Wpisy 3 818 306 – 3 818 405
16 kwietnia 2020 18:40 → 16 kwietnia 2020 20:21, 100 wpisów
ESCOBAR1979 zatypował(a) za 28 zł w Keno na losowanie nr 896341 i trafił(a) 6016 zł
maseczka z plastyku , plastyk nie przepuszcza powietrza
cza uważać co się kupuje ? można się załatwić
cza uważać co się kupuje ? można się załatwić
babka ze sklepu narzeka,że cięzko jej wytrzymac w maseczce....okulary jej parują
W chinach robią kombinezony dla dzieci jak będą chodzić teletubisie
Tak czytam te zaczepki na czacie, są żałosne.Dziwię się,że takie bzdury piszą ludzie dorosli.Zwroty jak z rynsztoku.Tacy ludzie decyduja o państwie, to oni stanowią demokrację ? Ja za taką demokrację dziekuje.To pokolenie przeminie , pozostawiając Wstyd dla następnego pokolenia.
3 818 312. magda 2020-04-16 (18:48) O co chodzi?Dopiero weszłam...
babka ze sklepu narzeka,że cięzko jej wytrzymac w maseczce....okulary jej parują
.
.
Magda to jest śmieszne ale prawdziwe
dużo ludzi narzeka na zaparowane okulary,ciekawe czy wzrośnie liczba potrąceń na pasach?
Oby nie
.
.
Magda to jest śmieszne ale prawdziwe
dużo ludzi narzeka na zaparowane okulary,ciekawe czy wzrośnie liczba potrąceń na pasach?
Oby nie
Jacunn ja 5 minut nie mogę wytrzymać w tej maseczce....a jak ludzie pracują po 10 godzin czy więcej w tych maseczkach....to się wszystkiego odechciewa.Ale w sklepach mają te szyby teraz a i tak muszą nosić te maseczki.Szok.
3 818 327. Jakub25 2020-04-16 (18:58) Stare Kiejkuty
..
.
O tych zaczepkach mówisz ?

..
.
O tych zaczepkach mówisz ?

3 818 330. magda 2020-04-16 (19:01) O co chodzi?Dopiero weszłam...
.
.
Magda ja w tych maseczkach chodzic nie bede
będę miał przy sobie kopie wypisu ze szpitala jakby sie czepiali jak coś
.
.
Magda ja w tych maseczkach chodzic nie bede
będę miał przy sobie kopie wypisu ze szpitala jakby sie czepiali jak coś
Magda zapewne obserwują jak soę wirus rozwija i dają zalecenia
Jestesmy najlepsi i świat nam zazdrości...
Będziemy teraz jeszcze lepsi...
A świat to sie ob..z radosci
Będziemy teraz jeszcze lepsi...
A świat to sie ob..z radosci
Jacunn, n Boga, facet napisal prawdę.Przecież termin ' żałosny ' po publikacji tak założonych fotek, jest określeniem delikatnym!
Walduś na spacerze z psem ja już wruciłem ze spaceru

Andreas ....teraz każą w tym chodzić? To już maska nie wystarcza?
Przezorny zawsze ubezpieczony,OP1 pamiątka z wojska Magda
Przydała sie jak znalazłodkarzanie,dezynfekcja obowiązkowa
3 818 342. Jakub25 2020-04-16 (19:10) Stare Kiejkuty
Jacunn, n Boga, facet napisal prawdę.Przecież termin ' żałosny ' po publikacji tak założonych fotek, jest określeniem delikatnym!
.
.
Porównaj daty moich publikacji z Twoimi i skończ oszukiwać ludzi bo dobrze wiesz ze Twoj post był kilka dni wcześniej od mojego
.
To raz a dwa
.
Co rozumiesz pod pojęciem "założone fotki"?
.
.
Porównaj daty moich publikacji z Twoimi i skończ oszukiwać ludzi bo dobrze wiesz ze Twoj post był kilka dni wcześniej od mojego
.
To raz a dwa
.
Co rozumiesz pod pojęciem "założone fotki"?
Teraz czytałam komentarze na temat noszenia maseczek.Facet napisał czy jak wychodzi na spacer z psem to czy psu też ma nakładać maskę czy kaganiec wystarczy....
Jacunn Chłop tu wali w Grzyba już 5ciu nickach nowych,lepiej sie rozmnaża nisz szczur który w porównaniu z nim jest o wiele ineligietniejszy.Olej temat nie warto Du.y zawracać,jak świat istnieje Zryte berety były zawsze
Myślę że maseczki mają jedna wadeblokują oddech.. może lepiej jakąś hustke by lezyk miał lekko a usta... Niczym ryba nabierały powietrza
Czy jak jestem pi rozwodzie to wioząc teściowa muszę mieć maseczke i czy ona tez
3 818 354. Andreas3864 2020-04-16 (19:26) Wydymać TS plan na 2020.
.
.
Ale mnie to bawi
.
.
Ale mnie to bawi
Już widzę babcie w kościołach w maskach i rękawiczkach z lateksu
ja juz mam znalezione wszystkie powtorki z 2 ost losowan, to cos tam mam
Cześć
To jest mój chleb

No beznadzieja... Możesz do lasu ale nie roweremto czym... Ład Rovera nie mam
Na hulajnodze kolego. Fioletowej hulajnodze
Seba -jakiś słonecznik,ziarno dyni,czy tylko na karmelu,ja przepadam za żytnimwygląda apetycznie
Andreas do środka dałem ziarno słonecznika,czarnuszkę,płatki owsiane i siemię lniane. Nie dawałem karmelu. To jest na mące żytniej
Właściwie to poniedziałek mąkę zytnia6z orkiszową i owsianą
Jutro też upiekę. Może dam radę upiec też bułki
Zobaczymy czy czas pozwoli bo jutro idę też do pracy
Seba--
nie mam pewniaków
ale mam minie.p+e.p
ostatni raz wszystko gram już jutro stopuje
ale mam minie.p+e.p
ostatni raz wszystko gram już jutro stopuje
Seba do bułek dodaj kilka zgniecionych ząbków czosnku ,smak będzie rewelacyjny a zapach będzie się niósł na pół Warszawy
Przyzwyczajajmy sie nosząc naszeczki, bo niebawem będą kagance