Wpisy 382 008 – 382 107
7 lipca 2011 09:03 → 7 lipca 2011 10:35, 100 wpisów
Angela 
anzu
> pogoda trochę dziwna, pada i pada a panowie za oknem w tym błocie chodnik z kostki układają 

anzu
> pogoda trochę dziwna, pada i pada a panowie za oknem w tym błocie chodnik z kostki układają 
spook...u mnie zatoczkę robili z kostki w mróz w grudniu (do końca roku musieli wydać pieniądze) ...przyszła odwilż, zaparkowały dwa samochody i wszystko się zapadło....w kwietniu położyli od nowa tą samą kostkę i wszyscy są zadowoleni

jac11 chyba wynajmuje pokoje..."Wcale nie pada juz tydzien prawie bez deszczu"

anzu > może to jest jakiś sposób na bezrobocie, żeby ta sama rzecz robić kilka razy 

u mnie niedawno panowie nie poinformowani jak mają kopać (nie nauczeni na kursie) uszkodzili koparką wodociąg w wa-wie i połowa miasta nie miała wody 

Polacy odwracają się od Totalizatora Sportowego â informuje âPuls Biznesuâ.
Jak nieoficjalnie dowiedziała się gazeta, w drugim kwartale 2011 r. sprzedaż państwowego giganta była o ok. 5 proc. niższa niż przed rokiem. W całym ubiegłym roku przychody firmy skurczyły się o 17 proc., co było najgorszym wynikiem w historii spółki.
Jednak w całym pierwszym półroczu 2011 r. było nieco lepiej. Na gry i loterie państwowe klienci Totalizatora Sportowego wydali w tym okresie niecałe 1,44 mld zł, o ok. 5 proc. więcej niż rok wcześniej.
Jak nieoficjalnie dowiedziała się gazeta, w drugim kwartale 2011 r. sprzedaż państwowego giganta była o ok. 5 proc. niższa niż przed rokiem. W całym ubiegłym roku przychody firmy skurczyły się o 17 proc., co było najgorszym wynikiem w historii spółki.
Jednak w całym pierwszym półroczu 2011 r. było nieco lepiej. Na gry i loterie państwowe klienci Totalizatora Sportowego wydali w tym okresie niecałe 1,44 mld zł, o ok. 5 proc. więcej niż rok wcześniej.
to chyba tylko dzięki kaskadzie TS jeszcze zipie, bo zyski największe ze wszystkich gier, a dla gracza przysłowiowa marchewka 

Ci, którzy mają możliwość grają za Odrą tam nie ma takiego złodziejstwa przy wygranych za mniejsze trafienia
...a Kononowicz (kandydat na Prezydenta RP) mówił: "żeby nie było bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego"

