Wpisy 3 819 116 – 3 819 215
17 kwietnia 2020 11:50 → 17 kwietnia 2020 13:41, 100 wpisów
Nie żyje Ewa Żarska 45 latdziennikarka zajmowała się trudnymi sprawami dzieci
dobra ide ziornac do obiadu pranie rozwiesic no i do piekarni hm wezme chyba 1x7 z chybika dam skan
jacun zonka wegetarianka mięska musze sam se zrobic a pranie cóz obowiazki sa podzielone wiesz wole to niz sprzatac woliere szynszylowa
Czy wiemy jakie są konsekwencje wprowadzenia stanu nadzwyczajnego? Nie mówię o tych finansowych, ale będziemy mieć wojsko na ulicach, pozamykane portale internetowe, pozamykane rozgłośnie radiowe. Naprawdę tego chcemy
Mułaq tu chodzi o kase (odszkodowania) dla korporacji zagranicznych dlatego odnoga Niemiec w postaci platformy obywatelskiej tak bardzo o to zabiega
Na pewno jest to jedna z przyczyn na pewno to by doprowadziło do sytuacji końca Polski bo skąd ma rząd dać tym korporacją sama ta tarcza już rozkłada gospodarkę plus ten czas zamykania firm jeszcze do tego korporacją dać to leżymy i kwiczymy
Mulag Nie pisz takich scenariuszy. Potęga podświadomości.
Anioł postanowił spełnić życzenia pierwszej lepszej osoby. Staną za plecami i zaczął notować myśli: idiotka, deblu, nieudacznik
Anioł postanowił spełnić życzenia pierwszej lepszej osoby. Staną za plecami i zaczął notować myśli: idiotka, deblu, nieudacznik
Niema co się martwić każdy w pl dostanie broń i do lasu na polowania będzie można chodzić by zdobyć pożywienie
czytało się to ale to dawno z kilka lat temu dla początkujących dobra lektura
3 819 158. malamiki 2020-04-17 (12:53)
jacunn na wszystko jest zawsze sposób
.
jaki?
jacunn na wszystko jest zawsze sposób
.
jaki?
nie jeden sam by się od tej broni zranił nawet nikt by go nie musiał zastrzelić
38191448, odpowiedź na Twój wpis. 

K30, znalazłem w sieci taki komentarz, cytuje :
Ty kmio*cie , jakim prawem komuś ublizasz?.Jedyne co Ci pozostalo to zamknąć pasz* cze i przeprosic'.
Musiala faceta zdenerwować jakas ameba po podstawówce.Ludzie wszędzie się kłócą.Wstyd mi za nich.Co Ty K30 na to?
Ty kmio*cie , jakim prawem komuś ublizasz?.Jedyne co Ci pozostalo to zamknąć pasz* cze i przeprosic'.
Musiala faceta zdenerwować jakas ameba po podstawówce.Ludzie wszędzie się kłócą.Wstyd mi za nich.Co Ty K30 na to?
Ma ktos konto zalozone na lotto.pl?
do czego ten wpis jest tu jest pomoc jaką podajesz jaką udzielają kraje
Dobrze że te lasy i parki otworzą bo ludzie coraz bardziej nerwowi chodzą
Oto efekty zamkniętych zakładów fryzjerskich
Jedyny plus nie trzeba kupować maseczki
Jedyny plus nie trzeba kupować maseczki

to nie jest część garderoby ani przyłbica ani maseczka neandertalczyk odpada
Cześć
w lesie jest tak sucho,że zakazy będą utrzymywane w zależności od syt. meteo parki powinny być otwarte ze względów korzystnego wpływu kontaktu człowiek natura
Jak chcemy dłuższą kadencję, to musi być zmiana konstytucji.
Poznamy się ?
Andrzejowi bez wyborów kadencję przedłużyć kasy zostanie na maseczki płyny
A no i prawidłowo. Lubisz kebaby ?
Ile masz lat ? Wiem się nie pyta.
Proszę.
Waldus nie wysłałam na 14,przez tego wirusa nie chce mi się wychodzić z domu.