przyjme kazda sume od ToskaNiech bank wie I skarbowka nawet
jakie masz preferencje granie może kobiety lekkich obyczajów czego mają wszystko wiedzieć po co ja się pytam
maiła być wolność a tu taka inwigilacja gorzej niż w komunizmie czy o Adolfka oto chodzi
Mulag co Ty za bzdury piszeszmyslisz ze T.S to obchodzi za ile ty grasz I jak grasz? Jak gra przez neta tysiace ludzi
jak zarabiasz 2 tysiące a wydajesz na gry 3 tysiące to q...za co żyjesz dziurawe portki szyjesz I nie nie nie nie ma pracy nie nie nie nie ma kasy na benzyne chodzisz na piechote straciłeś ochote...
Dlatego jest terroryzm na świecie bo już mają dosyć tej inwigilacji
TS nic nie obchodzi byle grać i to często i za dużo widać że nie wszyscy rozumieją oc w tym biega
Damian bo Mulag się boi że go wyślą do szpitala na leczenie z hazardu
Ogarnijcie sie w koncu z tymibteoriami spiskowymidane musza miec zeby wiedziec czy jestes pelnoletni bo takie jest prawo , reszta ich nie obchodzi
Wszystkiemu winna jest ameryka wszędzie się wpie..... ją a potem pandemia i te inne guwna
Moze ktos na lewo dorabia lub zyje na kredo
możesz wydać na gry i 100 tyś co to TS obchodzi nic wiadomo ale ale jest
to takie pytanie jak kupujesz dom czy coś innego czy ja się pytam sprzedaje lub płacę
Sikam ze smiechu
Smiesznie przynajmniej
Damian1983, T.S.jest ściśle tajnym Organizatorem Gier losowych.Nie może sobie pozwolić na przekazywanie danych gracza lub udzielać o nim i girmscji.Tutaj większość to podjrzliwe istoty ,które wszędzie węszą spisek.
Ha ha ha k300 dobre to bylo
nie może Przekazać Jan innemu Janowi ale nie instytucji wysoko postawionej jak tego wymaga prawo
Lewy to gdzie ty mieszkasz?
Mulag ja Wygrałem w Lotto Plus Miliona ale Skarbowy chyba udaje że mnie niezna
masz dobre Forsami znajomości nawet podatku ci normalnego nie zabrali
Tak jak Prezydent Wałęsa wygrywał w Lotto drobne sumy i się dorobił a to nie do sprawdzenia
Forsa cale zycie placil nadmiar podatku dlatego od wygranych w lotto podatek ma zlikwidowany
Mulag to zamiast jechać do Holandii na rowerze idziemy do polityki tam się dorobimy w Lotto kumulacja w Lotto
K300, ' szczego', 'trujki'.Bralczyk i Miodek będą z Ciebie dumni.
3 825 559. Marcin7 2020-04-21 (23:02)
.
.
O Wałesie gadaj tylko dobrze bo watykanista sie oburzy
.
.
O Wałesie gadaj tylko dobrze bo watykanista sie oburzy
K300 mieliśmy z Mulagiem takie plany..poważnie teraz do polityki
Mulag tylko w niemczech nie przekraczaj 220 na autobani tym rowerem
Nic złego o Lechu nie powiedziałem
Tyle że miał fart w grach lotto
Tyle że miał fart w grach lotto
To nie Lechu czasem obiecal kiedys po milionie dla kazdego?
Mam tylko do Wałęsy pytanie Kiedy da mi te obiecane 100000000zł.
Tylko nie pamietam czy to mialy byc funty czy euro
Pamietacie posła Piskorskiego z platformy obywatelskiej on miał jeszcze wiekszego farta niz lechu ale chyba w ruletce
Forsami do polityki dokładnie nie jesteśmy gorsi od nich oni ledwo się wypowiadają a jak coś mówią to zależy jak wiatr zawieje