Wpisy 3 822 224 – 3 822 323
19 kwietnia 2020 16:55 → 19 kwietnia 2020 19:46, 100 wpisów
Ludzia 500plus zaślepiło oczy czasów po nie pamiętam prawdę mówiąc wg mnie jedni i drudzy siebie warci najlepsi w ujadaniu na rywala a sami w inny sposób robia popatrz ile kasy poszlo na nie potrzebne rzeczy na nagrody premie i to nie za pis po tylko
Wielu znam wierzących sam nim byłem wielu wierzy lecz nie w budynek instytucje finansowa jaka jest kościół ani w tych ludzi czy tego pana z torunia ile kasy tam poszlo ile na różne nie potrzebne rzeczy jak pisałem premie nagrody i to nie małe a człowiek 2tys 3 tys brutto czasem na limuzyny na wojaze po świecie itp
Dobra!
Idę się puścić
Znów programowo bez tampona
Pewnie jakiś ciul będzie mnie ścigał-ale mój patent na nich jest niezawodny
Do...potem
Idę się puścić
Znów programowo bez tampona
Pewnie jakiś ciul będzie mnie ścigał-ale mój patent na nich jest niezawodny
Do...potem
Greg szczególnie w Niemczech gdzie arabowie i im podobni nic nie robia niemcy na nich zasuwaja a ci nic mają żarcie dach nad glowa i im zle
Tez bym tak chciał nic nie robić miec wszystko by ktoś za mnie robił wieczne wakacje kasa leci
Oni nie mają kompetencji do pracowania my mamy i dla tego musimy tyrać w kołchozach za 80% zmniejszonej pensji
Co by dziś było gdyby rządziło PO cudzoziemcy brali by zasiłek z naszych podatków oczywiście nie było by 500plus bo Polak nie chce rozdawnictwa dla Polaka ale cieszył by się jak w naszym kraju uchodźcy Chic inni tak ich nazywać nie uważa za poprawne by kaskę z naszych podatków czyli pracy by dostawali
Rząd mówił z PO są wstanie przyjąć tysiące heh he co za czasy nie ma na kogo głosować he he wybierać mniejsze zło czyli tych co są by gorsi nie przyszli maskara jakaś ale czasy mamy
Witam wszystkich
Co robicie ?
Jest tu ktoś?
Jak nie ma nikogo to idę na hulajnogę
Nie spać zwiedzać
Niewystarczająca ilość seksu może doprowadzić do paranoi i szaleństwa.Pier..politykę.
Patrzcie jak pięknie!W Zakopanem lanie chodzą po ulicach.Wyszły z lasu.

