Wpisy 381 933 – 382 032
7 lipca 2011 00:31 → 7 lipca 2011 09:55, 100 wpisów
już bezpośrednio po losowaniu nie pokazywane są grupy z trafieniami w nich...a były
no wlasnie. bo bez tych rankingow, to jest powieleanie
typowan, na czacie w profilach itd. Ja, szczerze mówiąc,
juz od kilku dni nawet nie sprawdzilem jak wypada nasza grupa.
typuje jeszcze i robie to systematycznie, ale przekonania w tym nie ma.
Czesc Wam. Jutro juz maly piatek.
typowan, na czacie w profilach itd. Ja, szczerze mówiąc,
juz od kilku dni nawet nie sprawdzilem jak wypada nasza grupa.
typuje jeszcze i robie to systematycznie, ale przekonania w tym nie ma.
Czesc Wam. Jutro juz maly piatek.
spook yapa anzu
popatrzcie lepiej na forum to zobaczycie że prowadzony jest ranking nasze grupy
popatrzcie lepiej na forum to zobaczycie że prowadzony jest ranking nasze grupy
no i poszli spać

hatkor co Cię tak złości

poszli spać 
troche uzywają takich brzyddki słów spook i reszta osoba to nic 

optymistka45

dobranoc

optymistka45

dobranoc

hatkor no właśnie
dopiero 2;00
dopiero 2;00krzysio744
dobranoc
dobranockrzysio744 jesteś jeszcze to wejdź na forum
hatkor myś co wytypować na 14;00

Dobranoc hatkorhatkor a ty grasz? w mm
tak w multi multi
gram prawie codziennie
optymistka45

jestem zmęczony nie mam siły siedzieć wiecej czasu
juz wyłączam komputera

jestem zmęczony nie mam siły siedzieć wiecej czasu
juz wyłączam komputera

gram za małą kasę,dwa lub 4 kupony dziennie

krzysio744sprawdz mój profil ...3/3 
narka

narka

no to ja też idę sobie
OK.krzysio744
OK.krzysio744Dobranoc aktywnym i śledzącym chat

Dobranoc aktywnym i śledzącym chat

hatkor
no idź już spać 
no idź już spać 

no to cześć

all...cardinale na dzisiaj też masz 12 z GWARANTOWANĄ 4, jeśli tak to ile to kosztuje ??
Witam 

Eryka

Eryka

1,3,7,10,12,13,22,23,48,55
x10
na wagę minimum 7/10
kto wierzy niech nada

kto nie wierzy niech sam wymyśli

Powodzenia w typowaniu oraz Miłego słonecznego dnia

x10na wagę minimum 7/10
kto wierzy niech nada

kto nie wierzy niech sam wymyśli

Powodzenia w typowaniu oraz Miłego słonecznego dnia

Okolo poludnia okaze sie czy bedzie gwarancja trafienia 4 liczb w systemie 12.
ciekawe jaka pogoda w Polsce...czy się poprawia...w centrum 20stC..bez wiatru..trochę słońca
Angela 
anzu
> pogoda trochę dziwna, pada i pada a panowie za oknem w tym błocie chodnik z kostki układają 

anzu
> pogoda trochę dziwna, pada i pada a panowie za oknem w tym błocie chodnik z kostki układają 
spook...u mnie zatoczkę robili z kostki w mróz w grudniu (do końca roku musieli wydać pieniądze) ...przyszła odwilż, zaparkowały dwa samochody i wszystko się zapadło....w kwietniu położyli od nowa tą samą kostkę i wszyscy są zadowoleni

jac11 chyba wynajmuje pokoje..."Wcale nie pada juz tydzien prawie bez deszczu"

anzu > może to jest jakiś sposób na bezrobocie, żeby ta sama rzecz robić kilka razy 

u mnie niedawno panowie nie poinformowani jak mają kopać (nie nauczeni na kursie) uszkodzili koparką wodociąg w wa-wie i połowa miasta nie miała wody 