gram w lotto w Niemczech
Czy grać w Dużego lub w Multi Lotka po to, żeby nie dać się robić w przysłowiowego balona, dlaczego? A to dlatego, że nigdzie na świecie już się nie używa do losowania urządzeń z systemem nadmuchowym, w których to urządzeniach można sterować wynikami losowań w bardzo prosty sposób. Wystarczy zastosować różny ciężar kól i odpowiednią siłę nadmuchu, wówczs te cięższe nigdy nie dolecą na odpowiednią wysokość . Dzięki komputeryzacji w chwilę po zamknięciu kolektór wiadomo jakie numery mają być wylosowane i mamy kumulacje, a w Multi Lotku nikt nie będzie miał szans na dużą wygraną.W USA miała już miejsce afera związana właśnie z ustawieniem wyników z wykorzystaniem urządzenia do losowania z systemem nadmuchowym i dlatego tam powrócono do zwykłych obrotowych bębnów losujących i pytam dlaczego nasz Totalizator używa podejrzane urządzenia?A że wygrywają, ktoś kumulację musi wygrać, ale dlaczego może ktoś o tym decydować a nie zwykły przypadek.Proponuję nagłośnić ten temat w mediach, ponieważ jest to jedyny sposób, żeby zmusić Totalizatora do powrotu do obrotowych bębnów losujących.Prowadziłem polemikę z Totalizatorem za pomocą e-maila i od momentu przedstawienia swoich zastrzeżeń co do stosowanych urządzeń losujących, kontakt nasz się urwał.Ja od pewnego czasu gram tylko w Niemczech, przynajmniej mam pewność,że nie śmieją mi się w Twarz w czasie losowania.A gram w Niemczech bo mam blisko.
Czy grać w Dużego lub w Multi Lotka po to, żeby nie dać się robić w przysłowiowego balona, dlaczego? A to dlatego, że nigdzie na świecie już się nie używa do losowania urządzeń z systemem nadmuchowym, w których to urządzeniach można sterować wynikami losowań w bardzo prosty sposób. Wystarczy zastosować różny ciężar kól i odpowiednią siłę nadmuchu, wówczs te cięższe nigdy nie dolecą na odpowiednią wysokość . Dzięki komputeryzacji w chwilę po zamknięciu kolektór wiadomo jakie numery mają być wylosowane i mamy kumulacje, a w Multi Lotku nikt nie będzie miał szans na dużą wygraną.W USA miała już miejsce afera związana właśnie z ustawieniem wyników z wykorzystaniem urządzenia do losowania z systemem nadmuchowym i dlatego tam powrócono do zwykłych obrotowych bębnów losujących i pytam dlaczego nasz Totalizator używa podejrzane urządzenia?A że wygrywają, ktoś kumulację musi wygrać, ale dlaczego może ktoś o tym decydować a nie zwykły przypadek.Proponuję nagłośnić ten temat w mediach, ponieważ jest to jedyny sposób, żeby zmusić Totalizatora do powrotu do obrotowych bębnów losujących.Prowadziłem polemikę z Totalizatorem za pomocą e-maila i od momentu przedstawienia swoich zastrzeżeń co do stosowanych urządzeń losujących, kontakt nasz się urwał.Ja od pewnego czasu gram tylko w Niemczech, przynajmniej mam pewność,że nie śmieją mi się w Twarz w czasie losowania.A gram w Niemczech bo mam blisko.
Losowania sa czesciowo lub w pelni ustawiane. Gracz nie zna jednak liczb wiec i tak skresla jakby TS gral fair play. Co za roznica.
ja takie myśli odsuwam od siebie bo wiem, że jak o czymś wiedzą chociaż dwie osoby to się musi wydać, to tylko kwestia czasu....a tu tylko nasze domysły

hej cardinale?? a ten system to masz w lotto??
a ile to kosztuje?? jest jakis zysk z tego
Przypomne raz jeszcze. Moje typy opieraja sie jedynie na statystykach i badaniu zaleznosci.
Nie jest to zaden system.
Rocznie mozna osiagac nawet 500 000 PLN.
Minusem jest duzy naklad finansowy.
System 12 kosztuje 2772 PLN.
Nie jest to zaden system.
Rocznie mozna osiagac nawet 500 000 PLN.
Minusem jest duzy naklad finansowy.
System 12 kosztuje 2772 PLN.
Po wtorkowych losowaniu na moich typach mozna bylo wygrac 90 OOO PLN.
cardinale a jaką sie ma gwarancje ze po uiszczeniu opłaty nie znikniesz jak kamfora?

anzu ja nie mowie ze tyle ten ktoś bierze..tylko o opłacie dla tej osoby
Placi sie po losowaniach, kontrahenci rozliczaja sie ze mna co trzy miesiace.
Nie ma stalej taryfy, kwestia wynegocjowania ze mna warunkow.
Stali placa 25% prowizji od wygranych (pomniejszone o koszty zestawow ktore nie przyniosly zyskow).
Nie ma stalej taryfy, kwestia wynegocjowania ze mna warunkow.
Stali placa 25% prowizji od wygranych (pomniejszone o koszty zestawow ktore nie przyniosly zyskow).
cardinale po losowaniu płacą???tak sami z siebie bez żadnej umowy na słowo?
cardinale...skąd masz pewność,że kontrahenci przyjdą tak sami z siebie do Ciebie i dadzą ci jakiś tam procent z wygranej?
musisz mieć do nich duże zaufanie,ja bym nie miała,sama sobie nie wierze
a co dopiero jakimś kontrahentom 