Przez 2 tygodie zakazu wstepu do lasu odżyła przyroda.
To u mnie siksa w samych obcislych spodenkach rowerem jechałabez maseczki I już sięgnąłem po telefon
Na jednym ze swoich zwykłych spotkań Stalin poprosił o przyniesienie mu kury
wziął ją i ścisnął jedną ręką, a drugą zaczął wyrywać pióra .
Kura wrzasnęła z bólu i próbowała uciec ale bez powodzenia, uścisk był dla niej zbyt silny.
Stalinowi udało się usunąć wszystkie pióra bez wielkich problemów, a kiedy skończył, powiedział swoim współpracownikom: spójrzcie co się stanie".
Położył kurę na ziemi , poszedł po trochę pszenicy i rozrzucił ją na ziemi. Jego współpracownicy patrzyli na kurę ze zdumieniem, gdy obolała i krwawiąca podbiegła do niego.
W tym momencie Stalin zwrócił się do swoich współpracowników zaskoczonych tym, co zaobserwowali i powiedział: ,,Tak łatwo rządzi się głupimi ludźmi .
Widzieliście jak kura chodziła za mną pomimo całego bólu, który spowodowałem? Większość ludzi jest taka, nadal podążają za swoimi władcami i politykami, pomimo całego bólu, jaki im wyrządzają, a ich jedynym celem jest otrzymanie nagrody za nic lub po prostu trochę jedzenia na kilka dni
wziął ją i ścisnął jedną ręką, a drugą zaczął wyrywać pióra .
Kura wrzasnęła z bólu i próbowała uciec ale bez powodzenia, uścisk był dla niej zbyt silny.
Stalinowi udało się usunąć wszystkie pióra bez wielkich problemów, a kiedy skończył, powiedział swoim współpracownikom: spójrzcie co się stanie".
Położył kurę na ziemi , poszedł po trochę pszenicy i rozrzucił ją na ziemi. Jego współpracownicy patrzyli na kurę ze zdumieniem, gdy obolała i krwawiąca podbiegła do niego.
W tym momencie Stalin zwrócił się do swoich współpracowników zaskoczonych tym, co zaobserwowali i powiedział: ,,Tak łatwo rządzi się głupimi ludźmi .
Widzieliście jak kura chodziła za mną pomimo całego bólu, który spowodowałem? Większość ludzi jest taka, nadal podążają za swoimi władcami i politykami, pomimo całego bólu, jaki im wyrządzają, a ich jedynym celem jest otrzymanie nagrody za nic lub po prostu trochę jedzenia na kilka dni
Mulag, poczytaj o Spółce OncoraArendi. Do kogo należy, od kogo otrzymała 22 miliony złotych dotacji.
OncoaArendi
3 822 248. tomi77 2020-04-19 (17:39) Z
.
.
Tomi a może ona nie mogła jeżdzić w maseczce z powodów zdrowotnych
.
Młody wygląd mie świadczy o tym ze ktoś jest zdrowy
.
.
Tomi a może ona nie mogła jeżdzić w maseczce z powodów zdrowotnych
.
Młody wygląd mie świadczy o tym ze ktoś jest zdrowy

Jacun bez maseczki wyglądala piękniechętnie bym Jej dotrzymał kroku na rowerze
Płonie nielegalne składowisko odpadów chemicznych w Nowinach k. Kielc. Zarządzono ewakuację około 160 osób. Władze Kielc ogłosiły alarm chemiczny dla trzech gmin i zaapelowały do mieszkańców o pozostanie w domach.
Waldus wyobraź sobie że luklem na tp tzw ani joci ani majpana gdzie się podziali
Ale jest Krzysio-zboczuch
Ale za to wkrótce długi weekend 1 majowy inny niż do tej pory balkon działka ogród
Ten zawsze jest hm w sumie to mam nadzieję że u joci i majpana ok choć mam wrażenie że tu bywał i dalej jest ale ok ok nie ważne 

marek33
marek33
Mało gram w mini,to i efektów nie ma.W multi zresztą też brak efektów.
Mało gram w mini,to i efektów nie ma.W multi zresztą też brak efektów.
Znowu poniosy mnie emocje w graniu przez neta
za 50zl mam wszystkiego na wieczor
Dzis nie pije nic
Rano do roboty trzeba to lepiej nie kusic losu z piciem
Damian, a mówiłem...
Ustaw sobie limity, bo popłyniesz
Waldus, mówiłeś daj mu się wykazać i masz 5 dych poszło, a miała być dycha dziennie mimo wszystko damian
Ustaw sobie limity, bo popłyniesz
Waldus, mówiłeś daj mu się wykazać i masz 5 dych poszło, a miała być dycha dziennie mimo wszystko damian
Juz od jutra napewno dycha na dzien

Jeszcze mam pare stacjonarnych
Damian:
Nie daj skanów przed losowaniem.
Nie graj online w Kaskadę.
Jeśli grasz na chybił online w MM, nie aktywuj pierwszych propozycji, a któraś z kolei.
Nie daj skanów przed losowaniem.
Nie graj online w Kaskadę.
Jeśli grasz na chybił online w MM, nie aktywuj pierwszych propozycji, a któraś z kolei.
a 10 kaskad jeszcze mam ale juz nie chce mi sie tego wklejac tutaj
Nie aktywuje 1 propozycji nigdy, patrze czy mi liczby pasuja i wtedy
Jeszcze gram za darmo za trafione 3/3 x10
250zl zostalo mi jeszcze
A mi 125
Musze ustrzelic kolejne 3/3 stawka 10 zeby bylo za co grac do polowy maja chociaz