Wpisy 3 818 851 – 3 818 950
17 kwietnia 2020 09:19 → 17 kwietnia 2020 10:05, 100 wpisów
Zb ale masz wedzarnie
Bliźniaczka zb
to jest dobreNa co

SzaryJasiu, Cyganie i Kowale własnego losu, więcej życzliwości, zwłaszcza w tym trudnym czasie 

Zb widzę cie
Gdzie
Ojej papież to ja spadam nie trawie jegomoscia
Islandorka w poniedziałek możesz iść
sama
samaNie
Magda a iloma liczbami Ty grasz?

Islandorka, polecam na śniadanie, i nie tylko coś lekkostrawnego.Masz super zwroty.Niech cię ' bierze' kto jest żądny uzupelnienia swoich manier.
Waldek
magda pisałem przed drugą rano sprawdz to była chyba godzina 1 56
Zbigniew co Ty nie możesz spać po nocach,mleka się napij ciepłego ....
3 818 752. zbigniew g 2020-04-17 (01:57) nr wpisu 3 592 987
Na dziś 3/3 3 72 77 stawka 10
Na dziś 3/3 3 72 77 stawka 10
Obudziłem się w nocy a tu Zbigniew pisze że zaraz losowanie gier liczbowych .
Pomyliła mu się noc z dniem
Pomyliła mu się noc z dniem
Magda on widzi białe myszki ?

Walduś przed chwilą mówiłeś że nigdzie nie wychodzisz z domu a teraz że widziałeś taką rejestrację
A jednak wychodzisz z domu
Wydało się
A jednak wychodzisz z domu
Wydało się

Zbigniew te liczby co masz
3.72.77
nie wysyłaj ich,bo starcisz 25 zł.
3.72.77
nie wysyłaj ich,bo starcisz 25 zł.
Magda jeszcze nie mam bo nie wyszedłem z domu
W czasie pandemii koronawirusa większość Polaków musi oszczędzać, wielu straciło część pensji, a nawet pracę - dlatego opinię publiczną, tak mocno zbulwersowały informacje o hojnych nagrodach przyznanych urzędnikom Kancelarii Senatu. Do współpracowników Tomasza Grodzkiego trafiło, aż półtora miliona złotych, ale marszałek Senatu nie chce zdradzić kto i za co dostał premię.
3 818 903. megamocny 2020-04-17 (09:46)
dzis do numerow zastosuje hipnoze Kaszpirowskiego
Mega tylko sztabka złota może pomóc w typowaniu liczb
dzis do numerow zastosuje hipnoze Kaszpirowskiego
Mega tylko sztabka złota może pomóc w typowaniu liczb
czuje ze z tym Kaszpirowskim daleko dojade, potrzebuje tylko znalezc dobry seans
napisze mu na stronke ze chce zeby mi zrobil specjalny seans do mini i multi
Walduś na tym zdjęciu to chodzi o to że one są takie szczęśliwe że wyszły z domu ?
Mulag ja mam w 4 rech literach oszczędzanie znaczy się w d....właśnie wracam ze sklepu I kolektury w jednym zarazem Zagrałem sobie w Lotto z Plusem I Multi Multi z Plusem a do tego kupiłem 4 flaszki wódki....niech bogaci I pasi brzuchy oszczędzają bo teraz w dobie tego syfu trzepiom portkami a MY co całe życie mamy być q..w du..e bo wojna bo komunizm bo czarnobyl bo kryzys..bo wirus adidas hifsrif..sars covid..a h.... mnie to obchodzi żyje pełniom życia biore tych za przykład nie nie nie nie nie ma pracy

4 flaszki wódki ?
A po co tyle ?
I nic więcej nie kupiłeś tylko wódkę , puściłeś totolotka i piszesz że żyjesz pełnią życia ?
A po co tyle ?
I nic więcej nie kupiłeś tylko wódkę , puściłeś totolotka i piszesz że żyjesz pełnią życia ?

Magda niech się to szybko skończy bo musimy się
Mleka ?
Forsami to prawda my nie musimy oszczędzać żyjmy pełnią życia to bogacze prywaciarze wyzyskiwacze niech oszczędzają kuzyn dzwonił do mnie że pracuje cały czas palety uciekają z towarem a on wczoraj ludziom mówi że nie zapłacił za zus czeka na pomoc od Państwa i tacy bogacze skorzystają a ci co potrzebują uczciwi przedsiębiorcy nie dostaną

cwaniacy już rękę wyciągają od Państwa mimo że zakład pracuje wstyd kto to będzie kontrolował dobry księgowy pomoże
Magda zanim Walduś przyjedzie do Ciebie to alkohol wywietrzeje