a co dopiero jakimś kontrahentom 

cardinale czekamy na zestaw i po dzisiejszym losowaniu będziesz miał nowych klientów lub nie

anzu....ostatnio podał zestaw gratis,a dzisiaj za niego trzeba będzie zabulić,nie ma nic za darmo,podobno

kuźwa dzwoni do mnie jakiś pomyleniec i mi puszcza muzykę do telefonu,już dzisiaj chyba z 10 raz,co za matoł

382042. status cardinale 2011-07-07 (10:10)
---------------------------------------------------------------
według jakich obliczeń, taka kwota?
przy jakiej stawce?
czy ktoś wygrał/dowody?
---------------------------------------------------------------
według jakich obliczeń, taka kwota?
przy jakiej stawce?
czy ktoś wygrał/dowody?
cardinale...Ty mi powiedz tylko jedno,ile muszę tobie zapłacić za te twoje liczby,jeśli oczywiście bym je chciała je kupić.
W latach 70-tych pracownik w ambasadzie USA brał łapówki za załatwienie wizy....nic w tej sprawie nie robił ale miał podgląd w listę przyznanych lub nie...tym, którzy nie dostali oddawał kasę i był dużo do przodu...przecież nic nie inwestował

Lila to Kruk dzwoni...poczekaj po muzyce przełączy się do odpowiedniego pracownika

cardinale >>> a czy nie prościej napisać tak :
mam patent na wygraną
szukam osób,które złożą się na system,a zabezpieczeniem będzie
odpowiednio sporządzona umowa przez notariusza czy kogo tam?
Po co Ci jakieś zaliczki - daj test swoich umiejętności to i chętni się znajdą aby z Tobą "współpracować" a nie jakieś tam pitolenie ...
mam patent na wygraną
szukam osób,które złożą się na system,a zabezpieczeniem będzie
odpowiednio sporządzona umowa przez notariusza czy kogo tam?
Po co Ci jakieś zaliczki - daj test swoich umiejętności to i chętni się znajdą aby z Tobą "współpracować" a nie jakieś tam pitolenie ...
anzu....ja nie mam kredytów w bankach i nigdy nie miałam na całe szczęście

dragon...nie ściema podał 12 i weszło 4 i 5 liczb...wysyłając systemem 12 skreśleń tyle dało kasy
We wtorek byly wygrane tylko 4/12 bo nikt nie zdycdowal sie na pakiet exclusive ktory jak sie pozniej okazalo dal wygrana 90 000 PLN.
382068. status cardinale 2011-07-07 (10:23)
Jest umowa cywilno-prawna o swiadczeniu uslug menedzerskich.
-----------------------------------------------------------
może już skończ dalej brnąć dalej w te bzdurne dywagacje
lub przedstaw wzór umowy /przez internet/
Jest umowa cywilno-prawna o swiadczeniu uslug menedzerskich.
-----------------------------------------------------------
może już skończ dalej brnąć dalej w te bzdurne dywagacje
lub przedstaw wzór umowy /przez internet/
anzu....jak na klawiaturze piszę to i na maszynie też,mam jedną w domu

bella przyciaga kaske jak magnesik to muszę się z nią zaprzyjażnić bardziej
bellusia ?

bellusia ?
cardinale >>> no to pięknie .. brawa za udane typowanie,tylko powiedz mi dlaczego "szukasz" zaliczki od innych skoro wygrywasz kasę ... ?
Z dobrego serca chcesz sprzedać patent na wygrywanie,bo z tego co piszesz tak własnie wygląda ...
Z dobrego serca chcesz sprzedać patent na wygrywanie,bo z tego co piszesz tak własnie wygląda ...
Gała...bellcia wysłała kupon na chybika i do tego jeszcze u rudej Pani,wiewióra przyniosła jej szczęście

a co do kawy?