Wpisy 3 825 148 – 3 825 247
21 kwietnia 2020 18:14 → 21 kwietnia 2020 21:20, 100 wpisów
W netto-spirytus nalewkowy 1L-60%--37zeta
zbigniew-mówisz o pietruszce do palenia za gram 50zeta
Nie o pietruszce co ma witamine a b c itp
Ja pietruszki nie pale tak jak ty tylko jem
Jano1959 Janusz1959 Jon1959 jedna osoba ma aż 3 konta by grać w keno to chyba niezgodne z regulaminem
Mam szacunek dla ekspedientkek w sklepiemyślę że po wirusie trzeba im coś kupić bo ja po godzinie. W masce miałem dosyć a gdzie tu kilka godzin
Ja wrobocie od 2 tygodni chodzę
Wymyślalem gdzie mogę na powietrzu wypićW parku nie ale w lesie na ambonie No jakby tam mnie znaleźli
Marcin7, inteligrntny mem.Jaki autor, taki mem.Telefor, racja ,na niego i Bogdanow nie zwracają uwagi.Na wujek47 i wujek74, też.

Bo nie umiesz typować powiedz osie niech cię do szkoli
Albo wirus zmutowal w Austrii albo Chiny kłamią bo nie wierzę że we Włoszech zmarło więcej chorych niż w jednym wielkim mieście Wuhan
Liczę na 2 lata
Może lepiej się zatruć albo umrzeć przy seksie w czasie szczytu z fajna kobieta
Raczej to drugie
wirus przebył długą drogę i się zmutował i teraz jest silniejszy , radzę siedzieć w domu lub w piwnicy , wirus jest wszędzie nawet w lesie i odkażać się

Lewy, nie odkażać się, a często się modlić i żegnać. Żegnanie sie Odpewdza nie tylko zarazki, ale i zarazy.
Odpedza
Chcesz wygrać, nos amulet 

Zle oko na wybiegu
Watykan właśnie zapomniałem od tego wirusa by spróbować 600 4 zakłady 4 losowania może piątek
Uwaga za 5 dni mogą zamknąć lasy
Zb
Nie przez koronawirusa bo konorawirosem nikt się w lesie jeszcze nie zaraził. ..teraz tv gadali za 5 dni ponowne zamknięcie może być
Czesc Wszystkim
jakies typowania na jutro na 6 w mm
Islandorka wiesz trzemu mogą wprowadzić zakaz nie rząd tylko leśnicy i to juz za 5 dni może się stać
Islandorka nie zajazyla bo jest bladynka
Zb glupi
Islandorka twoj pies od wczoraj nigdy go nie poprosił o spacer
Nigdzie miało być
Islandorka poszła na spacer do lasu
3 825 176. Watykanista 2020-04-21 (18:56) Kraków
Lewy, nie odkażać się, a często się modlić i żegnać. Żegnanie sie Odpewdza nie tylko zarazki, ale i zarazy.
..
.
To nie działa ,modle się dziennie a gdy wc chodzę na chat to Ty stale tu jesteś
..
.
To nie działa ,modle się dziennie a gdy wc chodzę na chat to Ty stale tu jesteś
Hej Mewa
.
.
nie wiem gdzie oni to kupują ale po zachowaniu watykanisty o siedmiu twarzach widac ze towar jest dobry bo działa wyniszczająco na mózg
.
.
nie wiem gdzie oni to kupują ale po zachowaniu watykanisty o siedmiu twarzach widac ze towar jest dobry bo działa wyniszczająco na mózg
Tylko czy wezmą to 1 a co czy w pomogą choć pewnie za późno tu już nic nie pomoże
Islandorka do kupiłem dziś trochę 

Jacunn, te wejdź na Kopiec Wyzwolenia i tam się módl Jeśli to nie poskutkuje , próbuj w Bazylice.Jeśli tontez nie pomoże idź na tamę w Dobieszowicach i bez spadochronu ....Albo na Chechle .
Cześć
Ja dostałem wolne, bo najpierw ja chciałem do końca tygodnia po świętach apotem Pan mi dał jeszcze teraz. A czy będę miał postojowe, to mam się spytać szefowej, Jak myślicie co będzie ? Mam urodziny 24 kwietnia.
No taki dyrektor jakby.

Napisałem do 16 latki, a ona żeby nie pisał, tylko w swoim wieku.
Krzysztof c ty masz 40 lat a ty chcesz od 16 latki Pasko zbanuj go
27 typie !!!
Sam masz 39.
A patrzysz się na młode tyłki.
Kto ją Osa ma około 65 lat troszkę jej do 65 lat
Ale ta jedna tu
Zbigniewg-jak pracujesz?-bo ja niechętnie
Niektórzy używają też dupowłazol-włazenie do d.py bez mydła tak sie to mówi