Wpisy 3 824 939 – 3 825 038
21 kwietnia 2020 15:34 → 21 kwietnia 2020 17:07, 100 wpisów
Andreas , E46, to ostatnia z Wami rozmowa.Nie lubię DIK z kurzym IQ - 10

Ja mysle o takich numerkach na dzis w duzym:31,6,49,38,1,19 co Ty na to walduś?
Przed chwilą padło 3 x 8/8 (30 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Pozdrawiam emerytkę, wędrowca netowego, torsana, lile, insladorke, Bolka kiedyś na tej stronie było wesoło pisaliśmy głupoty ze wszystkiego a teraz od jakiś dwóch lat nie da się normalnie tu popisać w szczególności o liczbach takie osoby jak Watykanista już za samą nazwę pasko powinien zablokować na amen. Miłego dnia.
3 824 975. nicolla15
Dokładnie tak,wczoraj przy kawie o tym była rozmowa.
Dokładnie tak,wczoraj przy kawie o tym była rozmowa.
Nicolla15, musza być podstawy regula inowe ( DKO).Zwróć DKO uwagę na chamstwo innych i te obleśne fotki ( IKO).
Nicolla15, najlepiej czujecie się wśród prymitywnych fotek z obsranymi spodniami w sklepie, wklejanymi wieprzkami , z córkami Ojca Rydzyka , Prezydenta Wałęsy i jego krytyka
.Gdzie tu powaga? Przeszkadzają Wam inteligentni ludzie.Właśnie ich zwalczacie.
.Gdzie tu powaga? Przeszkadzają Wam inteligentni ludzie.Właśnie ich zwalczacie.

Jak ktoś może pouczac innych jak sam jest IBA w 34nickach,to cos z główka nie tak,obecnie Watykanista w 5 nickack.
waldi -jak o 14ej,pomału do przodu
waldi-Chyba że masz szpiega w TS co ustawia maszyne do losowania
Nicolla15, nie Ty zatwierdzasz nicki a Admin.Takie nicki są ok, ale inne be? Pomysl, to nie boli 

zagi ze mną zawsze możesz pogadać jak jesteś u Karola zaglądaj tam
Jakub25,Watykanista,Nickxyz-ile jeszcze wcieleń trolu będziesz miał----Jakbyś był normalny to nik by ci tu nic nie powiedział
Nie po drodze mi z takim towarzystwem.Źle sieczuje .Mam wrażenie, że pracuje w PZP.
To poco sie tu wcinasz w tylu nickach Trollu

takie tam na szybkiego zanim słońce zaszło