Wpisy 3 818 340 – 3 818 439
16 kwietnia 2020 19:07 → 16 kwietnia 2020 20:57, 100 wpisów
Jestesmy najlepsi i świat nam zazdrości...
Będziemy teraz jeszcze lepsi...
A świat to sie ob..z radosci
Będziemy teraz jeszcze lepsi...
A świat to sie ob..z radosci
Jacunn, n Boga, facet napisal prawdę.Przecież termin ' żałosny ' po publikacji tak założonych fotek, jest określeniem delikatnym!
Walduś na spacerze z psem ja już wruciłem ze spaceru

Andreas ....teraz każą w tym chodzić? To już maska nie wystarcza?
Przezorny zawsze ubezpieczony,OP1 pamiątka z wojska Magda
Przydała sie jak znalazłodkarzanie,dezynfekcja obowiązkowa
3 818 342. Jakub25 2020-04-16 (19:10) Stare Kiejkuty
Jacunn, n Boga, facet napisal prawdę.Przecież termin ' żałosny ' po publikacji tak założonych fotek, jest określeniem delikatnym!
.
.
Porównaj daty moich publikacji z Twoimi i skończ oszukiwać ludzi bo dobrze wiesz ze Twoj post był kilka dni wcześniej od mojego
.
To raz a dwa
.
Co rozumiesz pod pojęciem "założone fotki"?
.
.
Porównaj daty moich publikacji z Twoimi i skończ oszukiwać ludzi bo dobrze wiesz ze Twoj post był kilka dni wcześniej od mojego
.
To raz a dwa
.
Co rozumiesz pod pojęciem "założone fotki"?
Teraz czytałam komentarze na temat noszenia maseczek.Facet napisał czy jak wychodzi na spacer z psem to czy psu też ma nakładać maskę czy kaganiec wystarczy....
Jacunn Chłop tu wali w Grzyba już 5ciu nickach nowych,lepiej sie rozmnaża nisz szczur który w porównaniu z nim jest o wiele ineligietniejszy.Olej temat nie warto Du.y zawracać,jak świat istnieje Zryte berety były zawsze
Myślę że maseczki mają jedna wadeblokują oddech.. może lepiej jakąś hustke by lezyk miał lekko a usta... Niczym ryba nabierały powietrza
Czy jak jestem pi rozwodzie to wioząc teściowa muszę mieć maseczke i czy ona tez
3 818 354. Andreas3864 2020-04-16 (19:26) Wydymać TS plan na 2020.
.
.
Ale mnie to bawi
.
.
Ale mnie to bawi
Już widzę babcie w kościołach w maskach i rękawiczkach z lateksu
ja juz mam znalezione wszystkie powtorki z 2 ost losowan, to cos tam mam
Cześć
To jest mój chleb

No beznadzieja... Możesz do lasu ale nie roweremto czym... Ład Rovera nie mam
Na hulajnodze kolego. Fioletowej hulajnodze
Seba -jakiś słonecznik,ziarno dyni,czy tylko na karmelu,ja przepadam za żytnimwygląda apetycznie
Andreas do środka dałem ziarno słonecznika,czarnuszkę,płatki owsiane i siemię lniane. Nie dawałem karmelu. To jest na mące żytniej
Właściwie to poniedziałek mąkę zytnia6z orkiszową i owsianą
Jutro też upiekę. Może dam radę upiec też bułki
Zobaczymy czy czas pozwoli bo jutro idę też do pracy
Seba--
nie mam pewniaków
ale mam minie.p+e.p
ostatni raz wszystko gram już jutro stopuje
ale mam minie.p+e.p
ostatni raz wszystko gram już jutro stopuje
Seba do bułek dodaj kilka zgniecionych ząbków czosnku ,smak będzie rewelacyjny a zapach będzie się niósł na pół Warszawy
Przyzwyczajajmy sie nosząc naszeczki, bo niebawem będą kagance
W Sejmie już dawno pachnie.....
Bolek31, nie wiem czy wiesz, że Ty z Arturem trafisz dzisiaj 5 w Mini?
Papież ty to masz żółte papiery
Swiety inaczej

Jak ktoś chce to podaje ostatnie moje systemy z cht już dwa wlazły 3/6 mini od dnia 11.03.2020
Bolus
Gosia
Idę na batmana tvp1
Batmana ?
Znowu ktoś w masce ?
Bolek31 co kaman
kumasz 3 ostatnie jeszcze nie wylosowano 2 pierwsze tak
nie gram he
kumasz 3 ostatnie jeszcze nie wylosowano 2 pierwsze tak
nie gram he
Ludzie wybierajcie jeśli coś macie banku złoto też zabiorą ja ma tylko 80zl
Ja również nie gram ciężkie czasy idą będzie głód obym się mylił chce się mylić na 100%
Co się dzieje teorie dziwne zabawne nieprawdziwe stają się prawdziwe co się dzieje inny wymiar czasoprzestrzeń muszą to odkręcić ale nie wiem jak się tu znalazłem

darmowe maseczki