Polacy odwracają się od Totalizatora Sportowego â informuje âPuls Biznesuâ.
Jak nieoficjalnie dowiedziała się gazeta, w drugim kwartale 2011 r. sprzedaż państwowego giganta była o ok. 5 proc. niższa niż przed rokiem. W całym ubiegłym roku przychody firmy skurczyły się o 17 proc., co było najgorszym wynikiem w historii spółki.
Jednak w całym pierwszym półroczu 2011 r. było nieco lepiej. Na gry i loterie państwowe klienci Totalizatora Sportowego wydali w tym okresie niecałe 1,44 mld zł, o ok. 5 proc. więcej niż rok wcześniej.
Jak nieoficjalnie dowiedziała się gazeta, w drugim kwartale 2011 r. sprzedaż państwowego giganta była o ok. 5 proc. niższa niż przed rokiem. W całym ubiegłym roku przychody firmy skurczyły się o 17 proc., co było najgorszym wynikiem w historii spółki.
Jednak w całym pierwszym półroczu 2011 r. było nieco lepiej. Na gry i loterie państwowe klienci Totalizatora Sportowego wydali w tym okresie niecałe 1,44 mld zł, o ok. 5 proc. więcej niż rok wcześniej.
to chyba tylko dzięki kaskadzie TS jeszcze zipie, bo zyski największe ze wszystkich gier, a dla gracza przysłowiowa marchewka 

Ci, którzy mają możliwość grają za Odrą tam nie ma takiego złodziejstwa przy wygranych za mniejsze trafienia
...a Kononowicz (kandydat na Prezydenta RP) mówił: "żeby nie było bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego"

gram w lotto w Niemczech
Czy grać w Dużego lub w Multi Lotka po to, żeby nie dać się robić w przysłowiowego balona, dlaczego? A to dlatego, że nigdzie na świecie już się nie używa do losowania urządzeń z systemem nadmuchowym, w których to urządzeniach można sterować wynikami losowań w bardzo prosty sposób. Wystarczy zastosować różny ciężar kól i odpowiednią siłę nadmuchu, wówczs te cięższe nigdy nie dolecą na odpowiednią wysokość . Dzięki komputeryzacji w chwilę po zamknięciu kolektór wiadomo jakie numery mają być wylosowane i mamy kumulacje, a w Multi Lotku nikt nie będzie miał szans na dużą wygraną.W USA miała już miejsce afera związana właśnie z ustawieniem wyników z wykorzystaniem urządzenia do losowania z systemem nadmuchowym i dlatego tam powrócono do zwykłych obrotowych bębnów losujących i pytam dlaczego nasz Totalizator używa podejrzane urządzenia?A że wygrywają, ktoś kumulację musi wygrać, ale dlaczego może ktoś o tym decydować a nie zwykły przypadek.Proponuję nagłośnić ten temat w mediach, ponieważ jest to jedyny sposób, żeby zmusić Totalizatora do powrotu do obrotowych bębnów losujących.Prowadziłem polemikę z Totalizatorem za pomocą e-maila i od momentu przedstawienia swoich zastrzeżeń co do stosowanych urządzeń losujących, kontakt nasz się urwał.Ja od pewnego czasu gram tylko w Niemczech, przynajmniej mam pewność,że nie śmieją mi się w Twarz w czasie losowania.A gram w Niemczech bo mam blisko.
Czy grać w Dużego lub w Multi Lotka po to, żeby nie dać się robić w przysłowiowego balona, dlaczego? A to dlatego, że nigdzie na świecie już się nie używa do losowania urządzeń z systemem nadmuchowym, w których to urządzeniach można sterować wynikami losowań w bardzo prosty sposób. Wystarczy zastosować różny ciężar kól i odpowiednią siłę nadmuchu, wówczs te cięższe nigdy nie dolecą na odpowiednią wysokość . Dzięki komputeryzacji w chwilę po zamknięciu kolektór wiadomo jakie numery mają być wylosowane i mamy kumulacje, a w Multi Lotku nikt nie będzie miał szans na dużą wygraną.W USA miała już miejsce afera związana właśnie z ustawieniem wyników z wykorzystaniem urządzenia do losowania z systemem nadmuchowym i dlatego tam powrócono do zwykłych obrotowych bębnów losujących i pytam dlaczego nasz Totalizator używa podejrzane urządzenia?A że wygrywają, ktoś kumulację musi wygrać, ale dlaczego może ktoś o tym decydować a nie zwykły przypadek.Proponuję nagłośnić ten temat w mediach, ponieważ jest to jedyny sposób, żeby zmusić Totalizatora do powrotu do obrotowych bębnów losujących.Prowadziłem polemikę z Totalizatorem za pomocą e-maila i od momentu przedstawienia swoich zastrzeżeń co do stosowanych urządzeń losujących, kontakt nasz się urwał.Ja od pewnego czasu gram tylko w Niemczech, przynajmniej mam pewność,że nie śmieją mi się w Twarz w czasie losowania.A gram w Niemczech bo mam blisko.